@pan juzek
Zapomniałeś panie józku (lub pominąłeś) jeszcze o fragmencie w którym mechanik mówi że czytał o chemtrails w necie,a na drugi dzień w skrzynce na listy
znalazł wiadomość ,,nie odwiedzaj stron ,które cię nie dotyczą ''.Straszne dziwne że władze lotniska ;wysyłają list z ostrzeżeniem ,za to że ktoś przeczytał o jakiejś w waszym mniemaniu ,,bzdurę''.Musiało być coś na rzeczy...
No to chyba o innym mechaniku mówimy. W tekście który znalazłem na tej stronie http://www.vismaya-m...chemtrails.html
Nie ma mowy o liście w skrzynce pocztowej. Czyżby tych anonimowych mechaników było więcej ? Faktycznie jest coś na rzeczy.
Nie kłam było o tym napisane.Dostał notatkę nie list,lekko się pomyliłem.
Tego dnia w pracy było jak by się nic się nie stało. Żaden z innych mechaników nie wspomniał o zawieszeniu a mój PZ powiedział mi abym o tym nie rozmawiał. Tej nocy zalogowałem się w Internecie, aby spróbować znaleźć odpowiedzi.
Nie pamiętam już jak do tego doszło, ale znalazłem się na stronie wspominającej o chemicznie poskręcanych contrails.
To był moment kiedy wszystko dla mnie się zbiegło. Lecz następnego ranka znalazłem w mojej zamykanej szafce notatkę. Mówiła: "Ciekawość zabija kota. Nie odwiedzaj stron internetowych, które Ciebie nie dotyczą.
Tak trudno stwierdzić iż notatka jest podobna do listu ?
A smugi pojawiają się nad oceanem, to wiatr spycha je nad ląd.
Z tego co widziałem ,smugi wolno przesuwały.Nad lądem były później robione aż do Arizony.
Układ tych smug- równoległe do siebie.Samoloty cywilne tak nie latają. Chyba,że robili wyścigi samolotów.
Były to raczej wojskowe opryskiwacze KC-135 lub ustrojstwa ze strefy 51.
Nad zachodnią częścią USA lata najwięcej wojskowych latadeł.
Pytanie
Jest potwierdzone że rząd amerykański zniszczył WTC i z premedytacją zabił 3 000 ludzi,to dlaczego nie mogliby truć swoich obywateli ?