skittles
Dlaczego NASA by miała pisać, że smuga w momencie powstania przypomina naturalną chmurę, skoro jasnym jest, że jej NIE przypomina? Naturalnie powstałe chmury mają kształt wysoce nieregularny, a smugi w momencie powstania są proste jak linijka. Dopiero z czasem, rozrastając się, przybierają kształty podobne tym, które sama tworzy natura. Dokładnie to napisało NASA i z czym ty tu masz taki problem? Zajął byś się jakimiś poważniejszymi kwestiami...
O Mater Deum!! Jasne że smugi w momencie powstania nie wyglądają jak chmury, są proste itd. Ale nas interesują dwie kwiestie:
1. Dlaczego te cholerne kłębki powstają TYLKO na smugach trwałych i trwałych rozchodzących się??? Dlaczego nie powstają na smugach kondensacyjnych które znikają, a właśnie na takich smugach najczęściej powinniśmy je oglądać. Dlaczego niestabilność Crowe / te zawirowania objawiają się tylko i wyłącznie wokół, czy przy smugach zanikających, a z tego co Wy twierdzicie wynika, że kłębki, które w wyniku tej niestabilności powstają, powodują że smugi NIE WIEDZIEĆ ZUPEŁNIE DLACZEGO, zamieniają się w trwałe i trwałe rozchodzące się!? Prosiłem także o jakiekolwiek nagranie smugi z tymi regularnymi kłębkami, która ZANIKA. Tak ciężko jest coś takiego znaleźć? Przecież NASA wyróżniła smugi trwałe z kłębkami, które się nie rozchodzą, więc do jasnej ciasnej ktoś na świecie musiał chyba takową smugę nagrać!
2. Dlaczego zachmurzenie powstałe ze smug lotniczych trwałych rozchodzących się według NASA i według tysięcy świadków na całym świecie nie jest naturalnym zachmurzeniem, TYLKO JEDYNIE TAKIE NATURALNE ZACHMURZENIE PRZYPOMINAJĄCE / CZY TAKIE Z. UDAJĄCE?? Jeżeli przykładowo sztucznie wywołamy fale tsunami (bomba, haarp, czy cokolwiek innego), to czy ogromne fale będą naturalnymi falami, czy też będą te naturalne fale jedynie przypominać, będą jedynie je udawać?? Czego to można nie rozumieć!? Ze smugami lotniczymi i ogromnym zachmurzeniem z nich powstałym jest inaczej - mimo, iż zalążek zachmurzenia został do atmosfery dostarczony sztucznie, to takie zachmurzenie zamiast rozrosnąć się do naturalnych chmur cirrus, rozrasta się do przeogromnego zachmurzenia JEDYNIE UDAJĄCEGO naturalne zachmurzenie! WTF?! Potwierdzają tę okoliczność obserwacje ludzi na całym świecie, którzy dopiero od dekady zaczęli te SZTUCZNE ZACHMURZENIE rejestrować i opisywać jego anomalie (mienienie się kolorami tęczy, dziwny włóknisty wcześniej nie spotykany wygląd itd.)!!
A jeśli połączymy te wszystkie i inne wyżej wymienione okoliczności z oficjalnymi dokumentami, oficjalnymi programami, oficjalnymi patentami, z wypowiedziami współpracujących z rządami oficjeli (Holdren, Gore) i naukowców (Keith), zeznaniami pilotów, meteorologów, naukowców przeróżnych dziedzin, zeznaniami tysięcy świadków na całym świecie, tysiącami artykułów prasowych, internetowych, telewizyjnych, to MUSIMY dojść do przekonania, że geoinżynieria aka chemtrails ZOSTAŁA JUŻ DAWNO WDROŻONA W ŻYCIE i jesteśmy jej świadkami!!Nie chcę się nad Wami znęcać, ale naprawdę Wasza postawa, mając powyższe na uwadze, JEST ŻAŁOSNA i tylko potwierdza prawdziwość tej teorii wprowadzonej w życie.
Lynx
Żeby była jasność, mnie jest bardzo łatwo przekonać, że spiskowa teoria "chemtrails" opiera się na faktach. Wystarczą mi dowody w postaci zamówień środków i sprzętu do prowadzenia oprysków, plany lotów, korespondencja między koordynatorami poszczególnych etapów akcji, analizy skuteczności podejmowanych działań itp. Mogą to też być wyniki bezpośrednich pomiarów składu chemicznego smug.
Taaa, a może chcesz jeszcze wykonać lot z pilotem, który da się Tobie pobawić przyciskiem ON/ OFF SPRAYING, może jeszcze chcesz się zanurzyć w beczce z tą chemią, może mamy tu na forum zaprosić Holdrena, Keitha, może Panią Meghan??
Był tu kiedyś niejaki Przemo, z którym toczyłem ostrą polemikę w sprawie globalnego ocieplenia. On bronił stanowiska naukowców głoszącego, że ocieplenie jest skutkiem działalności człowieka, a ja twierdziłem, że to proces naturalny, na który człowiek nie ma wpływu. W pewnym momencie zamieniliśmy się miejscami. On zaczął doszukiwać się spisku klimatologów, a ja przyznałem rację naukowcom. Co ty na to?
+ Mariush
W moim przypadku w kwestii GO doszło do analogicznej przemiany. Czyli jest już nas dwóch.
Nie skumaliście mości Panowie - chodziło mi o transfer w drugą stronę! Bo transfer w stronę od niewierzącego rządowi, do zwolennika oficjalnej wersji to jeden z oklepanych chwytów dezinformacji. Najpierw udajemy, że zgadzamy się z teoretykami spisku, gramy z nimi w jednej drużynie, a potem siup i znowu bronimy elit i jej bzdur!!
Zaciekawiony
Wyznania pani podoficer nie opierały się na własnych doświadczeniach tylko na tym co wyczytała w internecie. Mają taką samą wartość dowodową jak dyskusje na forum.
Tylko to już Wam zostało, pisanie bzdur i jawne KŁAMANIE!!! Posłuchaj dokładnie co powiedziała Pani podoficer i przestań się już kompromitować! Takich tanich chwytów w okolicach jąder to się po Was nie spodziewałem, ale tonący już trzyma brzytwę. Tylko czekać, aż paluszki odłączą się od reszty ciała.
Użytkownik Bezlistosny egzekutor edytował ten post 25.02.2015 - 22:48