Napisano 14.01.2018 - 22:02
Napisano 15.01.2018 - 06:28
maska nie chcę rozmydlać tego tematu
tu jest to bardzo dobrze wytłumaczone
Napisano 15.01.2018 - 15:35
Napisano 15.01.2018 - 18:24
Przecież to bez sensu, wrzucacie kolejne bezsensowne filmiki które tutaj były wałkowane tysiąc razy, nawet ten tekst NIEogarniętego też tutaj widziałem...
Napisano 15.01.2018 - 18:27
Jeżeli 6614 postów tego tematu Ciebie nie przekonało, to już nic Ciebie nie przekona
Tutaj mamy pilotów, którzy śmieszkują o zrzucaniu chemii na ludzi [...]
Dowodem mój drogi Quamliwusie byłby np raport WHO/CDC o wzroście tajemniczych zachorowań na całym świecie. Statystyki pokazujące spadek liczby ludności NA ŚWIECIE, jakieś legitne papiery apropos istnienia tej mega trucizny, nagrania Tuska/Kaczora/Putina/Busha/Trumpa/Clinton/Obamy w maskach gazowych na słoneczku, zdjęcia instalacji opryskowych w rejsowych samolotach, nagrania z wieży kontrolnej itd itp.
Dowodem nie są śmieszkowe filmiki, nie są zdjęcia/filmy robione ziemniakiem, nie są anonimowe bełkoty rzekomych pilotów, spiskowe rojenia z DI forum o czarnych śmigłowcach itp.
Capiche ?
TheToxic
Edit : Nie no, drogi Adminie to nie żadne politykowanie. Quamliwus od poczatku tematu twierdzi że "elity" wiedzą, wyraziły zgode i że wręcz czerpią z tego rzekomego trucia jakieś profity no to niech pokaże jakiś dowód że te "elity" sie zabezpieczają czy coś.
Nie komentuj decyzji moderatora, jak coś ci nie pasuje to pisz do Toxic lub DK na PW
Edward
Użytkownik Edward IV Groźny edytował ten post 15.01.2018 - 20:31
Napisano 15.01.2018 - 21:11
Jeżeli 6614 postów tego tematu Ciebie nie przekonało, to już nic Ciebie nie przekona
I co ? Już? tyle?
Nie prosiłem cię o przekonywanie mnie, tylko o wyjaśnienie pewnych nieścisłości zawartych w tekście który wkleiłeś. Są one istotne, gdyż bez nich cały tekst jest stekiem bzdur wyssanych z palca. Spróbuję jeszcze raz. Tym razem tylko jedno pytanie na raz.:
Pamiętam, kiedyś dostałem pismo wysłane do ministerstwa wojny, w sprawie latających samolotów na niebie i wypuszczających biały dym, czyli tzw chemtrails.
Ministerstwo odpowiedziało krótko: samoloty nie są pod dowództwem Polski, czyli można dopisać: akcja opryski nad Polską, prowadzona jest pod sztandarami NATO. Polska tylko udostępnia przestrzeń powietrzną.
Odpowiedź była oficjalna na papierze.
Gdzie mogę zobaczyć skany obu pism. Albo chociaż skan "oficjalnej odpowiedzi na papierze".
Bez tego cały tekst jest po prostu kłamstwem i manipulacją.
Napisano 16.01.2018 - 11:26
Dyskusja w tym temacie już od dawna nie jest wycelowana w przekonanie ludzi "których nie da się przekonać", którzy nadal wierzą w oficjalkę 911, zwykły wypadek w Smoleńsku itd. Osoby te już na tyle się skompromitowały, że ich udział w dyskusji można potraktować tylko jako doskonałe potwierdzenie prawdziwości danej teorii, zjawiska itd. Jeżeli ktoś przez lata kłamał w sprawie 11 września i innych niby spiskowych, to już wiemy, że będzie bredził i zadawał durne pytania w każdym innym demaskującym działania elit temacie. Nie zwracajcie uwagi na tych trolli. To zupełnie bez sensu.
Posłuchajmy nie być może wynajętych trolli, a mądrych ludzi
Napisano 16.01.2018 - 17:56
Użytkownik Wszystko edytował ten post 16.01.2018 - 18:16
cytowanie
Napisano 16.01.2018 - 18:31
Film dokumentalny jak wywoływano deszcz w latach 50-tych. Niestety w jęz. niemieckim.
godzina lotu kosztuje 200 Eu. Rozpylany jest Silberjodid-Aceton Lösung /nie jestem chemikiem ale to coś jak roztwór acetonowy jodku srebra/
1 200 000 Eu kosztuje jeden dzień ładnej pogody w Moskwie na np. Dzień Zwycienstwa.
Użytkownik ppp edytował ten post 16.01.2018 - 18:52
Napisano 16.01.2018 - 19:26
Napisano 16.01.2018 - 20:53
Kontrola pogody po rosyjsku. Objaśnienie chemitrails.
Napisano 16.01.2018 - 20:56
Tak długo trollował, aż uwierzył. Niestety, Quintus stracił wiarygodność już dawno, za sprawą pewnego zdjęcia, które wstawił na forum. Zdjęcie było przerobione, co szybko udowodniono i okazano mu oryginał. Problem w tym, że Quintus szedł w zaparte i nawet się nie zająknął ze zwykłym "przepraszam". Tak jest do dziś, Quintus wstawia bzdury, my je rozwalamy jak gnój po polu, on wstawia następne i udaje, że nie wie o co chodzi.
Najsmutniejsze jest to, że ignoruje oczywiste zjawiska fizyczne, a niemożliwe do zrealizowania uważa za fakt. Przez wrodzoną życzliwość nie wspominam o "chorobie" Morgellonów, rozpylaniu grzybów i bakterii oraz wirusów poprzez zmieszanie ich z paliwem i wyrzut ze spalinami. Przypomnę tylko, że z gorącymi spalinami.
Litościwie przemilczę inne wpadki, takie jak wzięcie stałego oprzyrządowania zewnętrznego samolotu za instalację opryskową, czy pojemniki z balastem do testowania samolotów za zbiorniki z "chemią". Generalnie, sześć tysięcy postów tłumaczenia fizyki i chemii z zakresu ośmioklasowej podstawówki lub gimnazjum.
Słowo "niedouczenie", to najłagodniejsza forma zobrazowania stanu umysłu chemoludków. Niektórym nad domami latają czarne helikoptery zaraz po tym, jak napisali o chemtrailsach post na forum. Świecące kulki, policja pod domem i skan komputera to temat wielu bajek.
0 użytkowników, 19 gości, 0 anonimowych