Zwykłe smugi kondensacyjne do czasu rozpoczęcia akcji chemtrails, od zarania dziejów, nigdy nie rozrastały się do dziwnych chmuropodobnych, zakrywających nieboskłon, święcących się kolorami tęczy totalnie dziwnie wyglądających warstw.
Podałem ci zdjęcia z okresu II wojny światowej gdzie smugi rozrastały się do dużych rozmiarów ale oczywiście ty perfidny kłamco i manipulancie to "przeoczyleś" i znów rozmydlasz temat Quamliwusie.
Nigdy. Informacji o akcji nazwanej delikatnie dla niepoznaki geoinżynierią, mamy obecnie tysiące, w tym informacji oficjalnie potwierdzających ten zbrodniczy proceder.
Geoinżynieria a twoje bajkowe opryski które tworzą wróżki to 2 różne rzeczy......
Geoinżynieria w tych czasach stoi na strasznie niskim poziomie bo jedyne co umiemy zrobić to zasiewać chmury przy pomocy jodku srebra czy też powodować (jak to mają w zwyczaju czerwononose renifery z rosji) przepędzać chmury i jak na razie tylko tyle potrafimy.
Twoja bajeczka chemtrails natomiast nie ma żadnego pokrycia z rzeczywistością..wyjaśniałem to już kilka stron temu ale ty również olałeś tamten post i piszesz o zupełnie czymś innym.
Gdzie ty podałeś dowód na swoją bajkę ?! filmiki z youtuba i słuchanie ludzi co nie są specami od meteorologi mają być tym "dowodem" ?! błagam nie rozśmieszaj mnie.
Tak samo jak pewna zielarka potwierdziła istnienie oprysków ciekawe jakim cudem...
Łącząc jedno z drugim tylko ktoś o wyjątkowo niskim poziomie inteligencji, lub też wynajęty troll, tego za żadne skarby nie pojmie. Żaden z dowodów was nie przekonał, bo takie jest wasze "sceptyków" zadanie, co zostało już wielokrotnie wykazane w tym i innych tematach o zbrodniach elit.
Przestań wyć marny troilu i rozmawiaj jak przystało a w tej chwili obraziłeś nas wszystkich Quamliwus bo sam robisz tutaj za człowieka o stosunkowo niskiej inteligencji,ponieważ wierzysz w te bajki i olałeś tyle lat nauki szkolnej...aż dziw bierze, iż na ciebie idą moje podatki.
Pytam się jeszcze raz gdzie ty podałeś te dowody ?! nigdzie...podajesz to samo co twoi koledzy,te same filmiki na które sceptycy już odpowiedzieli.
Swoją drogą to dziwne...wchodzisz od tak sobie "nowy" użytkownik i puszcza te same bajeczki po raz kolejny w dokładnie ten sam sposób.
Tłumaczyliście kłębki chmurami mammatus, potem jak się okazało, że to iście chybiony argument, próbowaliście wytłumaczyć to niestabilnością Crow, co również zostało w prosty sposób obalone. Sama NASA wyróżnia smugi z kłębkami i określa je jako trwałe. Logicznie rzecz ujmując na nietrwałych zwykłych smugach kondensacyjnych również powinniśmy obserwować kłębki powstałe w wyniku niestabilności Crow, a tego nie obserwujemy.
Tłumaczyli ci to prawda i to jedyna prawda w twoim poście...
Skoro najpierw gadaliście o jakiś kłębkach sceptycy wam wyjaśnili chmury mammatus i te "kłębki" ale potem zaczęliście gadać o niestabilności Crow'a i oni również wam to wyjaśnili dlatego gadasz w tej chwili głupoty...no bo jak oni mają coś wam tłumaczyć skoro po 50 razy zmieniacie mechanizm powstawania contrails i gadacie, iż to był "chybiony argument" ?
Od kiedy to niestabilność Crow'a można obserwować na krótkich smugach ?! czegoś ty się najadł ? a właściwie co ja ci będe tłumaczył...poczytaj tutaj.
Chodź i tak zapewne to olejesz....
Ile i jak mam jeszcze tłumaczyć, że nie potrafcie tego inaczej wyjaśnić, jak przyznaniem, że jesteśmy jak myszki w laboratorium traktowani za zgodą władz i sporej rzeczy ludzi chemiczno-biologicznym kałem, którego działanie zapewne już niedługo poznamy.
Już to mamy poznawać od bagatela 15-20 lat i jak dotąd ani nic się nie dzieje a tym bardziej liczba ludzi wzrasta...coś cienko im idzie to zapylanie
Ty nam nie tłumaczysz....ty wkleisz jakąś durnotę a potem kwiczysz, że kłamcy,agenci i dezinformatorzy....