Witajcie.
Aktualnie robię dokument o smugach chemicznych.
W takim wypadku pilnie potrzebuję pomocy, przede wszystkim przy tłumaczeniu materiałów wideo (potrzebnych do wideo końcowego dokumentu) oraz streszczanie znalezionych dokumentów (w pigułce - kwintesencja treści) oraz ewentualnie cytaty i wypowiedzi pewnych ludzi.
Jako zachętę dodam, iż moje własne poszukiwania oraz zebrane informacje, które zamierzam zamieścić w owym przedsięwzięciu będą -nawet dla zaznajomionych z tematem - nie lada gratką dla strawienia owej wiedzy. Oczywiście obserwując forum wiem, że temat ten jest w większości forumowiczów określany mianem jako teoria spiskowa, z naciskiem na teorię a więc bajanie a nie spisek, ale wierzę, że znajdą się osoby chcące poznać więcej faktów by samemu wyrobić sobie własne zdanie na ten temat.
Druga sprawa to prośba o pomoc w obróbce materiału wideo. Jeżeli ktoś zna już mój dokument np: o Kontroli umysłu wie, że choć treść jest wciągająca, to wizualizacja i głos niestety leżał. Tym razem chciałbym to zrobić o wiele bardziej profesjonalnie. Są to za ważne tematy by to zaprzepaścić.
Więcej informacji na priv.
Ripsonar