Napisano 06.11.2013 - 00:45
Napisano 06.11.2013 - 01:19
Widzę że ta sceptyczna i pozornie myśląca strona w tej dyskusji wychodzi z siebie. Skoro jesteście tacy oczytani i inteligentni, to pokonanie w dyskusji zwolenników teorii chemtrail nie powinno wam przysporzyć problemów. Jednak jak widać nie dajecie sobie rady i te wasze naukowe odpowiedzi obrastają co raz bardziej w bluzgi i wyzwiska, co wskazuje jasno, że z tą waszą wiedzą jest na bakier.
Jeśli nie macie zamiaru odpowiadać na materiały zwolenników, to po co w ogóle odpowiadacie? Czy to, że wam się nie chce sprawdzać co ktoś dodał jest jakąś ważną informacją? Oczywiście widać czarno na białym, że sceptycy uciekają się do poza merytorycznej formy obrony swojej racji, co jest gwoździem do ich trumny.
Ja zamiast zamknięcia tematu proponowałbym wyczyszczenie go z wiadomości takich osób jak: Vaqowsky, Staniq, Pdjakow, PaZi - ta lista tak na szybko z ostatniej strony. Trzeba być ślepym, żeby nie widzieć tego, że oni nie mają tu nic ciekawego do powiedzenia.
Napisano 06.11.2013 - 02:01
Mowa o manipulacjach ale dowodów zero.Broni się, mniej więcej dlatego wasze manipulacje nic nie dają.
Napisano 06.11.2013 - 09:12
Napisano 06.11.2013 - 10:13
Cud Quintusie. W takim tonie napisałeś o sobie?... Co do ostatniego zdania Twojej wypowiedzi, cofnij się kilka stron i poczytaj swoje posty.Mowa o manipulacjach ale dowodów zero. Do tego "wasze" czyli tego pana już teoria chemtrail w ogóle nie obchodzi, go interesują tylko osoby które tą teorie uznają za prawdziwą. Dalej "brandzlować" słoma z butów wychodzi... nie widziałem żeby jakikolwiek zwolennik używał takiego słownictwa.
Napisano 06.11.2013 - 11:00
Widzisz jak puszczają takie wirusy i inne paskudztwa... to mówią o chorobie która działa selektywnie w danym regionie na daną grupę osób.HALO TU ZIEMIA. To Wy sobie wymyśliliście tą "teorię" i to WY musicie dostarczyć dowodów na jej potwierdzenie. 330 stron a dowodu ani jednego ale uparcie dalej powtarzacie te same farmazony. W dodatku nie przemawia do Was czysta LOGIKA.
Pomyśl chłopie, JAKI SENS byłby w truciu oparami gdzie sami trujący byliby pod tego wpływem ?
Pomyśl chłopie, czy nie łatwiej , szybciej i taniej byłoby puścić wirusa, na który tylko oni mają szczepionkę?
Albo do jedzenia !
Albo do picia !
A może w spaliny samochodów ?
Ludzie trzymta mnie bo nie wytrzymie..
Użytkownik Zbeeanger edytował ten post 06.11.2013 - 11:02
Napisano 06.11.2013 - 12:22
Popularny
Widzę że ta sceptyczna i pozornie myśląca strona w tej dyskusji wychodzi z siebie. Skoro jesteście tacy oczytani i inteligentni, to pokonanie w dyskusji zwolenników teorii chemtrail nie powinno wam przysporzyć problemów. Jednak jak widać nie dajecie sobie rady i te wasze naukowe odpowiedzi obrastają co raz bardziej w bluzgi i wyzwiska, co wskazuje jasno, że z tą waszą wiedzą jest na bakier.
Ciekawy komentarz z innego forum odnośnie "profesora" Hamana.
A więc powtórzę to: Haman kłamie, ma braki w wiedzy odnośnie powstawania smug kondensacyjnych i mam poważne wątpliwości, czy jest Polakiem.
Widać profesor Haman (jakie śliczne polskie nazwisko) jest bardzo zaangażowany w bujaniu ludzi w wielu niewygodnych dla elity tematach. Jakiż śliczny przypadek, że ów profesor o ślicznych polskich rysach twarzy
Czy Ty jesteś Mariush? Gdybym chciał zobaczyć naiwną, beznadziejną, pozbawioną jakiegokolwiek sensu odpowiedź, to zwróciłbym się do Ciebie
Nie wiem kto to jest RNAV Spotter, ale jeśli ktoś obserwuje od lat samoloty i nie zauważył, że zostawiane przez nie smugi kondensacyjne nagle drastycznie zmieniły swoje właściwości to ten ktoś jest albo ułomny umysłowo, albo wynajęty do ogłupiania i oszukiwania ludzi.
Ile Ty masz lat, że używasz takich górnolotnych sformułowań jak LOLKONTENT?
Tak się zastanawiałem, w jakim wieku są osoby, które marnują tak dużo czasu na dyskusję w tak niby niepoważnym i dawno obalonym temacie. Teraz wiem, że nie za wiele.
To jest prośba nr 1 - proszę powstrzymywać się od takiego tonu. Prośby nr 2 najprawdopodobniej już nie będzie.
Aquila
Posłuchajcie "sceptycy" o czym mówią ci ludzie i wielka prośba "Shut the f... up!"
Może jak zacznę po hebrajsku, to lepiej i szybciej załapiesz o co w tym wszystkim chodzi.
3. Czy jesteście z hasbary? Inaczej - czy jesteście Żydkami (syjonistami) potrafiącymi nieźle posługiwać się językiem polskim, wynajętymi do ogłupiania ludzi w takich tematach jak np. 11 września 2001, Smoleńsk, czy właśnie chemtrails?
4. Czy chodziliście do szkoły, skoro macie tak fundamentalne braki w wiedzy, myślicie tak bardzo nielogicznie, nie dostrzegacie podstawowych kwestii i nie potraficie w ogóle wyciagać wniosków? Wasz poziom to 3 klasa podstawówki, w polotach 4ta.
Jak chcesz już p...ć takie głupoty to rób to chociaż z głową, a tak nawet nie chce mi się wysilać, by pokazać jak biednym umysłowo jesteś naczelnym.
(...)
A zatem Ty, jak i Twoi koledzy, możecie śmiało zrobić wypier...l z tego tematu, a najlepiej z Polski.
(...)
Jedyne moje domysły w tym temacie objawiają się w hipotezie, że rozmawiam z całą zgrają hasbarowców, otępiałych wizją jakichś tam korzyści, nienawidzących ludzi, świata i chyba samych siebie.
Zbrodniarze nie mogą się przyznać do kłamstwa i zbrodni, bo to oznaczałoby ich koniec. Więc nie ma co rozmawiać z tymi tajemniczymi, podejrzanymi osobami, bo zostały one już dawno zidentyfikowane i w prawidłowy sposób nazwane.
(...) jak udowodniono wielokrotnie ty jesteś baranem,myślac że to dzieło specjalistycznej aparatury której w rzeczywistości niema.
Edycja: Dziki Kurak.
Najpierw wp.pl teraz onet.pl próbuje delikatnie poinformować bydło, czym jest chemtrails.
(...)
Ależ ciekawa dyskusja pod tematem! Już pewnie spuścili ze smyczy Kostka by nawarczał na osoby piszące prawdę.
(...)
I te uśmiechy na ich fałszywych ryjach. Oby ta chemia im je trochę powykrzywiała.
Pytanie - skąd nagle taki wysyp reportaży i przemówień pajaców od pogody, by wytłumaczyć ludziom coś, co jest normalne i od lat możliwe do zaobserwowania? Naćpali się czegoś, czy co?
Mowa o manipulacjach ale dowodów zero. Do tego "wasze" czyli tego pana już teoria chemtrail w ogóle nie obchodzi, go interesują tylko osoby które tą teorie uznają za prawdziwą.
Dalej "brandzlować" słoma z butów wychodzi... nie widziałem żeby jakikolwiek zwolennik używał takiego słownictwa.
Poziom kloaki i towarzystwa z pod budki z piwem. Próba zdyskredytowania zwolennika "bawić się" "bzdety" czy takie sformułowania mogą mieć miejsce w dyskusji, dążącej do prawdy, a nie do prób przedłużenia umysłowego członka?
Jeśli chemtrials jest narzędziem i częścią spisku NWO przeciwko ludzkości a w pewnym sensie redukcji jej populacji to nie ma lepszego czasu i miejsca by w ten sposób realizować swoje cele:
Napisano 06.11.2013 - 14:49
Jeśli nie macie zamiaru odpowiadać na pytania sceptyków, to po co w ogóle odpowiadacie?
Stawiam wszystkim kubusie, że nie uzyskasz odpowiedzi na te pytania. Kolejny post zwolenników będzie albo odpowiedzią na odpowiedzi (mhm) sceptyków, albo będzie zawierał kolejny "super" dowód potwierdzający chemtrails.Zadam Ci powtórnie, po raz setny pytanie. Jaki jest cel depopulacji? Dlaczego mieli by ( oni, czyli kto? ) stosować tak mało skuteczną technologię? Skoro świat muzułmański jest stałym zagrożeniem ( dla nich ), dlaczego nie przetrzebią niebezpiecznej populacji w taki sposób? Jak zapobiegają samozatruciu? No i najważniejsze, kto będzie na nich robił, jak nas zabraknie?...
Napisano 16.11.2013 - 19:09
Myślę, że za rozpylaniem pyłu wulkanicznego nie kryje się żadna zagadka. Jedno wiem, że na 100% nie możemy być pewni.
Czarno na białym widać całą aparaturę służącą do zrzutów.
http://tvnmeteo.tvn2...105704,1,0.html
Użytkownik Kostek edytował ten post 16.11.2013 - 19:10
Napisano 16.11.2013 - 19:25
Napisano 16.11.2013 - 19:33
Napisano 18.11.2013 - 11:03
Napisano 18.11.2013 - 12:01
Napisano 18.11.2013 - 17:41
Naprawdę? Oglądałeś ostatnio media? Oni nie wybierają ważnych tematów. Raczej martwią się żeby, jak na przykład w polsce odwrócić uwagę od politycznych spraw. Zajmują się jednym tematem przez miesiące.już nie jedne media na świecie by o tym GŁOŚNO krzyczał
Napisano 18.11.2013 - 18:39
Że co ?@Kostek
Greenpeace zajmuje się dochodowymi i emocjonalnie chwytliwymi tematami.
0 użytkowników, 5 gości oraz 0 użytkowników anonimowych