Mariush, po historii z tematem o 11 września, gdzie latami ewidentnie, celowo, z pełną premedytacją okłamywałeś ludzi, manipulowałeś, ogłupiałeś, bezczelnie wprowadzałeś ludzi w błąd, powinieneś zostać tu na forum zbanowany na zawsze. Że Ty masz jeszcze czelność się gdziekolwiek na jakikolwiek temat wypowiadać...
Gdzie? W którym konkretnie miejscu/miejscach? Tyle razy już Cię prosiłem, abyś wskazał konkretne kwestie, w których wg Ciebie świadomie/nieświadomie mijałem się z prawdą. Oczywiście wraz z konkretnym, merytorycznym uzasadnieniem, gdzie owo rozminięcie nastąpiło.
Np.: Twoja argumentacja w tej kwestii jest niepoprawna, gdyż w rzeczywistości sprawy miały się tak... (i tu konkretnie wszystko opisujesz, przedstawiasz konkretne materiały: zdjęcia, artykuły, dokumenty, itp). Albo Ten rachunek jest błędny, gdyż w tym miejscu... (i tu pokazujesz konkretnie, gdzie przyjąłem nieprawdziwe założenie, popełniłem błąd w obliczeniach, itp.).
Gdzieś coś takiego zrobiłeś? Jeśli tak, to wskaż mi, bo ja sobie nie przypominam...
ZERO konkretnego odniesienia się do moich wypowiedzi.
Co najwyżej jakieś ogólnikowe komentarze, poprzeplatane wyzywaniem od kłamców i agentów.
Tudzież wklejane jakieś teksty znalezione w Internecie, bądź filmiki z You Tube'a.
I tak w kółko od lat...