Don Corleone
Zwrot 'skarbie' sugeruje najwyżej moje upodobanie muzyczne w Queen i biografii frontmana za czasów, gdy pobierał naukę w Panchgani kiedyś w latach pięćdziesiątych.
Zwrot 'skarbie' idealnie pasuje do tego jak zaprzeczacze-hobbyści traktują swoich adwersarzy. Brednie o Mercurym możesz sobie włożyc.
Ostrzewtlumie
Czyli podstawy teorii to domysły?
Nie, podstawy tej teorii są doskonale znane, mówią o nich autorzy akcji geoinżynierii, mówią o nich oficjalne dokumenty, naukowcy, urzednicy, meteorolodzy i ludzie na całym świecie. Chodziło mi o jeszcze inne, ukryte przed ludem cele tej akcji. Nawet te przerażające cele opisane w oficjalnym dokumencie NASA mogą nie byc wszystkimi celami.
Zaciekawiony
O niejednorodności atmosfery świadczy przebieg radiosondaży, czyli wykresów pokazujących zmiany warunków w pionowym profilu atmosfery.
Wszystko w porządku, tylko wytłumacz nam niewykształconym biednym prostakom, jak to jest, że przez całe życie nigdy nie obserowaliśmy na niebie poprzerywanych trwałych smug kondensacyjnych.
Kostek
Skoro dla ciebie oficjalne dokumenty nie są nic warte to po raz kolejny proszę abyś przedstawił nam nieoficjalne dokumenty przedstawiające budowę samolotu, skrzydeł i udowodnił nam wszystkim że istnieją "kanaliki do zrzutu chemtrails"
Prosząc mnie o coś tajnego, nieoficjalnego, ukrytego, dobrze wiesz, że nie jestem w stanie tego przedstawic.
1. prosiłem o jakąkolwiek informację nie pochodzącą ze 'strony spotterów', o tym, że samolot w czasie lotu usuwa nieczystości z kuchni za pomocą jakichś drain mast.
2. prosiłem o ustosunkowanie się do informacji NASA o 2 nowych rodzajach smug kondensacyjnych.
3. prosiłem o wykazania budową skrzydeł samolotów możliwoś pojawienia się za samolotem na wysokości przelotowej masywnych smug wychodzących z całej szerokości skrzydeł w postaci cienkich smug równolegle od siebie oddalonych.
4. prosiłem o przytoczenie tekstu przerażającego, szokującego, drastycznego, oficjalnego dokumentu NASA i przedstawienie właściwej interpretacji słów tam zawartych.
Użytkownik Bezlistosny egzekutor edytował ten post 29.10.2014 - 10:34