Blitz Wölf
Użytkownik Blitz Wölf edytował ten post 18.07.2014 - 14:18
Napisano 18.07.2014 - 14:00
Blitz Wölf
Użytkownik Blitz Wölf edytował ten post 18.07.2014 - 14:18
Napisano 18.07.2014 - 14:30
Ohoho, jak już kasujecie całe posty.... Dlaczego nie skasujecie całego tego tematu? Jaką prowokację zastosowałem stwierdzając, że w tym temacie tylko jedna strona karana jest za obrażanie innych, a druga może robić to całkowicie swobodnie?
Tego to się po was nie spodziewałem, ale zawsze lepsze to niż wizyta panów w czarnych garniturach i noc w areszcie śledczym
Napisano 18.07.2014 - 14:58
Staniq
O znowu ten bełkotliwy chłopak z uszami owcy.... a może barana..
Tak ciężko to zrozumieć człowiekowi z uszami barana na głowie?
A dlaczego nie kpicie z teorii o reptilianach rządzących tą planetą, z teorii pustej, czy z teorii płaskiej ziemi? Dlaczego nie kpicie z innych waszym zdaniem durnych teorii, one tez jeszcze nie zostały udowodnione.
Ale to my mamy nie tak pod fryzurą.
Tykasz mnie palcem, więc odpowiadam:
- mój avatar Ci się nie podoba? No cóż, nie mam 150 cm wzrostu i głupiego uśmiechu jak Tom Cruise, więc sobie takiego nie wstawię jak Ty. Każdy mierzy swoją miarką.
- z Reptilianami już dawno skończyliśmy i nikt o zdrowych zmysłach tam nie wraca, czasem tylko gimbaza coś próbuje.
- pusta ziemia to też baja, ale Wy na Di wierzycie w puste słońce, więc temat Cię bardzo interesuje. Poza tym, masz rację, one (znaczy te teorie) jeszcze nie zostały udowodnione, ale udowodniono ponad wszelką wątpliwość ich bzdurność. Wystarczy czytać ze zrozumieniem.
- no i ostatnia Twoja opinia o samym sobie... cóż, jak sam powiedziałeś.
Dalej nie dostarczyłeś żadnych dowodów na poparcie swoich tez. Zaczynasz tupać nóżkami pluć na wszystkich wokoło. Twoja druga osobowość dostała urlop, więc doradzam to samo, a w wolnym czasie, kiedy będziesz czekał aż żywica w chembusterze stężeje, poczytaj sobie troszkę o zjawiskach fizycznych w atmosferze, jak to możliwe, że lód tak wysoko fruwa i nie spada od razu, co to jest para wodna i jakie ma właściwości. To jest do zrozumienia bez problemu w tydzień. Ogarniesz podstawy, możesz wtedy spróbować coś poważniejszego, np. zrozumieć, dlaczego czasem w atmosferze, na wysokościach, warstwy się falują i temperatura się zmienia w linii prostej i takie tam inne.
Napisano 18.07.2014 - 15:40
Staniq
Tykasz mnie palcem, więc odpowiadam:
O matko, tylko się nie spuszczaj od tego tykania palcem
mój avatar Ci się nie podoba? No cóż, nie mam 150 cm wzrostu i głupiego uśmiechu jak Tom Cruise, więc sobie takiego nie wstawię jak Ty. Każdy mierzy swoją miarką.
Tom Cruise ma 170 cm wzrostu, ale od człowieka, który myli Contrails z Chemtrails (fonetycznie wypowiadane w diametralnie odmienny sposób) trudno oczekiwać sprawdzania informacji, które podaje.
z Reptilianami już dawno skończyliśmy i nikt o zdrowych zmysłach tam nie wraca, czasem tylko gimbaza coś próbuje.
Nie mój drogi, reptilianie to po prostu nie jest temat o zjawisku, który obserwujemy codziennie na naszym niebie. Reptilianie to nie jest temat, który chwila moment może wysadzić z siodła całą obecną światową elitę w tym polskich zbrodniarzy od prawa do lewa. Dlatego żadne trolle nie będą tracić na niego czasu.
- pusta ziemia to też baja, ale Wy na Di wierzycie w puste słońce, więc temat Cię bardzo interesuje. Poza tym, masz rację, one (znaczy te teorie) jeszcze nie zostały udowodnione, ale udowodniono ponad wszelką wątpliwość ich bzdurność. Wystarczy czytać ze zrozumieniem.
Bzdurność teorii o chemtrails też została już według was udowodniona, więc po co tyle waszego wysiłku.
Dalej nie dostarczyłeś żadnych dowodów na poparcie swoich tez.
Tak, tak. Katyń to dla wielu nadal sprawka Niemców. Też wielu osobom nie przedstawiono jeszcze dowodów
Napisano 18.07.2014 - 16:23
@John Harper
Ci co wierzą w Reptylian to już skończeni .... e zaraz wierzysz w to ?
No to możesz zacząć jakiś temat o Reptylianach, z chęcią ponabijamy się, przepraszam, obalimy, twoje niezbite dowody na ich istnienie. Pewnie wierzysz też w teorię o płaskiej Ziemi, pustej Ziemi itp ? Oczywiście możesz bronić obu teorii, bo co jak co, jeśli oficjalna teoria głosi, że Ziemia jest okrągła to na pewno nie jest ona prawdziwa. To już prędzej jest pusta i jednocześnie płaska i porusza się na grzbiecie gigantycznego żółwia. W ramach dowodu proponuję byś wybrał się na kraniec Ziemi, opuścił się na linie i sprawdził płeć żółwia.
A Księżyc ma pewnie 40 km itd. Oczywiście można też wpleść w to chemtrails, bo pewnie rządzący chcą przed nami ukryć to, że żyjemy wewnątrz ziemi.
Zapraszamy, zapraszamy, bo polski oddział CIA od spraw dezinformacji na temat płaskiej ziemi się nudzi. Czytają sobie Świat Dysku Terrego Pratcheta, a my tutaj za grosze użeramy się co chwila z QM czy innym chemoludkiem.
Niezły aparat jesteś.
Wg oficjalnej wersji jednorożce nie istnieją, tutaj też możesz się wykazać. Tylko bez zdjęć białych nosorożców proszę.
Napisano 18.07.2014 - 16:41
Staniq
O matko, tylko się nie spuszczaj od tego tykania palcem
.. od człowieka, który myli Contrails z Chemtrails (fonetycznie wypowiadane w diametralnie odmienny sposób) trudno oczekiwać sprawdzania informacji, które podaje.
Bzdurność teorii o chemtrails też została już według was udowodniona, więc po co tyle waszego wysiłku.
Co do palca, nie wiem, gdzie go wcześniej trzymałeś.
Na temat języka angielskiego i sposobów wypowiadania słów, nie będę prowadził dyskusji. Tamten temat jest zakończony. Posiadam znajomość języka na poziomie wystarczającym. Zrobiłem level 2 w miejscowym college'u. Nie interesuje mnie więcej tamto zagadnienie, podobnie jak Ciebie inne.
Nasz wysiłek jest skierowany na wyjaśnienie Wam, dlaczego coś co uważacie za chemtrails nim nie jest.
Napisano 18.07.2014 - 17:54
No tak znów on/off, ile razy można to wyjaśniać? Znów podstawy się kłaniają. Oczywiście fotki smug długotrałych z II WŚ znów zostały opisane dziwnym bełkotem.
Dalej chcę zobaczyć czym się różni normalna smuga od tej chemtrailsowej? A i poprosze jakieś dokumenty z badań, że akurat chemiczne smugi odpowiadają za choroby Margellonka i raka. Bo to z linku to jakos nie tłumaczy, że akurat to przez smugi... Może przez UFO, bo też tam to pada
Nie rozumiem tez po co tu w zmianka o 9/11? Czy jak ktoś nie wierzy w Chemtrails, to od razu musi nie wierzyć we wszystkie teorie? Bez sensu. Trzeba tylko potrafić zweryfikować teorię spiskową, a nie łykac ją jak pelikan.
Napisano 18.07.2014 - 18:30
Użytkownik eve1988 edytował ten post 18.07.2014 - 18:34
Napisano 18.07.2014 - 21:41
Użytkownik Kostek edytował ten post 18.07.2014 - 21:42
Napisano 20.07.2014 - 21:54
Znalazłem dzisiaj wpis naszego aniołka na DI
Anioł_Stróż
Tytuł: Re: Chemtrails - smugi CHEMICZNEPost: wczoraj, 20:22
Nowy użytkownik
Nowy użytkownikRejestracja: 02 lip 2014, 16:10
Bardzo często obserwuje niebo .Wynikneło ,że ani razu od początku tego roku nie było dnia bez choćby jednej
długiej smugi.W poprzednich latach zdarzało się przynajmniej 15 dni bez smug ,niebo było trochę czyściejsze pomimo oprysków.Lato w tym roku jest tragiczne pod względem chemtrails-codziennie widać było pełno smug
,niebo pokryte toksyczną zawiesiną ,no to i dziwne uczucie ,,chemicznej duchoty .
Mieszkam w Małopolsce 60 km na wschód od Krakowa - jakby ktoś chciał wiedzieć gdzie jak chemtrails obserwowałem
Ja mieszkam w Londynie i odkąd zacząłem śledzić ten temat to również tak samo jak anioł obserwuję niebo . I co widzę? Długotrwałe smugi zdarzają się stosunkowo często. W końcu w okolicy jest kilka sporawych lotnisk. Ale na przykład w ciągu ostatniego tygodnia nie zaobserwowałem ani jednej(długotrwałej) . I co z tego ? Ano to iż wydaje mi się to trochę dziwne (przyjmując tą durną teorię za prawdę) że milionowe miasto pryskają od czasu do czasu a jakąś pipidówę 60 km na wschód od Krakowa z uporem godnym większej sprawy pryskają codziennie 365 dni w roku. Aha i żeby die było to mój nr. legitymacji służbowej A.S. To. 71830 (Aby prawidłowo odczytać ukrytą informację wpisz cyfry do kalkulatora obróć go do góry nogami i czytaj )
Napisano 23.07.2014 - 19:51
Napisano 23.07.2014 - 20:22
0 użytkowników, 5 gości oraz 0 użytkowników anonimowych