No to wygrałeś. Skoro anonimowy Bezlistosny egzekutor nie jest naukowcem, to teorię chemtrails należy wyrzucić do kosza. Możesz zatem odpuścić sobie ten temat. Jesteś zwycięzcą, możesz odebrać nagrodę.
Nie jestem naukowcem, ale od dziecka obserwowałem smugi kondensacyjne, które pojawiały się w dosyć znacznej odległości od silników. Nie trzeba było mieć żadnego sprzętu by to dostrzec. A teraz....
No i ta trzecia smuga na środku... ?
Tutaj idealnie widzimy oprysk wydostający się z prawie całej szerokości skrzydeł. No i tu jest iryzacja, ale nie jest to smuga iryzacyjna, ani aerodynamiczna
Pamiętając, że smugi aerodynamiczne zawsze wylatują w postaci dwóch cienkich smug, możemy zadać pytanie co wylatuje z samolotu pomiędzy smugami aerodynamicznymi?
Widać wyraźnie że cieniutkie smugi wylatują nie tylko z poziomu silników. No i ten brak odległości pomiędzy silnikami a początkiem smug....
Tutaj widzimy samolot, silniki, przestrzeń pomiędzy silnikami a smugami kondensacyjnymi i smugi kondensacyjne.
Twierdzenie, że z silników samolotu od razu wylatują kryształki lodu.... No nie wiem co trzeba mieć w głowie, by w ogóle odważyć się coś takiego napisać.
Już oficjalnie do istniejącego jeszcze kiedyś jednego rodzaju smug kondensacyjnych, doszły jeszcze dwa!
A kto nas o tym informuje? Oczywiście NASA. Oczywiście mamy przyjąć, że "aha, ok, pojawiły się dwa nowe rodzaje smug kondensacyjnych, z których ta trzecia może rozrastać się do chmur cirrus gigantycznych rozmiarów. Dzięki NASA wiemy chociaż, że tutejsi zaprzeczacze wmawiając nam, że smugi które teraz często obserwujemy to te same delikatne smużki, które obserwowaliśmy całe życie, po prostu mijają się z prawdą.
Na tej fotografii widzimy dwa samoloty, które tworzą dwie persistent contrils, obok widzimy dwie już rozrastające się chemiczne smugi, a nad nimi (tak na oko nad nimi) lata sobie samolocik i puszcza zwykłą, krótką, delikatną smugę kondensacyjną. Jeżeli nawet nie jest wyżej to z pewnością nie niżej. A skoro jest wyżej to tym bardziej powinien zostawiać trwałą smugę... tak się jednak nie dzieje.
Użytkownik Bezlistosny egzekutor edytował ten post 20.10.2014 - 23:36