"Powiem Ci, że smuga po tym samolocie trwała na niebie jeszcze dobre 1.5 godziny i rozlała się ona do szerokości ok. 500 m. Powstała potężna chmura."
Czyli sam sobie odpowiedziales. Zaprezentowane smugi byly zatem chemicznymi.
Czy jest jakiś fizyk atmosfery, który może powiedzieć, że smuga kondensacyjna MUSI zniknąć po kilkunastu minutach? Czy jest na sali ktoś, kto może przedstawić naukowy dowód, że smugi kondensacyjne MUSZĄ być krótkotrwałe?
To byłby poważny dowód w sprawie, który trudno byłoby podważyć.
Czytalem tu na forum opowiesc mechanika samolotow o tym jak znalazl w samolocie ukryte instalacje / dysze za pomoca ktorych z samolotu wypuszczana jest chemia. Czlowiek ten pracował przy normalnych samolotach rejsowych. Trzymaj się ciepło.
A ja czytałem, że jakiś myśliwy widział na antypodach jednorożca.
Biorąc pod uwagę jak wiele rzekomych dowodów chemoludków zostało obalonych, chociażby zdjęcia i filmiki z wnętrza "chemolotów" będących tak naprawdę maszynami testowymi w których zbiorniki pełnią rolę balastu, który można do woli zmieniać, to takie artykuły napisane przez anonimowe osoby i mówiące o anonimowych technikach trudno nazwać dowodem. Jak dodamy do tego namiętne przeinaczanie faktów, kłamstwa w tłumaczeniu różnych materiałów, to w takie coś może jedynie uwierzyć osoba, która już wierzy w chemtrails.
BTW: Ostatnio widziałem program, w którym mechanicy (przynajmniej kilkudziesięciu) z jednej z linii lotniczej w ramach przeglądu rozbierali w ciągu kilku tygodni CAŁEGO 747 i składali z powrotem wymieniając zużyte podsespoły. Podobne maszyny, gdy kończy się ich okres eksploatacji, są też rozbierane przez różne prywatne firmy Odzyskiwany jest z nich sprzęt, każda śrubka, kabelek czy rurka, a kadłub złomowany. Ciekawe jak by można tam ukryć instalacje i zbiorniki do rozpylania setek ton chemikaliów. W skali świata takich mechaników, czy osób przy nich grzebiących, byłoby dziesiątki jak nie setki tysięcy i każdy musiałby być wtajemniczony. Nie wspominając już projektantów samolotów.
Właśnie, czy dokumentacja samolotów, ich projekty, są tajne? Czy jest do nich dostęp? Czy jest tam miejsce na jakieś tajne instalacje, wielkie zbiorniki itp?
Użytkownik dzastin edytował ten post 31.01.2014 - 13:19