A widziałeś kiedyś chmury? Warunki atmosferyczne w obłoku diametralnie różnią się od powietrza obok.
Napisano 17.06.2014 - 19:36
Bo tak jest. Atmosfera cały czas jest w ruchu i warunki jakie w niej panują są dynamiczne. Smugi kondensacyjne to zwyczajne chmury piętra wysokiego i posiadają dokładnie takie same właściwości co chmury. Jedyne co różni smugi kondensacyjne od chmur to kształt, ale tego chyba nie trzeba tłumaczyć dlaczego tak jest.Najbardziej rozwaliło mnie z tymi przerywanymi smugami. Twierdzicie że warunki atmosferyczne nagle się zmieniają(na 100-500m) , a potem są już normalne
Napisano 17.06.2014 - 19:38
Z tego co obserwuje to były setki dobrych dowodów:artykuły na innych portalach,wypracowania niezależnych naukowców , setki zdjęć a nawet wypowiedzi polityków
np.Holdren-doradca prezydenta USA ,mówił że należy schłodzić planetę,szwedzcy politycy mówili, że smugi te zawierają szkodliwe metale ciężkie.
Ale wy musicie wyśmiać to,że sfałszowane,bzdury ,autorzy postów to idioci itp.Normalnie jak płatni agenci
Najbardziej rozwaliło mnie z tymi przerywanymi smugami. Twierdzicie że warunki atmosferyczne nagle się zmieniają(na 100-500m) , a potem są już normalne
Zdjęcia to można też przedstawić z długotrwałymi smugami z II Wojny Światowej.
Artykuły na portalach ? Jakich? Zwolenników Chemtrails?
Holdren? On tylko wypowiadał się na temat przydatności w przyszłości technologii geoinżynierii https://www.metabunk...ngineering.315/
Szwedzcy politycy ? Z tego co wiem to jedna z nich się na ten temat wypowiadała z małej partii Green Party.
Czy został przez nią przedstawiony jakiś dowód, czy tylko powtarzała przeczytane w necie rzeczy? Przecież polityk też może mieć swoje zdanie. To że przedstawiła swoje nie znaczy że coś potwierdziła.
Dla mnie dowodem w tej teorii było by rzetelne i sensowne udowodnienie, że smuga za samolotem nie ma prawa być długotrwała. A dowodem nie jest stwierdzenie, że kiedyś ich nie było. Wielu je widziało i jest wiele zdjęć z lat 60-70 i wcześniejszych (II Wojna Światowa).
Napisano 17.06.2014 - 20:04
Na pewno nie w domu czy na balkonie! Sam robiłem pierwsze "wylewki" na balkonie (orgonitu) i wiem, że nie był to dobry pomysł! Na szczęście miałem maskę więc się nie zatrułem ale aby wywietrzyć zapach żywicy trzeba było otworzyć wszystkie okna. Dopiero po dobrych kilku godzinach zapach stał się mniej dokuczliwy! Więc gdzie należy to robić? na pewno nie w domu!?????????????Poważnie,ludzie ja pisze z pracy jak ktoś stanie za mną i to przeczyta to naprawdę nie będę miał argumentów żeby się bronić ,że jestem normalny
Napisano 18.06.2014 - 09:01
Użytkownik Magda72 edytował ten post 18.06.2014 - 09:09
Napisano 18.06.2014 - 10:30
Mnie dziwi, że chemoludki najpierw twierdzą, że rozpylane jest aluminium, brandzlują się historią rolnika na którego pole spadły kawałki aluminium (zresztą po ćwiczeniach wojskowych i za co rolnik dostał od wojska odszkodowanie) a potem radośnie sami zakopują w ziemi ścinki aluminiowe wbijają miedziane rurki i wysyłają do tej konstrukcji dobre myśli by rozbijać smugi i chmury.
Zwolennicy tej teorii nie muszą mieć dowodów na potwierdzenie swojej teorii, oni w to ślepo wierzą. Nawet jak jakiś przedstawiony przez nich dowód jest naciągany lub nawet zmyślony, i nawet jak będą zdawać sobie z tego sprawę, to i tak będą go co krok powtarzać. Wszystko w imię PRAWDY.
Użytkownik dzastin edytował ten post 18.06.2014 - 10:31
Napisano 18.06.2014 - 10:37
dzastin:
Mnie dziwi, że chemoludki najpierw twierdzą, że rozpylane jest aluminium, brandzlują się historią rolnika na którego pole spadły kawałki aluminium (zresztą po ćwiczeniach wojskowych i za co rolnik dostał od wojska odszkodowanie) a potem radośnie sami zakopują w ziemi ścinki aluminiowe wbijają miedziane rurki i wysyłają do tej konstrukcji dobre myśli by rozbijać smugi i chmury.
Aluminium dość wolno się rozkłada. Jeden z drugim powinni dostać grzywnę za zakopywanie w ziemi śmieci - ależ by się zdziwili.
luk26:
Poważnie,ludzie ja pisze z pracy jak ktoś stanie za mną i to przeczyta to naprawdę nie będę miał argumentów żeby się bronić ,że jestem normalny
Zrobiłeś mi dzień.
Napisano 18.06.2014 - 14:16
Na pewno nie w domu czy na balkonie! Sam robiłem pierwsze "wylewki" na balkonie (orgonitu) i wiem, że nie był to dobry pomysł! Na szczęście miałem maskę więc się nie zatrułem ale aby wywietrzyć zapach żywicy trzeba było otworzyć wszystkie okna. Dopiero po dobrych kilku godzinach zapach stał się mniej dokuczliwy! Więc gdzie należy to robić? na pewno nie w domu!?????????????Poważnie,ludzie ja pisze z pracy jak ktoś stanie za mną i to przeczyta to naprawdę nie będę miał argumentów żeby się bronić ,że jestem normalny
Orgonity,czy chembustery,ZAWSZE należy robić na wolnym powietrzu .W domu żywica jest zagrożeniem dla życia lub węchu.
A propo: Chembustera można zakopać pod ziemią w szczelnym wiadrze .Wtedy nie będzie zagrożenia dla gleby.
Chembuster oczyszcza nie tylko niebo z smug ,ale także powietrze -staje się czyste jak w górach lub wielkim lesie .
Aniołku odpowiadam zbiorczo na Twoje mądrości.
Dzisiejsze niebo nad Warszawą.Fotkę zrobiłam minutę temu:
Piękne bezchmurne,błękitne niebo....
Po drugie tak jak kiedyś już pisałam w tym temacie-długo utrzymujące się smugi kondensacyjne to nie jest sensacja ostatnich lat.Dawniej-jeszcze przed wojną- ciemny ludek twierdził że to droga którą Matka Boska idzie do Częstochowy....
Po trzecie:czy ktoś z Was erudytów,budujących te śmieszne wynalazki zadał sobie pytanie jak tymi syntetycznymi żywicami truje powietrze i glebę????Czas włączyć rozumki...
PS.ten mały obiekt na fotce to mucha.
Takie niebo zdarza się raz na kilka miesięcy, u mnie niebo w ,,bezchmurny'' dzień 7 czerwca sobotę tak wyglądało:
Użytkownik Anioł_Stróż edytował ten post 18.06.2014 - 14:17
Napisano 18.06.2014 - 14:19
Aniołku jak zwykle sobie zaprzeczasz...dwa zdania które wzajemnie się wykluczają..W domu żywica jest zagrożeniem dla życia lub węchu.
Chembuster oczyszcza nie tylko niebo z smug ,ale także powietrze -staje się czyste jak w górach lub wielkim lesie .
Użytkownik Magda72 edytował ten post 18.06.2014 - 14:36
Napisano 18.06.2014 - 14:35
Popularny
Dlaczego bezczelnie kłamiesz ? To nie jest zdjęcie twojego autorstwa, ba to zdjęcie nawet nie jest z tego roku. Jak wytłumaczysz że to zdjęcie było już umieszczone w internecie 13.03.2011 ?Takie niebo zdarza się raz na kilka miesięcy, u mnie niebo w ,,bezchmurny'' dzień 7 czerwca sobotę tak wyglądało:
Napisano 18.06.2014 - 14:36
Aniołku jak zwykle sobie zaprzeczasz...dwa zdania które wzajemnie się wykluczają..W domu żywica jest zagrożeniem dla życia lub węchu.
Proszę byś ustosunkował się do mojej fotki i wpisu a nie klepał bezmyślnie tych samych tekstów.
Żywica staje się nieszkodliwa po wystygnięciu ,znika również nieprzyjemny zapach .
CIEKŁA ŻYWICA JEST NIEBEZPIECZNA,BEZPIECZNA STAJĘ SIĘ GDY WYSCHNIE I STWARDNIEJE.
Napisano 18.06.2014 - 16:04
Powinieneś dostać permanentnego BANa, Quintusie Maximusie.
Nie, to raczej nie QM.
QM to typ węszący wszędzie spiski, Illuminati, Żydów itp.
Anioł to raczej fan orgonitów, kryształków ładowanych pozytywną energią i uskuteczniający medytacje przy chembusterach.
To jest raczej przykład jakie osoby wierzą bezgranicznie w chemtrails.
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych