A ludzie dalej wałkują temat smug... ehh, a w telewizji mówili, że taki postęp
Napisano 18.06.2015 - 18:53
Napisano 18.06.2015 - 19:13
A czego się pan spodziewałeś ? dla "oświeconych" nigdy nie zakończy się temat smug ponieważ osobniki te uważają,iż tak na prawdę ich "opryskują" "samoloty NATO" choć tego nigdy nie udowodnili dalej kłócą się o to ale przegrywają na każdym froncie.
Napisano 18.06.2015 - 19:46
Klaus, gdzie Twój padawan foxtrot i spotter ze zmiany na ziemi? a nie spotter to tutejszy kostek, to niebawem i foxtrot może sie pojawić, albo i tez ma tutaj konto, ale pod innym nikiem.
Nie masz nic do dodania w temacie - nie pisz.
Kronikarz
Napisano 18.06.2015 - 22:54
Nie, ponieważ przy zaprezentowaniu faktów, ogólnie dostępnych i weryfikowalnych nie ma miejsca na gdybanie.
Żałosna prowokacja. Jak na razie to właśnie sceptycy dali dziesiątki jak nie setki dowodów, że ta debilna, tak DEBILNA, jedna z najgłupszych teorii jaka w ogóle powstała jest bzdurna, a zwolennicy prócz własnego bajdurzenia kompletnie nic nie wnieśli i nie dali żadnego dowodu.
Szkoda czasu na pomaganie i szkoda czasu na oglądanie.
Napisano 18.06.2015 - 23:13
temat chemtrails jest tak zabawny, że można zrolbić komedie na ten temat a nie dokument. Ta teoria sama w sobie jest tak bezsensowna, że robienie filmu na ten temat ma CHYBA tylko i wyłącznie podłoże finansowe.
Napisano 19.06.2015 - 09:20
Klaus, gdzie Twój padawan foxtrot i spotter ze zmiany na ziemi? a nie spotter to tutejszy kostek, to niebawem i foxtrot może sie pojawić, albo i tez ma tutaj konto, ale pod innym nikiem.
Nie masz nic do dodania w temacie - nie pisz.
Kronikarz
Widzę,że mnie znasz ale co ci to przeszkadza ?
A poza tym pytanie na temat gdzie macie dowody na chemtrails bo jakoś żaden ze zwolenników nie chce dać zdjęć "samolotów opryskujących" lub ich "dysz" a niby obserwują to "miliony" ludzi tak więc czekam.
Napisano 19.06.2015 - 09:22
I takim sposobem, Ripsonar przeniósł dyskusję z głównego tematu Chemtrails do własnego. Sztuczka.
To samo myślałem. Eh.
@Ripsonar: ja chętnie bym pomógł, ale najpierw musisz mi przedstawić ogólny plan, co chcesz zawrzeć, wraz z tą elementarną wiedzą. W życiu nie widziałem porządnego opracowania czy choćby cząstki tegoż na temat chemtrails - skoro więc Twój dokument ma być rewolucją, to ja chcę znać podstawy .
Napisano 19.06.2015 - 13:49
Napisano 19.06.2015 - 17:49
Ktos ze zwolenników tej teorii zna przynajmniej genezę jej powstania? Tak tylko z ciekawosci pytam.
Nie trzeba znać jej genezy panie wystarczy się domyśleć chyba powstało to tak,że pewien użytkownik ze swojej niewiedzy o smugach wytyczył se taką teorię o tym,iż nas trują potem podłączyli się panowie od NWO i Haarp'a no i taka jest geneza tej (śmiesznej) teorii.
Napisano 19.06.2015 - 18:54
Ktos ze zwolenników tej teorii zna przynajmniej genezę jej powstania? Tak tylko z ciekawosci pytam.
Nie trzeba znać jej genezy panie wystarczy się domyśleć chyba powstało to tak,że pewien użytkownik ze swojej niewiedzy o smugach wytyczył se taką teorię o tym,iż nas trują potem podłączyli się panowie od NWO i Haarp'a no i taka jest geneza tej (śmiesznej) teorii.
Chyba nie
Napisano 19.06.2015 - 19:01
No to sorry panowie @Staniq i Convers za błąd jednak źle myślałem
Napisano 19.06.2015 - 19:02
Napisano 19.06.2015 - 19:58
Jeśli chodzi o genezę, to chyba zaczęło się na początku lat 90. tylko wtedy teoria dotyczyła wyłącznie samolotów wojskowych. Zaczęło się od informacji, że wojskowe odrzutowce zaczęły używać nowego paliwa z jakimś specjalnym dodatkiem, ktoś powiązał to z eksperymentami w czasie wojny w Wietnamskiej i w świat poszła wieść że wojsko zrzuca na cywili Agent Orange dodany do paliwa. Dowodem miały być oczywiście smugi, których rzekomo przed zmianą paliwa odrzutowce nie zostawiały. Temat rozpropagował w swoim paranormalno-spiskowym radiu Art Bell, amerykański dziennikarz zajmujący się takimi tematami, jak obozy FEMA, kosmici czy chipowanie ludzi. W 1996 roku teoria pojawiała się w paranormalnych czasopismach, a podstawą był opublikowany rok wcześniej przez wojsko raport na temat manipulacji pogodą, zawierający hipotezy i nieprzetestowane pomysły. Około 1998-1999 roku temat rozgościł się w internecie za sprawą wiralnego artykułu a w roku 2000 powstała strona internetowa na ten temat.
http://contrailscien...-of-chemtrails/
http://rationalwiki....ory_and_culture
https://en.wikipedia...ad_and_response
0 użytkowników, 13 gości oraz 0 użytkowników anonimowych