Ironia.Dość dziwne rozumienie pojęcia "śliczna pogody". To może jednak lepiej z domu nie wychodzić?
Mariush
Ale dlaczego 4 smugi powstały idealnie na jednej linii? Prąd powietrzny?No i napisz w końcu Mariush bo przyznam że średnio chce mi się z tobą rozmawiać, uważasz że 911 to ściema czy wierzysz nadal w oficjalną wersję. Jak to drugie to naprawdę nie obraź się jak będę zlewał twoje wypociny.Nie napisałem nigdzie, że facet z Łowicza zrobił fake. Nie siej fermentu. Wręcz przeciwnie, uważam film za prawdziwy.Widać na nim trwałą smugę pozostawioną przez samolot krążący w holdingu. Prawdopodobnie warunki na Okęciu nie pozwalały mu na lądowanie. Zakładając poprawność datownika kamery (26.10.2006 godz. ok 9.30) sprawdziłem warunki pogodowe występujące w tym czasie na warszawskim lotnisku. Wg danych z OGIMET-u dla 6:00 UTC (8:00 czasu letniego) nad Okęciem występowała gęsta mgła ograniczająca widoczność do 300 m, a wysokość podstawy chmur wynosiła ok 50-100 m. To warunki raczej mocno niesprzyjające. (Źródło)
Użytkownik Krytyczny edytował ten post 08.03.2015 - 15:54