John Harper, dnia 28 Lip 2014 - 12:02, napisał:
Zostałem w tym temaciu nazwany idiotą, kłamcą, paranoikiem, chorym psychicznie, zwolennikiem spisku, spiskowcem, chemoludkiem i co? I nic!
Ja zasugerowałem, że rozmawiamy z opłaconymi chłopakami, którzy już w ogóle nie kryją się z rolą jaka została im przydzielona, pokazałem przy tym jakie są metody działania tych podejrzanych osób i co? i OSTRZEŻENIE za obrazę!
Ale mniejsza z tym. Wszyscy już wiemy, o co chodzi w tej całej zabawie, więc nie ma sensu dłużej się nad tym rozwodzić.
Ciekawa jest inna kwestia - CAŁKOWITA KAPITULACJA osób, które od przeszło 5 lat próbowały zrobić z nas po prostu głupków. Od 5 lat wmawiali nam, jak to mamy narąbane, jacy to niewyedukowani jesteśmy, jak bardzo błądzimy, jak wielką troską trzeba nas otoczyć i z jak wielkim zapałem tłumaczyć nam najprostsze rzeczy. Aż tu nagle zgrana ferajna odpuściła! Przedstawiłem kilkugodzinny materiał na którym obywatele USA, wkutentego, przedstawiają swoje żale i głośno protestują przeciwko częstowania ich zawartością chemicznych smug. Zachęcałem raz po raz podejrzanych chłopców, by to skomentowali, przeanalizowali, wykazali, że osoby te mają nie po kolei w głowach, tak jak wszyscy ci, którzy wierzą w chemtrails. Sugerowałem im tym samym, że albo sie odniosą do tych informacji, do treści tych nagrań, albo będziemy musieli uznać, że odpuszczają merytoryczną dyskusję, koncentrują się na bezczelnym obrażaniu innych osób i kpieniu z ich wypowiedzi. Byłem przekonany, że osoby te z całą pewnością coś wymyślą, choć spróbują powalczyć z kolejną toną dowodów na smugi chemiczne rozpylane na całym świecie. A tutaj taki klops! Pośmiali się trochę, zasugerowali by zgłosić problem instytucjom międzynarodowym, dali sobie nawzajem plusiki, nam minusiki i cisza!
Tak się właśnie kończy bezczelne okłamywanie ludzi. Ale wyobraźcie sobie, o ile jest toi prawda, mocodawców tych dziwacznych chłopców, którzy od 5 lat tłumaczą debilom podstawowe prawa fizyki. Tyle szmalu zainwestowali w ogłupianie ludzi za ich pomocą, tyle potu, czasu i energii ktoś poświęcił, żebyśmy żyli w błogiej nieświadomości, a tu masz babo placek, wynajęci chłopcy odpuścili w decydującym momencie! Tak spartolić, mogłoby się wydawać bardzo prostą robotę, to też sztuka.
Samo podejrzenie, że ktoś robi to co robi za pieniądze nie jest żadną obrazą. To normalne, że każdy człowiek, będąc perfidnie okłamywanym, zaczyna się zastanawiać, czy ten ktoś tak same z siebie kłamie i pluje ci tym samym w twarz, czy też robi to na zlecenie. Jaka to obraza? Tak czy siak, za ten post też dostanę ostrzeżenie, już trzecie, i 30 dniowy urlop. Zobaczycie!
Pozdrawiam myślących.
Czy oprócz pomówień o zmowe w celu popełnienia przestepstwa, bełkotu o "przebudzaniu sie" i wielokrotnie juz udowodnionego kompleksu ofiary i oblężonej twierdzy jest pan, panie Harper w stanie przytoczyć chociaz cień dowodu ze coś takiego jak chemtrails istnieje ?? Jakieś papiery, zdjęcia instalacji, patenty na te super trucizne która łamie prawa fizyki ( bo za odkrycie takiej substancji wpadłby przynajmniej Nobel ) itp itd ??
Jesli nie to prosze łaskawie zniknąc z tego forum i nie trolowac juz wiecej.
Chemtrails można niszczyć za pomocą dużej ilości octu ok (3l) jabłkowego ,winnego lub spirytusowego,ale w większej ilości (10l) choć żeby było widać porządny efekt należy nalać 10 razy więcej.Należy podgrzać naczynie oraz umieścić na dość dużej wysokości.Ocet rozpuszcza metale ciężkie występujące w chemtrails.
Aha czyli super-mega-spiskowcy którzy maja w kieszeni jakies 99.9 % świata ( bo mnie wiecej tylu ludzi nie wierzy w chemtrails ) do swej mega-tajnej-i-ważnej misji trucia ludzkości wybiera metode którą mozna zneutralizować środkiem który jest do kupienia w kazdym spożywczaku w dowolnej ilości ??
Rozumiem ze ten tajny mega spisek to dzieło 5latków bo wątpie czy 10latkowie nie zauwazyliby takiej dziury w swoim mega niecnym planie...
A przy tym fragmencie z octem rozpuszczjacym metal cieżkie mało nie spadłem z krzesła rechocząc jak szalony .
Dzieki za lole w to gorące popołudnie.
Być może to trochę odejście od tematu i ryzykuje ostrzeżeniem ale "Aura Camera 6000 firmy "Progen", czyli aparat do robienia zdjęć aury! Wyobrażacie sobie to? Przecież to na kilometr pachnie ściemą i dobrym zarobkiem a ludzie to kupują.
Ludzie kupują "dzieła" Danikena i Stichina, Uważam Rze, chembustery i magiczne piramidki to i to kupią. Głupich nie brakuje.
Użytkownik Canaris edytował ten post 29.07.2014 - 14:13