Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chemtrails – coś wisi w powietrzu

• Please log in to reply
7696 replies to this topic

Ankieta: Chemtrails – coś wisi w powietrzu ? (535 użytkowników oddało głos)

Chemtrails - rozpylana chemia na niebie, czy obalona teoria spiskowa ?

1. Głosowano Zostało wykazane, że Chemtrails to nie tylko teoria. To jest fakt. (137 głosów [25.61%] - Zobacz)

Procent z głosów: 25.61%

2. Głosowano Sceptycy zasiali lekką niepewność, ale ogólnie nie poradzilili sobie z tematem - skłaniam się ku wersji spiskowej. (57 głosów [10.65%] - Zobacz)

Procent z głosów: 10.65%

3. Głosowano Nie wiem. Obie strony dyskusji mają wiele mocnych argumentów i obie wersje są równie prawdopodobne. (64 głosów [11.96%] - Zobacz)

Procent z głosów: 11.96%

4. Głosowano W kilku kwestiach sceptycy nie potrafili czegoś wyjaśnić, ale raczej wykazali, że spisku nie ma. (42 głosów [7.85%] - Zobacz)

Procent z głosów: 7.85%

5. Głosowano Teoria o Chemtrails została obalona. (235 głosów [43.93%] - Zobacz)

Procent z głosów: 43.93%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

Nic.
  • Tematów: 2
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Nierówny kształt poszycia skrzydła :lol

Na tym zdjęciu też widać strumienie wywalanej chemii.

Smuga iryzacyjna to pojęcie zmyślone na potrzebę tłumaczenia gojom właśnie takich zdjęć i widocznych na nich strumieni uwalnianej rakotwórczej chemii.

PS. Przypominam że to powyższe zdjęcie jest moje i nie zezwalam Ci @Nic na jego kopiowanie i modyfikowanie, zrozumiano ?

Grozisz śmiercią, czy będziesz bardziej łaskawy?

Wkurzyło cię, że wkleiłeś zdjęcie na którym jak byk widać strumienie rozpylanej chemii, co???? Ja wiem, że to boli, ale taka jest dola trolla.

Użytkownik Nic edytował ten post 04.09.2013 - 09:32

• 0

dzastin.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Buhehehe.
@Nic, rozpylaną chemię widać tam tylko wg twoich urojeń :D

Ja Ci dają szansę, byś udowodnił jakie zjawisko fizyczne odpowiada za to że nie może powstać długotrwała smuga, a ty nie masz nic konkretnego w tej kwestii do napisania.
  • 0

Kostek.
  • Tematów: 4
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Nierówny kształt poszycia skrzydła :lol

Na tym zdjęciu też widać strumienie wywalanej chemii.

Smuga iryzacyjna to pojęcie zmyślone na potrzebę tłumaczenia gojom właśnie takich zdjęć i widocznych na nich strumieni uwalnianej rakotwórczej chemii.

Sam jesteś jak strumień wywalanej chemi :mrgreen: Zadałem pytanie, gdzie na moim zdjęciu widać te "aerosol units" ? Nie odpowiedziałeś, bo zwyczajnie nic takiego tam nie ma... No chyba że faktycznie myslisz że skrzydło to kawałek zwykłej, równo przyciętej blachy? ;] hehe....

Grozisz śmiercią, czy będziesz bardziej łaskawy?

Gdzie ty tam widzisz jakieś groźby? Człowieku, nienormlany jesteś, tyle w temacie.

Wkurzyło cię, że wkleiłeś zdjęcie na którym jak byk widać strumienie rozpylanej chemii, co???? Ja wiem, że to boli, ale taka jest dola trolla.

Wkurzyło ciebie, a jeśli o mnie chodzi to się nieźle ubawiłem i nadal bawię tymi twoimi idiotycznmi wymysłami.

Użytkownik Kostek edytował ten post 04.09.2013 - 09:45

• 0

Klapaucjusz.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

a mógłbyś wskazać, skąd ta chemia jest rozpylana? Bo nie jestem w stanie tego dojrzeć - przejrzałem nawet przekrój B 777 i tam też nie widać miejsca na umiejscowienie słynnych aerosol unitów.

Ps. to nie groźba, to egzekwowanie powszechnie obowiązującego prawa dt. praw autorskich i pokrewnych.

Użytkownik Klapaucjusz edytował ten post 04.09.2013 - 09:48

• 0

Nic.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Klapaucjusz

a mógłbyś wskazac, skąd ta chemia jest rozpylana? Bo nie jestem w stanie tego dojrzeć - przejrzałem nawet przekrój B 777 i tam też nie widać miejsca na umiejesowienie słynnych aerosol unitów.

Odpowiedz na zadane pytanie.

jakbyś się przyjrzał budowie skrzydła, to byś zauważył, skąd biorą się Twoje "strumienie". Jak włozysz rękę w strumień tworząc przeszkodę, to też takie strumienie powstaną, najpierw wąskie zaraz za przeszkodą i stopniowo rozpływające się aż do zaniku.

Nic nie zrozumiałem, z tego co napisałeś. Patrzę na budowę skrzydła i nie widzę, dlaczego z tak małej części skrzydła wychodzi 8 cienkich strumieni smugi.

Wytłumacz nam o co Tobie chodzi. Jakie przeszkody dostrzegasz? Postaraj się trochę.

Kostek

gdzie na moim zdjęciu widać te "aerosol units" ?

Są schowane w skrzydle, a to, że za ich pomocą rozpylana jest chemia widać w postaci cienkich strumieni smugi.
  • -1

Kostek.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Kostek

Są schowane w skrzydle, a to, że za ich pomocą rozpylana jest chemia widać w postaci cienkich strumieni smugi.

Nic dziwnego że gdy ktoś wspomni o chemtrails na forach lotniczych, to temat kończy się po dwóch postach, a autor zostaje wyśmiany :D

Uczepiłeś się teraz smugi iryzacyjnej i doszukujesz "strumieni", a zdajesz sobie sprawę że taka smuga zanikla w ciągu kilku sekund ? Jak się to ma do twojego chemitrails ?

Dalej... to jest jakiś inny rodzaj oprysku ?
Dołączona grafika
  • -1

Klapaucjusz.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

jakbyś się przyjrzał budowie skrzydła, to byś zauważył, skąd biorą się Twoje "strumienie". Jak włożysz rękę w strumień tworząc przeszkodę, to też takie strumienie powstaną, najpierw wąskie zaraz za przeszkodą i stopniowo rozpływające się aż do zaniku.

Nic nie zrozumiałem, z tego co napisałeś. Patrzę na budowę skrzydła i nie widzę, dlaczego z tak małej części skrzydła wychodzi 8 cienkich strumieni smugi.

Wytłumacz nam o co Tobie chodzi. Jakie przeszkody dostrzegasz? Postaraj się trochę.

to co ja na to poradzę? Znajdź sobie w internecie przekrój lotki (dla ułatwienia - outboard Aileron) i sam sobie odpowiedz skąd mogą się tam wziąć opory. Nie jesteś 5-letnim dzieckiem chyba.
  • 0

dzastin.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Kostek

I po tym miażdżącym dowodzie, wszyscy lecimy organizować wiece na ulicach. On ma rację. STOP CHEMTRAILS !!! BUDUJCIE CHEMBUSTERY !!!

Pytanie jest dość proste. Dlaczego smuga może być tylko krótka. Rozbiłeś się dokumentnie o te pytanie i nie możesz przedstawić ŻADNEGO opracowania traktującego tylko i wyłącznie o krótkich smugach.

@Kostek
Wg niego obie smugi są chemtrails. I te wydobywające się z silników i te aerodynamiczne powstające na skrzydłach.

Nie dziwne, że w Polsce na wspólnych manifestacjach zwolenników chemtrails nikt się nie pojawia, a nawet nikt ich nie organizuje, a na zachodzie są to niewielkie grupki osób.

Użytkownik dzastin edytował ten post 04.09.2013 - 10:19

• 0

Nic.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

http://zatruteniebo....skladowisk-co2/

Geoinżynieria, czyli czym nas trują z powietrza i przyszłych, podziemnych składowisk CO2

Posted on 20 Lipiec 2013 by astromaria

Poniższe skany otrzymałam mailem. Dla mnie nie ma w tym nic zdumiewającego, nieprawdopodobnego czy nowego – od lat badam tematykę chemtrails, więc dobrze znane mi są pomysły szalonych pseudo-uczonych rzekomo walczących z równie rzekomym globalnym ociepleniem. Problem tylko w tym, że trudno przedstawić niezbite i niepodważalne dowody, które przekonałyby niewierzących w spiski, zwane szyderczo teoriami spiskowymi. Ten dokument powinien dać do myślenia wszystkim zahipnotyzowanym lemingom, bezkrytycznie wierzącym w praworządność.

Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Klauapcjusz

to co ja na to poradzę? Znajdź sobie w internecie przekrój lotki (dla ułatwienia - outboard Aileron) i sam sobie odpowiedz skąd mogą się tam wziąć opory. Nie jesteś 5-letnim dzieckiem chyba.

Jesteś kolejnym trollem, znudzonym gimbusem, czy po prostu wpadłeś tu jajecznicę sobie zrobić?

To jest Twoje "postaram się"? Sam sobie znajdź, sam poszukaj.

Użytkownik Nic edytował ten post 04.09.2013 - 10:20

• -3

Klapaucjusz.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

no i?
Pisanie o możliwościach to nie to samo co ich realizowanie. Równie dobrze parlament UE może pisać o np. konieczności korzystania z zimnej fuzji - czy będzie to oznaczało, że udało się dokonać takowego procesu?

Jesteś kolejnym trollem, znudzonym gimbusem, czy po prostu wpadłeś tu jajecznicę sobie zrobić?

Jak do tej pory sam nie pokazałeś żadnego weryfikowalnego dowodu na swoje tezy, zaś jaja z siebie robisz sam doskonale, nie potrzebujesz do tego pomocników.

Użytkownik Klapaucjusz edytował ten post 04.09.2013 - 10:27

• 0

dzastin.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Najlepsze jest to, że jak byk tam jest napisane "Opracowania i inne oferty informacyjne z centrum informacyjnego Wissenschaftliche Dienste nie odzwierciedlają stanowiska Parlamentu Federalnego Niemiec, któregoś z jego organów lub administracji Parlamentu Federalnego."

Wissenschaftliche Dienste jest komórka biura parlamentu robiąca na zlecenie parlamentarzystów opracowania naukowe na dowolny temat.

Co ciekawe owa Astromaria sama przyznaje że "Problem tylko w tym, że trudno przedstawić niezbite i niepodważalne dowody". Bo po prostu ich NIE MA :)

Użytkownik dzastin edytował ten post 04.09.2013 - 10:39

• 1

Nic.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Ciekawe, czyim multikontem jest Klapaucjusz. :lol

Po drugie wczoraj przypadkowo wszedłem sobie na temat WTC 7. Tak się zastanawiałem, kto jeszcze może bronić tezy, że WTC 7 runął jak domek z kart od pożarów i niewielkich zniszczeń. Patrzę - Mariush! Wchodzę tutaj z powrotem, kto się nagle udzielił? Mariush!

Pytam, jak to jest, że najbardziej wytrwały forumowy kłamca i troll, Mariush, zabrał się również za temat chemtrails? Co ma wspólnego temat o 11 września 2001 r. z tematem o chemtrails, o Smoleńsku, o GMO? Dlaczego te same osoby łgają tylko wściśle określonych tematach i to zawsze ze światową elitą, chcącą wykosić ludzkość, w tle?

Dołączona grafika
Dołączona grafika
Wciąż nie możesz pojąć zasad panujących na tym forum.
/Connor

• -2

Klapaucjusz.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

:o za leniwy i za stary jestem by bawić się w jakieś multikonta.

BTW, jak już elita wykosi ludzkość, to wobec kogo będzie elitą? i czy wtedy sami będą uprawiać pomidorki i ziemniaczki?

I raczej wróćmy do chemtrailsów, bo w końcu mam nadzieję ujrzeć wiarygodne, naukowe dowody - w końcu wszyscy naukowcy nie mogą być skorumpowani. Tylko prosiłbym, by w temacie smug nie wypowiadali się np. prof. od archeologi czy botaniki tylko chemicy i fizycy, ew. specjaliści od aeronautyki.

Użytkownik Klapaucjusz edytował ten post 04.09.2013 - 10:48

• 0

dzastin.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

No ładnie Nic. Dajesz popis swojej paranoi. Ja pierdykam rządzisz po prostu.
Ty chyba wręcz uważasz, że na tym forum walczysz z namacalnym wrogiem, rządzącą światową ELITĄ, lub przynajmniej z opłacanymi przez nich poplecznikami. :D :D
  • 1

Kostek.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Słuchajcie, a może @Nic to płatny troll który ma za zadanie ośmieszać temat chemtrails ? Swoimi postami doskonale to robi, więc całkiem możliwe jest to. :mrgreen:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 11

0 użytkowników, 11 gości, 0 anonimowych