Nawet jak dajemy wam na tacy gotowe zdjęcia to i tak nie wierzycie. No to róbcie dalej fotki pasażerskim 767.
Napisano 06.10.2014 - 20:30
Nawet jak dajemy wam na tacy gotowe zdjęcia to i tak nie wierzycie. No to róbcie dalej fotki pasażerskim 767.
Napisano 06.10.2014 - 20:37
Przed lotem 4 osobowa ekipa (2 pilotów i 2 zrzucających) ładuje "paczki" na pokład samolotu. Gdy jesteśmy na odpowiednim pułapie dostajemy znak od pilota oznaczający rozpoczęcie zrzutu. W samolocie znajduje się rura z licznikiem gps do której wrzucamy co mniej więcej sekundę, paczki z płynem. Na każdy lot wyznaczona jest trasa. Możemy monitorować ilośc zrzuconych paczek. Trasy biegną przewaznie nad miastami i rzekami. W zespole zrzucających, jedna osoba odpowiada za zrzucanie a druga za monitorowanie ilości wyrzuconych paczek.
Napisano 06.10.2014 - 20:39
Nie kłam było o tym napisane.Dostał notatkę nie list,lekko się pomyliłem.
Eh. Aniołek się lekko pomylił, ale ja kłamię. I nie ma różnicy pomiędzy kartką w robocie a listem w skrzynce pocztowej.
Przed lotem 4 osobowa ekipa (2 pilotów i 2 zrzucających) ładuje "paczki" na pokład samolotu. Gdy jesteśmy na odpowiednim pułapie dostajemy znak od pilota oznaczający rozpoczęcie zrzutu. W samolocie znajduje się rura z licznikiem gps do której wrzucamy co mniej więcej sekundę, paczki z płynem. Na każdy lot wyznaczona jest trasa. Możemy monitorować ilośc zrzuconych paczek. Trasy biegną przewaznie nad miastami i rzekami. W zespole zrzucających, jedna osoba odpowiada za zrzucanie a druga za monitorowanie ilości wyrzuconych paczek.
A gdzie siedzicie w samolotach rejsowych gdy pasażerowie są na pokładzie.
Użytkownik pan juzek edytował ten post 06.10.2014 - 20:41
Napisano 06.10.2014 - 20:42
Ty sobie chyba kpisz teraz z nas, a w szczególności ze mnie ? Co wy nam podsyłacie, zdjęcia z komórek albo z cyfrówek ? A jeśli chodzi o ścisłość, to ja nie podesłałem jeszcze zdjęć B767.Nawet jak dajemy wam na tacy gotowe zdjęcia to i tak nie wierzycie. No to róbcie dalej fotki pasażerskim 767.
Napisano 08.10.2014 - 17:21
E tam, pewnie sobie oni wszyscy na biegu wymyślili, albo wzięli tylko z neta
Wpis przeniesiony z filmoteki.
Użytkownik Blitz Wölf edytował ten post 08.10.2014 - 20:02
Napisano 08.10.2014 - 17:51
Część pierwsza:
Facet w szarej koszuli, w okularach:
"Jeśli w zimny dzień przeszlibyśmy 2 mile, a potem odwróciwszy się widzieli swoją smugę kondensacyjną, rozciągającą się przez całe dwie mile... To szalone tak jak twierdzenie, że to, co widać na niebie to właśnie smugi kondensacyjne"
Ta, jasne... to nic, że samoloty przemieszczają się z prędkością paru tysięcy kilometrów na godzinę i to kilkanaście kilometrów nad ziemią, gdzie powietrze ma -krótko pisząc- inne właściwości.
Pilot w białym mundurze:
"Białe kryształki lodu rozgrzewają się i rozpuszczają, dym rozprasza się. Nigdy nie trwa to dłużej niż minutę."
Smuga kondensacyjna to zwyczajna chmura, która powstała w mało zwyczajny sposób, bo za sprawą samolotu. Dlaczego więc ma rozpraszać się w minutę, skoro inne chmury mogą trwać godzinami?
Siwy gość w okularach:
A jakieś dowody? Bo do tej pory jedyne, co usłyszałam to "obserwowałem chmury i mogę zaświadczyć, że nie są naturalne". Cytując internety: pics or it didn't happen.
Facet w kraciastej koszuli, z zegarkiem:
"Spójrzcie w górę. Jako pilot, przed lotem po prostu patrzę w górę i, kurde - naprawdę odwalają tam robotę."
Jako pilot powinien też znać właściwości atmosfery...
Gość w jasnej koszuli, z krawatem:
"Biała mgiełka widoczna wokół Słońca to unoszące się w powietrzu aluminium, które pochodzi z samolotów."
Otóż nie - to zwyczajne zjawisko.
Facet w szarej koszuli, w okularach:
"Znajdowane są duże ilości aluminium, bo samoloty rozpylają aluminium, stront, bar, mangan."
Znajdowane przez kogo?
I tak dalej, i tak dalej... Na razie mamy słowo przeciwko słowu - żadnych dowodów, zwykłe gadanie.
Użytkownik Blitz Wölf edytował ten post 08.10.2014 - 20:03
Napisano 08.10.2014 - 19:09
Dokładnie widać jaką wiedzę z meteorologii i fizyki mają "zwolennicy" chemtrails. A do wypowiedzi pilotów, to uważam że te osoby wcale nie są pilotami, a już na pewno nie pilotami maszyn poruszających się na wysokościach przelotowych. Piloci muszą mieć dość dobrą znajomość fizyki atmosfery oraz muszą prawidłowo odczytywać prognozy pogody przekazywane przez kontrolerów ATC, a także muszą sami prawidłowo identyfikować ewentualne zmiany pogody podczas lotu.
Tekst wypowiedziany przez rzekomego "pilota":
"Białe kryształki lodu rozgrzewają się i rozpuszczają, dym rozprasza się. Nigdy nie trwa to dłużej niż minutę."
jest zwyczajną bzdurą potwierdzającą że owy człowiek nie ma nic wspólnego z lotnictwem.
Użytkownik Blitz Wölf edytował ten post 08.10.2014 - 20:03
Napisano 08.10.2014 - 19:21
Napisano 08.10.2014 - 23:34
Popularny
Ten film to jedno wielkie kłamstwo, aż się słuchać odechciewa...
Praktycznie całość to bzdura na bzdurze, ale to najbardziej przykuło moją uwagę:
Na pewno te kryształki rozgrzewają się będąc otoczonymi przez powietrze o temperaturze -40 stopni C... Oczywiście wg tego pana sąsiednie kryształki lodu, z których zrobione są chmury, już się nie rozgrzewają? Bardzo jestem ciekaw dlaczego...
Oraz pan, który zaczął rzucać jakimiś z nieba wziętymi liczbami:
Kiedyś było 0 (mikrogramów / litr glinu w deszczówce), w pierwszej dekadzie wieku 100, od roku 2010 ponad 1000, a najnowszy wynik to 13100.
Oczywiście żadnych źródeł swoich liczb nie podał, ale i tak, oto badanie deszczówki i śniegu na obecność glinu z 1967 roku:
Jak widać 50 lat temu normalnie notowane były wartości 1000 mikrogramów glinu / litr, a nie tak jak twierdzi ten "naukowiec" 0.
Użytkownik skittles edytował ten post 08.10.2014 - 23:35
Napisano 09.10.2014 - 10:09
 Widzę że naszych kolegów zwolenników wcięło na dobre... Żaden nie ma odwagi aby się odnieść do moich postów oraz zdjęć które przedstawiłem... dziwne ? Wasze "otwarte umysły" nie potrafią przetrawić takich prostych rzeczy, podanych na tacy ?
Ja jednak uważam, że to nie doświadczeni piloci, meteorolodzy i naukowcy mają problemy z wiedzą, tylko właśnie Wy, czyli osoby, które próbują w nikczemny sposób ukryć tę zbrodnię i wmawiają ludziom najrozmaitsze wyssane z palca pierdoły.Dokładnie widać jaką wiedzę z meteorologii i fizyki mają "zwolennicy" chemtrails. A do wypowiedzi pilotów, to uważam że te osoby wcale nie są pilotami, a już na pewno nie pilotami maszyn poruszających się na wysokościach przelotowych. Piloci muszą mieć dość dobrą znajomość fizyki atmosfery oraz muszą prawidłowo odczytywać prognozy pogody przekazywane przez kontrolerów ATC, a także muszą sami prawidłowo identyfikować ewentualne zmiany pogody podczas lotu.
Przez całą dyskusję w tym temacie padały argumenty, że smugi kondensacyjne zawsze były delikatnymi obłoczkami, które prędzej, czy później zawsze po maksymalnie paru minutach znikały i ten doświadczony pilot to potwierdza. Mówi coś zupełnie oczywistego. Niestety, ale tego Pana nie można nazwać paranoikiem bez wiedzy i doświadczenia. Dla Was jednak żadna osoba mówiąca o tej parszywej zbrodni nie będzie wiarygodna, bo taka właśnie jest procedura utrzymywania kłamstwa przy życiu. W sprawie 11 września 2001 r. ta sztuka udaje się już prawie 13 lat!! Masz media, masz władzę i możesz manipulować ludźmi do woli.Pilot w białym mundurze:
Smuga kondensacyjna to zwyczajna chmura, która powstała w mało zwyczajny sposób, bo za sprawą samolotu. Dlaczego więc ma rozpraszać się w minutę, skoro inne chmury mogą trwać godzinami?
Tak jak pisałem wcześniej, przetłumaczone nagranie daje jeszcze wyraźniejszy obraz tego, jak jesteśmy bezczelnie okłamywani przez tutejszą zorganizowaną grupę zaprzeczaczy-hobbystów. Okłamują i obrażają nas od rana do nocy. Siła argumentów osób wypowiadających się na tym zarejestrowanym spotkaniu jest wręcz miażdżąca. Pytanie tylko jak ukarać osoby, które zaangażowały się w udział w tym przestępstwie?Czyżby to był ten słynny film którego nikt nie chciał przetłumaczyć?
Użytkownik Zniesmaczony edytował ten post 09.10.2014 - 10:17
0 użytkowników, 26 gości oraz 0 użytkowników anonimowych