Ludzie, co wy robicie? Przecież to fenomenalny materiał! Fakt, brakuje kilku szczegółów, ale nie jest źle.
Powinno być może coś takiego:
Iluminaci – tajny rząd światowy USA i ogólnoświatowa społeczność żydowska w między czasie potwierdzili wygaśnięcie umowy dotyczącej rozsypywania chemikaliów w Niemczech.
Na tajnym posiedzeniu w dniu 06.06.2018 roku, które odbyło się w Instytucie Smithsona, 600 Maryland Ave SW, Washington, DC 20002, w tajnym gabinecie sześciokątnym na poziomie -6, zjazd windą nr 66, tajny zespół w składzie: przewodniczący: Peter Solomon, wiceprzewodniczący: Sophie Neveu, minister spraw zagranicznych: Sir Leigh Teabing oraz pozostali członkowie (pełny skład - patrz zał. nr 1) podjęli decyzję o zaprzestaniu trucia Niemców w związku z brakiem efektów.
A wiecie, co jest najgorsze? Opryski zakończyły się może w Niemczech, ale w Polsce trwają w najlepsze! Sam jestem świadkiem i mam dowody! Tak jest! Dowody!
W dodatku robi się to publicznie i na oczach dziesiątków tysięcy widzów!
Miałem wątpliwą przyjemność (bo na 100 procent złapałem bakcyla) uczestniczyć w pokazach lotniczych GDYNIA AEROBALTIC 2018 i zaobserwowałem coś strasznego. Właściwie każdy z biorących udział w tzw. show samolotów zasiewał niebo na potęgę! W dodatku smugi były czarne, szare albo wręcz czerwone! Tak, czerwone!
O, proszę!
Domena publiczna
Domena publiczna
Domena publiczna
Domena publiczna
Domena publiczna
Nawet noc ich nie powstrzymała!
Domena publiczna
Nazywali to bezczelnie smugaczami. jakbyśmy sami nie zdawali sobie sprawy z funkcji tych urządzeń!
Wiecie, ile w tych smugach musiało być metali ciężkich, bakterii, wirusów, grzybów czy cyklistów? Bo ja nie...
Ale dla dobra sprawy wybiorę się też za rok! Z lepszym aparatem!