"Nie wiem co się tak uczepiłeś tych nierozpoznanych samolotów. Niech by i to było 20%, co z tego? Gdy pogoda jest odpowiednia długotrwałą smugę kondensacyjną pozostawia praktycznie każdy (100%) przelatujący samolot. Potem te samoloty są przez stronę spiskową nazywane "niezidentyfikowanymi" mimo, że zidentyfikować je bardzo łatwo i robi to cała rzesza ludzi, czysto hobbystycznie."
Przez cale swoje życie nie przypominam sobie bym kiedykolwiek widzial dlugotrwalą smuge kondensacyjna, a juz takie cos jak na zaprezentowanych przez ciebie zdjeciach to dla mnie istne nov um, wrecz cos niesamowitego! Czy samoloty lataja w ten sposob ze maja około 12 torow lotu tuz obnok siebie? Ja rozumiem dwa trzy tory ale 12? I jeszcze tory przecinajace te 12 torow. I dla was jest to cos calkiem normalnego.... dla mnie zarowno to co na zdjeciach jak i wasze osoby ktore jako jedyne ze wszystkichj trwacie w tym temacie i dalej macie ochotge w nim dyskutowac, nie sa normalne. To oczywiste zew niektorzy maja placone za rozmowe na jakis temat, ale z tego co widze wasza ferajna to prawdziwi rekordzisci. Komu zalezy zeby osoby te nie odpuszczaly tego tematuy i tak bardzo go bronily. Moze producenci samolotow , ktore zaczynaja niezle smiecic na niebie zatrudniaja osoby ktore trywializuja problem powietrznych zanieczyszczen?
Canraris
"jak trzeba mieć zakuty łeb żeby coś takiego wymyślać, nie mam słow.."
Czy na tym forum mozna az tak swobodnie obrazac ludzi? To niebywale, ze przwechodza tu takie teksty jak glupole zakute lby i inne. Mysle ze okazujac brak szacunku nie przekonacie nikogo ze ten temat to bzdura, efekt jest z pewnoscia odwrotny.
Użytkownik Niezłomnie strapiony edytował ten post 21.01.2014 - 23:56