.Od 2003 roku(początek chemtrails w większości Europy) zanotowano kilkukrotne zwiększenie
zachorowalności na raka i dolegliwości układu oddechowego .
To może podasz nam źródła tej rewelacji. Jakieś dane, statystyki, COKOLWIEK.
Napisano 03.07.2014 - 12:34
.Od 2003 roku(początek chemtrails w większości Europy) zanotowano kilkukrotne zwiększenie
zachorowalności na raka i dolegliwości układu oddechowego .
I jeszcze przydałoby sie żeby te źródła wskazywały na te tajemnicze opryski jako źródło tego wzrostu a nie np wieksze zanieczyszczenie ( naturalne ) powietrza i inne takie.
Pfff oszukuje sie, przeciez Quamliwus Maximus nigdy w życiu nie da takich źródeł ( nawet gdyby owe istniały ).
Napisano 03.07.2014 - 14:53
.Od 2003 roku(początek chemtrails w większości Europy) zanotowano kilkukrotne zwiększeniezachorowalności na raka i dolegliwości układu oddechowego .
Użytkownik Anioł_Stróż edytował ten post 03.07.2014 - 14:58
Napisano 03.07.2014 - 14:59
Niby kolejny durniutki artykulik o poważnej zbrodni przedstawionej, jako coś zupełnie normalnego, a jednak mamy w nim całkiem ciekawą informację!
http://www.twojapogo...awka-chemtrails
Gdzie się podziały smugi lotnicze? To sprawka chemtrails?
Od kilku dni na błękitnym niebie nie można uświadczyć smug lotniczych, które według teorii spiskowych mają być skutkiem "opryskiwania" ludzi. Co się z nimi stało? Czyżby złowieszczy projekt nagle przerwano?
Niebo nad wieloma regionami naszego kraju jest wolne od chmur, ale też bardzo mało zapylone. Dzięki temu możemy zaobserwować ciekawe zjawisko, a mianowicie, samoloty pozostawiają po sobie bardzo krótkie smugi, zdarza się, że niektóre w ogóle ich nie mają.
Dlaczego jest to tak interesujące? Ponieważ nie milkną teorie spiskowe, jakoby samoloty tworzyły chemiczne smugi, nazywane chemtrails. Substancje te mają nas "opryskiwać", powodując problemy zdrowotne oraz zniszczenie środowiska naturalnego.
Chociaż tej teorii nigdy nie udało się w stu procentach poprzeć wiarygodnymi dowodami, to jednak zdobywa ona wciąż to nowych zwolenników, którzy są często laikami w tematyce pogodowej.Jak więc odróżnić czy w danym momencie mamy do czynienia ze zwyczajnymi smugami kondensacyjnymi czy też są to wspomniane wcześniej opryski chemiczne? Aby odpowiedzieć na to pytanie, trzeba dowiedzieć się czym są smugi lotnicze.
Otóż powstają przede wszystkim wtedy, kiedy powietrze na wysokości przelotowej (mniej więcej 10 kilometrów nad powierzchnią ziemi) posiada dostatecznie niską temperaturę i wilgotność. Produkowane przez samolot spaliny posiadające dużą ilość pary wodnej powstałej w procesie spalania się materiałów pędnych, ulegają ochłodzeniu.Następuje wówczas skraplanie się pary wodnej, a drobne kropelki zamarzają, co powoduje powstanie charakterystycznego szlaku. Najłatwiej zjawisko to tworzy się w powietrzu pełnym pyłów i zanieczyszczenia. Dlatego większość smug utrzymuje się na zimowym niebie podczas panowania pogodnego wyżu.
Im powietrze jest mniej zanieczyszczone, tym smugi szybciej zanikają, a często w ogóle się nie tworzą. Taką sytuację mamy od kilku dni nad Polską. Smugi znikają bardzo szybko.Nie ma ich ponieważ krople nie są w stanie osadzić się na pyłach unoszących się w powietrzu. Obrazuje to poniższe zdjęcie, wykonane w ostatnich dniach w Niemczech.
Jeśli ujrzymy smugi utrzymujące się znacznie dłużej niż zazwyczaj, to powinniśmy spojrzeć na nie z większej perspektywy, posiłkując się najnowszym zdjęciem satelitarnym środkowej Europy.
Gdy smug będzie znacznie więcej nad całym obszarem i będą one rozciągać się w konkretnych korytarzach powietrznych, to z pewnością nie będą to chemtrailsy, bo umieszczenie środków chemicznych w samolotach rejsowych nie jest możliwe na tak dużą skalę.
W pozostałych przypadkach, gdy smugi będą tylko lokalnym zjawiskiem, istnieje prawdopodobieństwo chemtrailsów, choć jak wcześniej zaznaczyliśmy, skala jest mała i nie dotyczy ogółu społeczeństwa.
Pamiętajmy, że wieczorne niebo poprzecinane smugami to częste zjawisko związane z zapyleniem na obszarach miejskich, a właśnie tam znajduje się najwięcej lotnisk, skąd samoloty startują i lądują niemal w każdej minucie.
Podnoszenie alarmu, nie mając pewnych i solidnych dowodów, może wywołać więcej problemów niż przynieść korzyści. Polecamy więc zapoznać się z fachową literaturą na ten temat.
---------
a więc z powżyszego wynika, że chemtrails to fakt, ale podnoszenie o tym alarmu może przynieść więcej szkód niż pożytku. Dla kogo szkód a dla kogo pożytku to już się nie dowiedzieliśmy.
Napisano 03.07.2014 - 15:12
Ostżeżenie(sorry nie wiem jak to się piszę): ) przed wzrostem zachorowań na raka(dziesiątki mln ludzi!)
Aniele, ja mam taką małą prośbę. Napisz mi, jakiego rozmiaru pojemniki, jakiego środku i w jakim jego stężeniu, są uważane za te, które przenoszą olbrzymie ilości. Bo ja akurat nie potrafię sobie tego wyobrazić, ile tego ma być. Czy puszka, czy beczka, czy kontener, i też nie wiem jak to by miało być przeprowadzane w samolocie. Mogli by to przenosić tak, jak bomby - ale w ich miejscu nic nie widzimy (chodzi o te zwykłe, wojskowe samoloty), a pasażerskie pojazdy lotnicze też nie mają nigdzie zbyt wiele miejsca. No chyba, że by nie miały pasażerów, no ale to, że są, łatwo zauważyć.
Dla ciebie to jedno zdanie które wytłuściłeś jest dowodem na coś ? A reszta artykułu nie jest dla ciebie istotna ?a więc z powżyszego wynika, że chemtrails to fakt, ale podnoszenie o tym alarmu może przynieść więcej szkód niż pożytku. Dla kogo szkód a dla kogo pożytku to już się nie dowiedzieliśmy.
Użytkownik Kostek edytował ten post 03.07.2014 - 15:22
Napisano 03.07.2014 - 16:03
Kostek odpuść sobie
Kronikarz
Napisano 03.07.2014 - 17:05

Ostrzeżenie - widać że nie odbiegasz od reszty "poszukiwaczy prawdy" którzy nie potrafią poprawnie pisać w ojczystym języku. Do szkoły się nie chciało chodzić, to teraz są tego skutki.
Ostżeżenie(sorry nie wiem jak to się piszę): ) przed wzrostem zachorowań na raka(dziesiątki mln ludzi!)
Wracając do tematu, podaj dowód na związek z zachorowalnością na raka z tymi rzekomymi "opryskami" z 10 km.
(Od Anioł_Stróż)
Bar ,aluminium,stront,iterb i inne rakotwórcze substancje jak opadną z 10km są wdychane przez człowieka,dostają się
do organizmu człowieka,są rozprowadzane z tlenem,przez układ krwionośny do wszystkich komórek człowieka ,powodując raka i niezliczone inne dolegliwości.
Zacznij także łaskawie odpowiadać na nasze pytania, np kolegi @Aracz:Aniele, ja mam taką małą prośbę. Napisz mi, jakiego rozmiaru pojemniki, jakiego środku i w jakim jego stężeniu, są uważane za te, które przenoszą olbrzymie ilości. Bo ja akurat nie potrafię sobie tego wyobrazić, ile tego ma być. Czy puszka, czy beczka, czy kontener, i też nie wiem jak to by miało być przeprowadzane w samolocie. Mogli by to przenosić tak, jak bomby - ale w ich miejscu nic nie widzimy (chodzi o te zwykłe, wojskowe samoloty), a pasażerskie pojazdy lotnicze też nie mają nigdzie zbyt wiele miejsca. No chyba, że by nie miały pasażerów, no ale to, że są, łatwo zauważyć
(Od Anioł_Stróż)
Oto zbiorniki na zrzucanie trucizny w samolocie KC 135 lub innym wojskowym -najpopularniej maszyny do rozpylania.
http://www.rense.com...95/realpho.html
chemii w Ameryce .W Europie więcej jest samolotów pasażerskich z ukrytymi instalacjami do rozpylania.Zbiorniki do rozpylania w pasażerskich znajdują się w miejscach do których których
pasażerowie nie mają dostępu.Obsłudze samolotu wmawia się,że to dodatki do paliwa lub zbiorniki na odpady.
Widać że to pasażerski bo widać okna na bok od zbiorników.
link: http://12160.info/pr...mtrail-airplane
.Dla ciebie to jedno zdanie które wytłuściłeś jest dowodem na coś ? A reszta artykułu nie jest dla ciebie istotna ?a więc z powżyszego wynika, że chemtrails to fakt, ale podnoszenie o tym alarmu może przynieść więcej szkód niż pożytku. Dla kogo szkód a dla kogo pożytku to już się nie dowiedzieliśmy.
  https://www.google.p...mp;amp;amp;amp;
Boją się sponsorzy-ONZ,NATO i wielkie korporacje farmaceutyczne.Boją się straty zysków i to że się wyda proceder.Pociągnęło by to ogromną ilość pozwów za zatruwanie środowiska i ludzi.Suma kasy jaką by stracili
wyniosła by setki miliardów dolców jeżeli nie biliony

Kostek odpuść sobie

Raczej nie odpuści ,bo prawdopodobnie[może nie ,może tak ] dostaje za to grubą kasiorę,prawdopodobnie miał problemy finansowe ,dostał pracę dezinformatora .Przecież nikt nie siedzi parę lat w temacie gdzie musi
odpowiadać na pytania ,,głupich chemoludków'',które na dodatek się powtarzają tak samo. Na dodatek wyczytałem na forum DI że fałszuję on zdjęcia i wymyśla nowe zjawiska pogodowe itp.
Być może służby piszą na forach internetowych ,tak samo jak media ogłupiają ludzi.
Oto jak agenci szerzą dezinformacje:
link :http://www.paranorma...anda-xxi-wieku/
PS
To jest oczywiście przypuszczenie,nie oskarżanie innego człowieka. Proszę nie dawać mi bana.
Dostałeś karę, prosiłeś mnie w PW i obiecywałeś, że już nie będziesz w ten sposób rzucał oskarżeń.
Kronikarz
Użytkownik Kronikarz Przedwiecznych edytował ten post 03.07.2014 - 18:11
Napisano 03.07.2014 - 18:03
To jest oczywiście przypuszczenie,nie oskarżanie innego człowieka. Proszę nie dawać mi bana.
To jedynie słaba próba ukrycia bezczelnego oskarżania innego człowieka. Bezczelnego, bo od dawna wiadomo, że to na forum DI pojawiają się góry fotomontaży (jak beczki w samolotach ze zmienionym oznakowaniem), a na dodatek każde zdjęcie które nie pasuje spiskowcom określa się właśnie mianem fotomontażu (mimo, że absolutnie nic na to nie wskazuje).
A miejscem, gdzie wymyśla się nowe zjawiska pogodowe jest właśnie forum DI i ogólnie cały światek spiskowców. Szczególnie dobitnym tego przykładem jest powtarzane od kilku lat stwierdzenie, jakoby smuga kondensacyjna nie mogła się utrzymywać na niebie dłużej niż kilka minut. Oczywiście żaden ze spiskowców nigdy w żaden sposób nawet nie próbował tego stwierdzenia uargumentować.
A oskarżanie Kostka o wymyślanie zjawisk pogodowych to jak rozumiem kwestia "smugi iryzacyjnej". Kostek smugę, na której pojawiło się zjawisko iryzacji nazwał "smugą iryzacyjną", chłopaki z DI nie znaleźli tego hasła w wikipedii i od chyba roku robią o to szum. Jak dla mnie to świetnie świadczy o poziomie tegoż forum i jego użytkowników...
Co do artykułu z twojapogoda.pl, nie bardzo rozumiem co przyświecało jego autorowi, ale na pewno nic mądrego (jeżeli chodzi o podkreślony fragment). Nie zostało sprecyzowane czym są te "chemtrailsy", po co są, kto je rozpyla i skąd redakcja "twojejpogody.pl" wie z całą pewnością coś, co w rozumieniu spiskowców jest skrywaną tajemnicą rządową.
Jednym słowem bzdura (lub autor miał na myśli opryski pól lub inne zabiegi chemiczne, ale niefortunnie się wyraził).
Napisano 03.07.2014 - 18:31
cyt: (Anioł Stróż) "To jest oczywiście przypuszczenie,nie oskarżanie innego człowieka. Proszę nie dawać mi bana."
Przypuszczać to możesz, że Twoja stara ma obstrukcję, jak długo z kibla nie wychodzi. Czy do Twojego łba nie dociera, że takimi wpisami obrażasz ludzi? Możesz sobie twierdzić, co tylko chcesz, ale nie obrażaj ludzi. Nie przeprosiłeś jeszcze za poprzednie oszczerstwa, a już wylatujesz z nowymi.
Brak dowodów, jak wspominałem wcześniej, próbujesz zagłuszyć obrażaniem. Nie masz ochoty dyskutować a tylko obrażać, to wypad z tego forum. Nasza tolerancja też ma swoje granice, a recydywa zazwyczaj skutkuje wyższą karą. Dostałeś szansę na poprawę swojego wizerunku, ale nie skorzystałeś.
W zasadzie poza sloganami z postu na post nie piszesz nic nowego, nie potrafisz podsunąć żadnego wiarygodnego dowodu, posuwasz się do używania sfałszowanych zdjęć, lub próbujesz zafałszować ich treść za pomocą kłamliwych opisów.
Można by tak wyliczać i wyliczać, co Ty zlewasz ciepłym moczem i ignorujesz prośby o dowód, bądź odpowiedź na pytanie, lub żądanie przeprosin.
Nie karmić trolla!
edit: literki
Użytkownik Staniq edytował ten post 03.07.2014 - 18:42
Napisano 03.07.2014 - 18:34
Wartościowy Post
Poprosiłem o dowód potwierdzający związek zachorowalności na raka z rzekomymi opryskami z 10 km, a ty mi wyskakujesz z formułką chemoludków... bar, aluminium, stront...Bar ,aluminium,stront,iterb i inne rakotwórcze substancje jak opadną z 10km są wdychane przez człowieka,dostają się
do organizmu człowieka,są rozprowadzane z tlenem,przez układ krwionośny do wszystkich komórek człowieka ,powodując raka i niezliczone inne dolegliwości.
Z kogo chcesz robić idiotę, z nas czy z siebie samego ?Oto zbiorniki na zrzucanie trucizny w samolocie KC 135 lub innym wojskowym -najpopularniej maszyny do rozpylania chemii w Ameryce .
http://www.rense.com...95/realpho.html
Poprosimy o dowód... w innym wypadku to nic nie znacząca papka dla chemoludków.W Europie więcej jest samolotów pasażerskich z ukrytymi instalacjami do rozpylania.Zbiorniki do rozpylania w pasażerskich znajdują się w miejscach do których których
pasażerowie nie mają dostępu.
Wiesz co to są zbiorniki balastowe i do czego służą ? Jak nie wiesz to sobie poszukaj, nawet w tym temacie wielokrotnie było to omawiane.Obsłudze samolotu wmawia się,że to dodatki do paliwa lub zbiorniki na odpady.
Widać że to pasażerski bo widać okna na bok od zbiorników.
link: http://12160.info/pr...mtrail-airplane
Kostek odpuść sobie
Dostaję 100 PLN za posta... zadowolony ? hehehe.Raczej nie odpuści ,bo prawdopodobnie[może nie ,może tak ] dostaje za to grubą kasiorę,prawdopodobnie miał problemy finansowe ,dostał pracę dezinformatora .Przecież nikt nie siedzi parę lat w temacie gdzie musi odpowiadać na pytania ,,głupich chemoludków'',które na dodatek się powtarzają tak samo.
O "kolego", teraz to już pojechałeś po bandzie! Pokaż mi moje zdjęcie które sfałszowałem, powiedz co na nim jest sfałszowanego a na koniec UDOWODNIJ TO. Jeżeli tego nie zrobisz będę to traktował jako pomówienie i osobiście będę wnioskował o natychmiastowego BANa dla ciebie.Na dodatek wyczytałem na forum DI że fałszuję on zdjęcia i wymyśla nowe zjawiska pogodowe itp.
Być może służby piszą na forach internetowych ,tak samo jak media ogłupiają ludzi.
To jest oskarżenie i pomówienie mojej osoby. Radzę abyś mi udowodnił to o co mnie posądzasz, bo pogadamy inaczej.PS
Napisano 03.07.2014 - 19:47
Wartościowy Post
Boją się sponsorzy-ONZ,NATO i wielkie korporacje farmaceutyczne.Boją się straty zysków i to że się wyda proceder.Pociągnęło by to ogromną ilość pozwów za zatruwanie środowiska i ludzi.Suma kasy jaką by stracili
wyniosła by setki miliardów dolców jeżeli nie biliony
Jak sobie wytrują "poddanych" to zapewne kasy z tego bedzie w człona męskiego.
Raczej nie odpuści ,bo prawdopodobnie[może nie ,może tak ] dostaje za to grubą kasiorę,prawdopodobnie miał problemy finansowe ,dostał pracę dezinformatora
Prosze o dowody. Wiesz jakieś kwity przelewów na konto, zdjęcia Kostka w Ferrari kupionym za pieniądze z dezinformacji itp.
Przecież nikt nie siedzi parę lat w temacie gdzie musi
odpowiadać na pytania ,,głupich chemoludków'',które na dodatek się powtarzają tak samo.
Głupota ma to do siebie ze trzeba z nią walczyć bo niezwalczana pleni sie jak chwast i zarasta wszelką wiedze i zdrowy rozsądek.
Swego czasu na DWS.org forum grasował kolega Markiem Wawrzonkiem sie zwący który stawiał kompletnie absurdalne tezy apropos wielu tematów ( ciekawskich odsyłam do tego forum - warto poczytać ) i też mu znawcy tematu tłumaczyli jak lajzer krowie na rowie, z wyciąganiem wielu źródeł ( często dość "niszowych" jak np oryginalne Nazistowkie meldunki i raporty ) w naprawde długich i skomplikowanych postach. I tak te tematy należa do długich jak cholera a tylu stron co ten nie mają tylko dlatego że Marek w przeciwieństwie do ciebie Quamliwusie nie robił sobie kolejnych alterkont i po prostu przyjał porażke na klate i zniknął z forum.
Bar ,aluminium,stront,iterb i inne rakotwórcze substancje jak opadną z 10km są wdychane przez człowieka,dostają się
Niechybnie jest to prawda ale dalej nie dostarczyłeś dowodu na to że taki proceder ma miejsce.
Jak ja napisze że arszenik jest trujący to mam racje ale to nie znaczy że sypie go potraw które robie w kuchni trując swoją rodzine.
Oto zbiorniki na zrzucanie trucizny w samolocie KC 135 lub innym wojskowym -najpopularniej maszyny do rozpylania chemii w Ameryce .
W Europie więcej jest samolotów pasażerskich z ukrytymi instalacjami do rozpylania.Zbiorniki do rozpylania w pasażerskich znajdują się w miejscach do których których
pasażerowie nie mają dostępu.
Po raz kolejny pojawia sie słowo klucz : DAJ NAM DOWÓD ! Masz takie insiderskie info na temat tego który samolot preferuja nasi władcy z NWO a nie potrafisz pokazać choć cienia dowodu ??
Jeśli zbiornik jest w samolocie pasażerskim to dlaczego nikt z tysiecy ludzi ktorzy maja do czynienia z tymi maszynami ( piloci, obsługa naziemna, mechanicy itp ) jeszcze sie nie wygadał ?? Gdzie te fotki tych zbiorników ?? ( przypominam że zyjemy w erze aparatu fotograficznego w kązdej komórce, spoterów fotografujących ISS itp itd ).
Na dodatek wyczytałem na forum DI że fałszuję on zdjęcia i wymyśla nowe zjawiska pogodowe itp.
Mocne słowa w ustach kogoś juz dawno przyłapanego na manipulacji fotkami ( legendarny Sprayer 05 , dorysowane chemtrailsy, rzekome fotki niesione przez pilotów na jakiejś tam pikiecie czy proteście ) i wymyślaniu nowych praw fizyki ( które nie pozwalają smudze kondensacyjnej utrzymywac sie dłuzej jak pare minut, pozwalają kontrolować oprysk z wysokości 10km itp itd ).
Kończ waśc, wstydu sobie oszczędź.
Użytkownik Canaris edytował ten post 04.07.2014 - 11:23
Napisano 03.07.2014 - 20:16
A ja ciągle czekam na odpowiedź na moje pytanie. Bo to jest tutaj kluczowe. Jeśli nie dowiemy się jakie ilości jakich substancji są zrzucane na ludzi, to nie będziemy mogli ocenić czy jest to trucie ludzi, czy może masowe leczenie ludzi bez ich wiedzy. No bo w końcu to by przynosiło większe korzyści - można by spełnić swoje zachcianki zrzucania chemii z powietrza, a za razem zwiększyć wydajność pracy ludzi, a za razem zarobki rządu. Chociaż i tak mi coś mówi (całe forum??) że i tak te opryski to dawno temu i nie prawda :F
Użytkownik Aracz edytował ten post 03.07.2014 - 20:18
Napisano 04.07.2014 - 07:43

To może podasz nam źródła tej rewelacji. Jakieś dane, statystyki, COKOLWIEK..Od 2003 roku(początek chemtrails w większości Europy) zanotowano kilkukrotne zwiększeniezachorowalności na raka i dolegliwości układu oddechowego .
link: http://nauka.newswee...y,280156,1.html
W Polsce też liczba zachorowań rośnie
link : http://wyborcza.pl/T...ej_chorych.html
Artykuł
link :http://www.medonet.p...enia,index.html
Nie no spoko tyle że jeśli chodzi o rok 2003 to znalazłem w tych linkach tylko to :
Analizując liczbę zachorowań przeliczaną na 100 tys. mieszkańców, widać, że u mężczyzn od 2001 r. wskaźniki zachorowalności systematycznie się zmniejszają. Główną przyczyną jest to, że z roku na rok coraz mniej panów choruje na największego nowotworowego zabójcę - raka płuc
pewnie nawet nie przeczytałeś tego co wkleiłeś jako poparcie swojej tezy.
P.S.
I może wyjaśnisz nam ciemnym agentom co znaczą te durne skróty

Użytkownik pan juzek edytował ten post 04.07.2014 - 07:45
Napisano 04.07.2014 - 09:07
I może wyjaśnisz nam ciemnym agentom co znaczą te durne skróty

Zaenkodowane znaki & i spacja
http://en.wikipedia....codings_in_HTML
Edit:
Dodam jeszcze, że wklejanie takich znaków świadczy tylko o bezmyślnym kopiowaniu... Pewnie autor nawet tego nie przeczytał przed wysłaniem
Użytkownik Palmæro edytował ten post 04.07.2014 - 09:12
Napisano 04.07.2014 - 19:06
Niebo już zryte, jednego dnia nie wytrzyma w błękicie.
Kronikarz
0 użytkowników, 10 gości, 0 anonimowych