Co za temat-ściek.
Ilesz razy można komuś tłumaczyć, że się myli, przedstawiać mu argumenty, a potem przeczytać że to właśnie my głosimy prawdę objawioną bez dowodów i argumentacji.
Zjawisko już dawno zostało opisane i nikogo normalnego nie dziwi, więc po udzielać się w tym temacie? Widać że nikt nowy tutaj nie zagląda, a aktywność pro-spiskowców jest na poziomie dna+metr mułu. Uważają was za idiotów nie widząc, że sami nimi są.
Po co to truć smugami wydając tryliony dolarów jak można by było wypuścić wirusa na którego ma się szczepionkę i tyle. Ta teoria jest tak śmieszna i żałosna, że nie wiem czy mam się śmiać czy zadumać się nad głupotą co poniektórych tutaj.
To powinien być ostatni post w tym temacie. Chemtrails choć możliwe do zrobienia (ale nie do ukrycia) jest zdecydowanie za drogie i ci "wybrani" nie mają jak się uniknąć efektów ich działania.
AVE administracja, która ciągnie ten temat dla tego strumyka ruchu osób odwiedzających to forum. Niestety ale odkąd internet się upowszechnił i wiedza leje się wręcz wodospadem z internetu, nie ma już takiej fascynacji zjawiskami paranormalnymi to większość to banialuki. Okazało się że niemal każde zdjęcie to fotomontaż i ostatnio nawet o UFO nic się nie słyszy, a przecież dzisiaj kamery są wszędzie i coś musiałoby się nagrać. Powodzenia w prowadzenia tego forum. Przez waszą cenzurę i tolerancję głupoty doprowadziliście to upadku tego forum.
Zdrowym na umyśle użytkownikom dziękuje za otworzenie mi oczu i wyjaśnienie wielu spraw.
Postrzeleńcom życzę betonowych klapek na oczach i miłego siedzenia w swojej norze głupoty. Mam nadzieję że nie będę już miał do czynienia z przedstawicielem waszego gatunku ludzi bez mózgu.
Pozdrawiam chyba już ostatni raz
PaZi
PS @pdjakow
Już mnie nie obchodzą dyskusję na tym forum, więc mogę sobie pozwolić na mówienie prawdy, a nie owijanie jej w bawełnę.
Wchodzę tutaj raz na miesiąc i wciąż widzę te teksty i te same zarzuty. Ten temat to temat ściek (matura 2010 j. pol.) bo jest w nim wszystko pomieszane. Wałkowane są wciąż te same zdjęcia i teorie, bo nawet jak przyjdzie ktoś nowy to nie będzie czytał 400 stron tematu. Jak chcesz przykleić ten temat to nie w takiej formie.
Już dawno podsuwałem pomysł merytorycznej debaty, która była by nadzorowana przez modów, tak aby każdy jeden argument/dowód był wyjaśniony. Dopiero wtedy można takie coś powiesić. Niestety administracja postanowiła, że nazwanie matoła matołem jest największym złem i że każdy jest równy (socjalizm forumowy). Ludzie nie są identyczni i nie można w ten sposób podchodzić do wszystkich.
Użytkownik PaZi edytował ten post 05.11.2013 - 10:13