Napisano 25.08.2018 - 23:48
Napisano 25.08.2018 - 23:53
"To się nazywa geoinżynieria i ma za zadania ochładzać atmosferę planety i przeciwdziałać globalnemu ociepleniu. A trucie ludzi to przy okazji, takie przeczenie dwóch pieczeni przy jednym ogniu."
Aha, czyli z jednej strony chca chronic ludzkosc przed globalnym ociepleniem, a z drugiej "przy okazji" ją truja? Absurdy siegaja zenitu.
Nie chronią ludzkości, tylko własne interesy. Skutki globalnego ocieplenia mogą zdestabilizować wiele rzeczy, infrastruktur i zrobić wiele problemów które odczują także oni.
Po za tym poczytaj o NWO. Nikomu nie chodzi o wytrucie wszystkich ludzi na świecie, a o zmniejszenie populacji do takiej liczby którą będzie można łatwo zarządzać i kontrolować. I na to zmniejszanie populacji składają się nie tylko chemtrails, ale także chemia w żywności, coraz większe uzależnienie ludzi od szkodliwych środków farmaceutycznych, GMO i inne rzeczy które wszystkie razem dają pożądane (przez nich) efekty czyniąc ludzi coraz słabszymi, coraz bardziej chorowitymi (na tej chorowitości oni zarabiają bajeczne pieniądze sprzedając ludziom jeszcze więcej środków farmacutycznych) a przyrost naturalny coraz mniejszym.
Użytkownik Captaii edytował ten post 25.08.2018 - 23:57
Napisano 26.08.2018 - 00:23
Napisano 26.08.2018 - 02:24
Widzę, że nie dorosłeś do poważnej dyskusji. A tego co się działo w XIV wieku nie przekładaj na czasy obecne, wtedy wszystko wyglądało zupełnie inaczej, a elit rządzących światem jeszcze nie było.
Napisano 26.08.2018 - 15:45
Widzę, że nie dorosłeś do poważnej dyskusji
A może to ty nie dorosłeś do poważnej dyskusji ? Wjechałeś tutaj bez żadnej elementarnej kultury i do tego oczekujesz "powagi" gdy sam zachowujesz się jak rozszczekany dzieciak.
Nie chronią ludzkości, tylko własne interesy. Skutki globalnego ocieplenia mogą zdestabilizować wiele rzeczy, infrastruktur i zrobić wiele problemów które odczują także oni.
Przepraszam bardzo ? czy wiesz coś czego my nie wiemy ? wiesz czym są "ich interesy" ale nie masz na to żadnych dowodów, dlaczego mamy ci wierzyć.
Poza tym, termin "Geoinżynieria" jest dzisiaj źle interpretowany, zwłaszcza przez was.
Po za tym poczytaj o NWO. Nikomu nie chodzi o wytrucie wszystkich ludzi na świecie, a o zmniejszenie populacji do takiej liczby którą będzie można łatwo zarządzać i kontrolować.
Mówimy tutaj o Chemtrails a nie o NWO (które swoją drogą nie ma żadnej racji bytu), weź mi powiedz, na co komu "zmniejszanie liczby populacji" ? toż to bez sensu, zresztą ludzi jak na razie przybywa a nie ubywa więc coś im średnio idzie.
chemia w żywności, coraz większe uzależnienie ludzi od szkodliwych środków farmaceutycznych, GMO
Kiedyś była jeszcze gorsza chemia, to co wy uważacie za "chemie" to konserwanty i tajemnicze "E" które można znaleźć w NATURALNYCH PRODUKTACH, a o GMO jak widać nie masz zielonego pojęcia.
elit rządzących światem jeszcze nie było.
Dziś także nie ma, są za to politycy.
Napisano 26.08.2018 - 23:24
A tego co się działo w XIV wieku nie przekładaj na czasy obecne, wtedy wszystko wyglądało zupełnie inaczej, a elit rządzących światem jeszcze nie było.
Jak to nie ?? Przecież, tu na tym forum Radosław vel Quamliwus vel whatever, podpierając sie autorytetem samego Davida Icke, guru od chemtrails, reptilian, spisków, NWO i reszty tych halunów, twierdził że ma dowody na to ze np Obama wywodzi sie z Mieszka I i ze w ogole od wieków Ziemią rządzi ta sama sitwa... To jak to w końcu jest ?
Nikomu nie chodzi o wytrucie wszystkich ludzi na świecie, a o zmniejszenie populacji do takiej liczby którą będzie można łatwo zarządzać i kontrolować. I na to zmniejszanie populacji składają się nie tylko chemtrails, ale także chemia w żywności, coraz większe uzależnienie ludzi od szkodliwych środków farmaceutycznych, GMO i inne rzeczy które wszystkie razem dają pożądane (przez nich) efekty czyniąc ludzi coraz słabszymi, coraz bardziej chorowitymi (na tej chorowitości oni zarabiają bajeczne pieniądze sprzedając ludziom jeszcze więcej środków farmacutycznych) a przyrost naturalny coraz mniejszym.
To dlaczego na świecie cały czas ludzi przybywa ? O ile dobrze pamietam około 2025 walnie nam 8 miliardów... Mimo tego strasznego GMO, mimo szczepionek, mimo chemtrails... Jakimż to cudem sie dzieje ?
To raz. A dwa to pytanie PO CO ??
Co takiego rzekomemu NWO daje to ze ludzi bedzie mniej ? Przeciez to własnie tłumem steruje sie łatwiej ( polecam poczytać o psychologi tłumu, do czego prowadzi poczucie anonimowości itp )...
Te "bajeczne pieniądze" nie biorą sie znikąd bo ktoś zdrowy musi pracowac zeby te pieniądze WYPRACOWAĆ. Jeśli tajemniczy ONI chcą zeby powiedzmy 75% ludzi było chorych i uzależnionych od ICH leków i pomocy to kto będzie na tę pomoc pracował i zarabiał ? Czy ludzie z rzekomego NWO są kretynami ?
Napisano 27.08.2018 - 20:42
@Captaii
To oczywiste, że wybrane rzeczy, zwłaszcza takie które były dla ciebie w jakiś sposób ważne albo czymś się wyróżniały bardzo dobrze się pamięta. Ale masę szczegółów z biegiem lat się zapomina. A dla większości ludzi niebo jest takim właśnie szczegółem.
Dla mnie nie jest. Urodziłem się w 1973 roku. Marzyłem aby zostać pilotem. Mieszkałem jakieś 2 kilometry od największego w Polsce, radzieckiego lotniska wojskowego.
Możesz sprawdzić. Tagi: Szprotawa, lotnisko Wiechlice, Broń atomowa wiechlice.
Fascynowały mnie samoloty, niestety z powodów niewielkich braków mojej fizyczności, miałem znikome szanse na zostanie pilotem. Ale doskonale pamiętam smugi. wyrywałem na nie laski. W latach osiemdziesiątych, i na początku dziewięćdziesiątych, mogłem obserwować, zarówno, długo jak i i krótkotrwałe smugi. Te rozchodzące się na całe niebo, też nie były tajemnicą. Widzę skąd one się biorą czerpałem czytając książki z biblioteki, a miałem okazję obserwować je dosyć często. W zależności od pogody. Ruch lotniczy nad moim miastem w połowie lat osiemdziesiątych, był bardzo intensywny. Nawet bardziej niż współcześnie w pobliżu KAŻDEGO Polskiego miasta. Obserwowałem niebo, bo mnie to interesowało. Pamiętam szczegóły, bo czytałem na ten temat, w celu zrozumienia zjawiska. I z całą stanowczością twierdzę że długotrwałe smugi, i takie które tworzą "zawiesinę" istniały w latach osiemdziesiątych.
Jestem nowy na forum, nie będę czytał tych poprzednich postów, jest tego mega mega mega dużo
Jeżeli szanujesz swoich adwersarzy, i chcesz być traktowany z szacunkiem, to wypadało by przeczytać chociaż ostatnich kilkadziesiąt stron.
Jeżeli ktoś uważa, że to nieprawda to niech sensownie wytłumaczy: Czy to jest normalne, żeby 'smuga kondensacyjna' zamiast znikać za samolotem tak jak normalne smugi, rozszerzała się i opadała na ziemie, zakrywajac niebo, co, gdy smug jest więcej (a jeśli już są to często jest ich bardzo dużo, widać, że to nie przypadkowe przeloty samolotów, zwłaszcza, że nigdzie w pobliżu nie ma lotniska) pokrywając niebo i zmieniając jego kolor na dużo jaśniejszy, czasami wręcz białawy. Widać wyraźnie, ze zalega tam jakaś zawiesina (dzieje się tak w słoneczny, ciepły dzień podczas którego nie widać zbyt wiele naturalnego zachmurzenia).
Tak to jest normalne. Smugi kondensacyjne na odpowiedniej wysokości tworzą chmury "cirrus" https://pl.wikipedia.org/wiki/Cirrus
Różnica jest jedynie taka że samoloty robią to "sztucznie" zaburzając przepływ powietrza, i emitując spaliny, tworzące jądra kondensacji.
Było o tym pisane w tym temacie setki razy.
I jak wytłumaczycie to, że chemtrails (gdy jest ich bardzo dużo) da się wyczuć w powietrzu, jeszcze zanim wyjrzy się za okno i odkryje, że tam są?
Opóźniony efekt ... Placebo? Przypominasz sobie że czułeś się dziwnie, parę chwil wcześniej, gdy widzisz niepokojący widok.
Miałem kiedyś taką sytuacje - Zaznaczę wyraźnie aby nie było wątpliwości, że w ogóle tego dnia nie myślałem o chemtrails. Wiem o zjawisku od lat i moje zainteresowanie tym dawno już spadło, więc bardzo rzadko o tym myśle czy się tym przejmuje. Tego dnia myślałem o całkowicie innych sprawach - Okno było otwarte (mam zasłonki wiec bez wyjrzenia za nie nie widać nieba) i czuć było wyraźnie, że coś jest nieprzyjemnego w powietrzu, do tego oczy męczyły mi się dużo szybciej niż zwykle. Zacząłem się zastanawiać co jest grane i tak pomyślałem, ,,A może to chemtrails jakieś tam są'', wiec wyjrzałem przez okno, a tam nawalone tymi chemtrails jak naprawdę mało kiedy. Pełno tego było, aż niebo się białawe zrobiło...
No właśnie. A skąd ta pewność że to chemitrails, a nie zwykłe naturalne Cirrusy?
Swoją drogą pomimo że
w ogóle tego dnia nie myślałem o chemtrails. Wiem o zjawisku od lat i moje zainteresowanie tym dawno już spadło
Gdy poczułeś że :
Tego dnia myślałem o całkowicie innych sprawach - Okno było otwarte (mam zasłonki wiec bez wyjrzenia za nie nie widać nieba) i czuć było wyraźnie, że coś jest nieprzyjemnego w powietrzu, do tego oczy męczyły mi się dużo szybciej niż zwykle.
To pierwsze co ci przyszło do głowy było
:
Zacząłem się zastanawiać co jest grane i tak pomyślałem, ,,A może to chemtrails jakieś tam są''
A następnie piszesz że
wiec wyjrzałem przez okno, a tam nawalone tymi chemtrails jak naprawdę mało kiedy. Pełno tego było, aż niebo się białawe zrobiło...
Wkleiłem już wcześniej linka do opisu NATURALNYCH CHMuR CIRRUS. Ale dam go jeszcze raz. https://pl.wikipedia.org/wiki/Cirrus
Rozszerzające się i pokrywające niebo? Bo jeśli nie to to nie były chemtrails.
tylko cirrus
Co ma znanie zasad fizyki do poziomu dyskusji? Zastanów się o czym ty w ogóle piszesz.
A ma i to ogromne. Je żeli wypowiadasz się w temacie. Gdzie fizyka odgrywa pierwszoplanową rolę, to wypadało by troszkę ogarniać.
I kto powiedział, że chemię? Nigdzie nie pisałem nic na temat składu chemtrails, ale nie jest to stricte chemia, prędzej metale, na przykład aluminium i prawdopodobnie coś jeszcze.
Metale to też związki chemiczne. Tak nawiasem mówiąc podstawowy podziału okresowego , to metale i niemetale. Tak więc aluminium to też związek chemiczny.
I nie chodzi o wyczuwanie nosem w taki sposób w jaki wyczuwa się zapach.
A teraz wytłumacz nam proszę, jak to jest możliwe, że coś rozpylone na wysokości powiedzmy dziesięciu kilometrów, jest wyczuwalne ludzkim nosem na poziomie gruntu.
Pisałeś że
Co ma znanie zasad fizyki do poziomu dyskusji?
Gdybyś znał zasady fizyki, to wiedziałbyś że nawet rozpylenie zawartości setki TOJ TOJÓW na wysokości powyżej 10tys metrów, gdzie tworzą się cirrusy, i większość długotrwałych smug kondensacyjnych nie wywarło by żadnego wrażenie na obserwatorach znajdujących się na ziemi.
Zasady fizyki się kłaniają.
Minusy zbierasz za swoją arogancję. Więcej pokory, zalecałbym. Atakujesz ludzi, którzy wykzali się na tym forum, ogromną wiedzą i kulturą osobistą. Więc zluzuj gumy padawanie, i zacznij czytać, ze zrozumieniem. zamiast pisać kocopoły.
Użytkownik Panjuzek edytował ten post 27.08.2018 - 20:43
Napisano 28.08.2018 - 09:30
Captaii
Po za tym poczytaj o NWO. Nikomu nie chodzi o wytrucie wszystkich ludzi na świecie, a o zmniejszenie populacji do takiej liczby którą będzie można łatwo zarządzać i kontrolować. I na to zmniejszanie populacji składają się nie tylko chemtrails, ale także chemia w żywności, coraz większe uzależnienie ludzi od szkodliwych środków farmaceutycznych, GMO i inne rzeczy które wszystkie razem dają pożądane (przez nich) efekty czyniąc ludzi coraz słabszymi, coraz bardziej chorowitymi (na tej chorowitości oni zarabiają bajeczne pieniądze sprzedając ludziom jeszcze więcej środków farmacutycznych) a przyrost naturalny coraz mniejszym.
Jest dokładnie tak jak napisałeś. To przerażające, że jest to tak oczywiste, a nikt w mediach głównego nurtu, żaden z polityków, dziennikarzy o tym głośno, wręcz w ogóle nie mówi. Mnie najbardziej interesuje działanie nanocząsteczek, którymi nas nafaszerowali do oporu. Co się będzie działo, jak ktoś włączy przycisk "ON", strach się bać.
Pan Juzek
Tak to jest normalne. Smugi kondensacyjne na odpowiedniej wysokości tworzą chmury "cirrus" https://pl.wikipedia.org/wiki/CirrusA ja po raz setny Ci wytłumaczę o co cho. Chodzi o to, że odkąd sięgam pamięcią, nigdy ze smug lotniczych nie powstało zachmurzenie w sytuacji, kiedy nie było warunków do powstawania jakichkolwiek chmur. Teraz jest to nagminne - chmury - cholernie dziwnie wyglądająca zawiesina, do tego świecąca kolorami tęczy, powstają pomimo zapowiadanej bezchmurnej pogody, pomimo że nie ma warunków by chmury powstawały. I najważniejsze, nikt o tym w mediach nie mówi, dlaczego tak się dzieje. Dlaczego w piękne bezchmurne dni, powstaje jednak zachmurzenie wywołane TYLKO smugami lotniczymi, do tego w rejonach gdzie nie ma żadnych lotnisk (cywilnych, czy wojskowych), a krążą nad nimi tajemnicze samoloty w te i we wte, układając smugi w śliczne kratownice, które po godzince kilku, tworzą sztucznie wyglądające zachmurzenie.Różnica jest jedynie taka że samoloty robią to "sztucznie" zaburzając przepływ powietrza, i emitując spaliny, tworzące jądra kondensacji.
Było o tym pisane w tym temacie setki razy.
Teoria chemtrails została już oficjalnie potwierdzona. Dowodów jest mnóstwo, nawet taki jak udział w tym temacie trolli, którzy próbują nas uspokoić, że to bzdura, albo jak już coś się faktycznie dzieje, to jest to dla nas niegroźne (jak powiedział mi Janusz Korwin-Mikke).
Pytanie tylko, co z tym zrobimy? Będziemy tak stać i patrzeć bezczynnie jak nas zatruwają i faszeruje uj wie czym. Wiem, że Wam się nie chce, że liczycie aż ktoś zrobi to za Was, ale tak niestety nie będzie. Każdy musi podjąć swoją indywidualną walkę z tą zbrodnią, a następnie walczący powinni połączyć siły i uderzyć z całą mocą w zbrodniarzy (każdy w swoim kraju). Problem w tym, że powinniśmy to zrobić już lata temu. Nie wykluczone, że rozpylając na nas metale ciężkie i jakieś inne śliczności, blokują nam myślenie, agresję i ośrodki decyzyjne, tak byśmy jak krowy prowadzone na rzęź, grzecznie się temu wszystkiemu przyglądali.
Canaris
To dlaczego na świecie cały czas ludzi przybywa ? O ile dobrze pamietam około 2025 walnie nam 8 miliardów...
I to jest właśnie dla nich problem. Ja się im nie dziwie, dlaczego chcą wytłuc, a najpierw na nich nieźle zarobić, miliardy ludzi. Taką ilością ludzi trudno jest zarządzać i kontrolować. Chemtrails będzie rozpylane do 2025, a potem zobaczymy przedstawienie, jakie ludzkie oczy nie widziały. Albo i nie zobaczymy, bo do tego czasu umrzemy.
I nie podejrzewajcie każdego kto wie o tej zbrodni i się tu udziela, że jest moim klonem. Co za bzdura, obiecałem że więcej kont tutaj nie założę i słowa dotrzymam.
Napisano 28.08.2018 - 19:15
Jest dokładnie tak jak napisałeś. To przerażające, że jest to tak oczywiste, a nikt w mediach głównego nurtu, żaden z polityków, dziennikarzy o tym głośno, wręcz w ogóle nie mówi. Mnie najbardziej interesuje działanie nanocząsteczek, którymi nas nafaszerowali do oporu. Co się będzie działo, jak ktoś włączy przycisk "ON", strach się bać.
Jak to ładnie klepiesz się w pupcie wraz ze swoim kolejnym multikontem Żaden poważny dziennikarz czy polityk nie zajmuje się bajkami pokroju "NWO".
Boisz się urojonych chemtrails i "nanocząsteczek" ? może to czas odwiedzić jakiegoś lekarza ? i gdzie masz dowody na "faszerowanie" drogi Quamliwusie ?
Chodzi o to, że odkąd sięgam pamięcią, nigdy ze smug lotniczych nie powstało zachmurzenie w sytuacji, kiedy nie było warunków do powstawania jakichkolwiek chmur. Teraz jest to nagminne - chmury - cholernie dziwnie wyglądająca zawiesina, do tego świecąca kolorami tęczy, powstają pomimo zapowiadanej bezchmurnej pogody, pomimo że nie ma warunków by chmury powstawały.
Twoje 'sięgam pamięcią" nie jest żadnym argumentem, równie dobrze mogę sobie powiedzieć, że "od kiedy sięgam pamięcią pamiętałem, iż w lasach spotykałem gadającego jednorożca i spędzałem z nim mnóstwo czasu, a teraz nagle go nie widuje"
Masz rentgena w oczach ? czy miernik temperatury by oceniać jaka jest sytuacja 10 tyś m nad ziemią ? To świecenie kolorami tęczy nazywa się iryzacja, poczytaj coś o tym, A ta "Zawiesina" to chmury cirrus które powstają ze SMUG KONDENSACYJNYCH.
Mówię ci to setny raz, może sobie być bezchmurna pogoda, ale tam na górze co chwila się ona zmienia!
Teoria chemtrails została już oficjalnie potwierdzona. Dowodów jest mnóstwo, nawet taki jak udział w tym temacie trolli, którzy próbują nas uspokoić, że to bzdura, albo jak już coś się faktycznie dzieje, to jest to dla nas niegroźne (jak powiedział mi Janusz Korwin-Mikke).
gdzie niby ? coś przeoczyłem ? wybacz, jednak filmiki z "uniwersytetu Youtube" nie są potwierdzeniem, nie nazywaj mnie trollem KŁAMCO, bo to nie ja zakładałem tutaj dobre 10 kont i nie chwaliłem sam siebie, a mi krasnoludki powiedziały, że dadzą mi garnek złota
I to jest właśnie dla nich problem. Ja się im nie dziwie, dlaczego chcą wytłuc, a najpierw na nich nieźle zarobić, miliardy ludzi. Taką ilością ludzi trudno jest zarządzać i kontrolować. Chemtrails będzie rozpylane do 2025, a potem zobaczymy przedstawienie, jakie ludzkie oczy nie widziały. Albo i nie zobaczymy, bo do tego czasu umrzemy.
W latach 90 mówiliście, że zobaczymy co będzie w latach 2000, następnie, iż w 2012 wszyscy umrzemy przez "rozpylanie chemtrails w atmosferze", i żyjemy nadal, to teraz 2025, a następnie pewnie z 2040 czy inny rok.
Zobaczymy takie przedstawienie, że wylecisz stąd z hukiem Zresztą już dawno mieli nas wytłuc, coś to wasze chemtrails na nas nie działa.
I nie podejrzewajcie każdego kto wie o tej zbrodni i się tu udziela, że jest moim klonem. Co za bzdura, obiecałem że więcej kont tutaj nie założę i słowa dotrzymam.
Zaprawdę zabawnym jest usłyszeć to zdanie z ust kłamcy i manipulanta
Dalej czekam aż mi odpowiesz na zdjęcia które ci dałem, lata 90 a smugi długie widoczne bardzo dokładnie.
A no i pytanie "Gdzie są dowody na to, że smuga kondensacyjna nie może być długotrwała ?"
Napisano 28.08.2018 - 20:05
@Ogarnięty
A ja po raz setny Ci wytłumaczę o co cho. Chodzi o to, że odkąd sięgam pamięcią, nigdy ze smug lotniczych nie powstało zachmurzenie w sytuacji, kiedy nie było warunków do powstawania jakichkolwiek chmur.
A ja poraz kolejny tłumaczę Ci ze widziałem takie zachmurzenie powstałe ze smug w połowie lat osiemdziesiątych. Ruch lotniczy nad moim miastem był bardzo duży, bo oprócz lotniska były jeszcze trzy poligony. Informacje skąd się biorą te smugi, i co to są chmury cirrus, zaczerpnąłem z książek wypożyczonych w bibliotece publicznej. Wtedy nie było jeszcze internetu. Ba. Nie wszyscy mieli kolorowy telewizor, nie mówiąc o jakimkolwiek komputerze.
pomimo że nie ma warunków by chmury powstawały.
To ciekawe. Nie ogarniasz jak działa perspektywa, a wydaje Ci się że wiesz kiedy są warunki do powstawania chmur. Ciekawe na jakiej podstawie to stwierdzasz.
Dlaczego w piękne bezchmurne dni, powstaje jednak zachmurzenie wywołane TYLKO smugami lotniczymi, do tego w rejonach gdzie nie ma żadnych lotnisk (cywilnych, czy wojskowych),
Być może to będzie dla ciebie szok, ale samoloty mają to do siebie że nie latają tylko w pobliżu lotnisk, ale pomiędzy nimi. Pokonują przy tym nierzadko tysiące kilometrów, z dala od lotnisk. Słyszałeś kiedyś o korytarzach powietrznych? Radzę się dokształcić bo zaiste żałosny poziom prezentujesz młody Padawanie.
Mnie najbardziej interesuje działanie nanocząsteczek, którymi nas nafaszerowali do oporu.
A jakie konkretnie nanocząsteczki masz na myśli, i jak zostaliśmy nimi nafaszerowani.
@Captaii
A to ciekawe. Bo tak się składa że populacja ludzi rośnie z roku na rok. Ludzie żyją coraz dłużej, i coraz mniej chorują.
Tak z naszego podwórka:
W 2035 roku w województwie śląskim będzie ich 2319, zaś osób pomiędzy 90. a 99. rokiem życia aż 37 654! Pierwsze miejsce w długowieczności przypadnie województwu mazowieckiemu, a trzecie małopolskiemu. My znajdziemy się na drugim miejscu. Zjawisko długowieczności przebadał właśnie dr Piotr Szukalski z Instytutu Socjologii Uniwersytetu Łódzkiego. - W przyszłości spodziewać się należy szybkiego, dalszego wzrostu ludzi długowiecznych w Polsce. Najprawdopodobniej będziemy mieć do czynienia z dalszym, znaczącym obniżaniem się umieralności. Co więcej, redukcja ta w ostatnich latach jest nieco wyższa, niż założono w ostatniej prognozie GUS z 2014 r - wyjaśnia dr Szukalski.
Czytaj więcej: https://dziennikzach...kow/ar/12248779
https://dziennikzach...kow/ar/12248779
Liczba stulatków, stale rośnie, podobnie jak średnia wieku. Coś tym z NWO wybitnie nie idzie. Partacze jacyś czy może Ty dałeś się zmanipulować oszołomom bez szkoły i wiedzy, którzy wszystko czego nie ogarniają tłumaczą spiskiem. Tak powstawały religie. Ludzie boską interwencją tłumaczyli zjawiska których nie rozumieli. Ale dzisiaj przecież jest internet. Gdy nie wiesz jak coś działa to zapytaj wujka google. Nie tłumacz wszystkiego interwencją mitycznych władców świata. Nie bądź wyznawcą NWO. Myśl samodzielnie, i zdobywaj wiedzę.
Edit.
Umknęło mi.
I o co chodzi z tą wysokością? Przecież chemtrails opadają na ziemie, więc ludzie to wdychają.
Zajżyj do książek od fizyki. Jeżeli coś zostało by rozpylone na wysokości 10K metrów, to wcale nie musi opaść na ziemię. A już na 99,999 procenta nie opadnie nad rejonem nad którym zostało rozpylone. Więc jak widzisz chemitraile to możesz być pewien że na Ciebie nie spadną. Wylej miskę wody z dziesiątego piętra, na głowę kolegi stojącego dokładnie pod tobą. Prosty eksperyment, który podważa elementarne założenia chemitrails. Gwarantuję że na kolegę nie spadnie ani jedna kropla wody.
Użytkownik Panjuzek edytował ten post 28.08.2018 - 22:31
Napisano 29.08.2018 - 12:00
Klaus
Chciałem coś mądrego Ci odpowiedzieć, ale poziom Twoich argumentów, sposób w jaki je prezentujesz, nie pozwala mi na to. Po prostu błaźnisz się z każdym zdaniem, jakie piszesz. Do tego prawie w każdym zdaniu mnie obrażasz. Tak się zastanawiam, kto i jakimi kryteriami kieruje się zatrudniając tych trolli. Przecież żenada jaką oni prezentują połączona z zajadłością dyskusji w temacie, którzy oni sami uważają za niepoważny i obalony, jest najlepszym dowodem na to, że tu nie ma już czemu zaprzeczać, zbrodnia została udowodniona, a wynajęci trolle MUSZĄ temu zaprzeczać nawet kosztem totalnej kompromitacji. Do tego wstawianie w tym temacie trolli, którzy latami zaprzeczali że 911 to byłą inside job... Naprawdę gratuluję organizatorom tej akcji dezinformacyjnej.
Panjuzek
A ja poraz kolejny tłumaczę Ci ze widziałem takie zachmurzenie powstałe ze smug w połowie lat osiemdziesiątych. Ruch lotniczy nad moim miastem był bardzo duży, bo oprócz lotniska były jeszcze trzy poligony.
No właśnie. A jak wytłumaczysz potężny ruch lotniczy nad terenami gdzie nie ma żadnych lotnisk, poligonów, a samoloty latają walą masywne smugi, ZAWRACAJĄ ponownie walą smugi i układają z nich kratownice i inne wzory. Pomyśl mistrzu.
A jakie konkretnie nanocząsteczki masz na myśli, i jak zostaliśmy nimi nafaszerowani.
Zapoznaj się z tym tematem, to nie będziesz powielał pytań. Nanocząsteczki jakie na nas rozpylają zostały opisane w dokumencie NASA, który tu już wcześniej wklejałem i nazwane zostały micro smart dust. Są ludzie, w tym ja, co widzą te małe latające, migające cholerstwa, których po opryskach jest mnóstwo w powietrzu. To nie jest technologia, którą znamy oficjalnie.
Informacje skąd się biorą te smugi, i co to są chmury cirrus, zaczerpnąłem z książek wypożyczonych w bibliotece publicznej. Wtedy nie było jeszcze internetu. Ba. Nie wszyscy mieli kolorowy telewizor, nie mówiąc o jakimkolwiek komputerze.
Proszę Cię, kłamiesz jak potłuczony. Pierwsze i ostatnie "opracowania naukowe" o trwałych smugach lotniczych rozchodzących się, z których powstaje zachmurzenie zostało spreparowane w 2001 roku, a więc w czasach kiedy internet śmigał już elegancko. I to nie chmury cirrus się tworzą z tych paskudnych smug, a jak przyznała NASA - coś podobnego, coś udającego chmurę cirrus, a więc coś totalnie sztucznego, nienaturalnego.
A to ciekawe. Bo tak się składa że populacja ludzi rośnie z roku na rok. Ludzie żyją coraz dłużej, i coraz mniej chorują.
No jasne! Kolejne kłamstwa. Zachorowalność na raka ludzi i związana z tym śmiertelność wzrosła potwornie w ostatnich latach. Chemia w jedzeniu, chemia z powietrza i włala niedługo wszyscy będą chorzy na nowotwór. Nie mówię tu o Izraelu, bo tam akurat nie trują tak ludzi i zachorowalność i śmiertelność w wyniku raka jest znikoma. Jestem bardzo ciekawy, czy tam w Izraelu też kładą te kratownice, tez mamy te sztuczne chemiczne zachmurzenie. Domyślcie się sami... Od paru ludzi, którzy tam żyją wiem, że takie zjawisko tam nie występuje. Podobno parę razy puścili chemię, porobili zdjęcia, tak by goje pomyśleli że oni też sami się trują.
Napisano 29.08.2018 - 15:15
Zachorowalność na raka ludzi i związana z tym śmiertelność wzrosła potwornie w ostatnich latach. Chemia w jedzeniu, chemia z powietrza i włala niedługo wszyscy będą chorzy na nowotwór.
Kłamstwo : wzrosła WYKRYWALNOŚĆ nowotworów. To co kiedyś było śmiercią naturalną ze starości, teraz jest bardzo często wykrytym rakiem.
wszyscy będą chorzy na nowotwór. Nie mówię tu o Izraelu, bo tam akurat nie trują tak ludzi
No to w końcu wszyscy czy nie wszyscy ? Przeciez koronnym argumentem lunatyków od Chemtrails od lat jest to ze nie trzeba kontrolowac oprysku bo i tak wala go wszędzie.
Nie mówię tu o Izraelu, bo tam akurat nie trują tak ludzi i zachorowalność i śmiertelność w wyniku raka jest znikoma.
https://www.wcrf.org...equency-country - Izrael jest na DZIEWIETNASTYM miejscu na 50. To pierwsza połowa. Jaka jest twoja definicja słowa "znikoma" bo wyraźnie rózni sie od tej powszechnie uzywanej..
I to jest właśnie dla nich problem. Ja się im nie dziwie, dlaczego chcą wytłuc, a najpierw na nich nieźle zarobić, miliardy ludzi.
Dlaczego to ma być problem ?
Jak zamierzają zarobić na czymkolwiek w sytuacji kiedy 90% ludzkości bedzie chore i niezdolne do pracy, czyli tym samym produkcji dóbr, wytwarzania pieniedzy etc ??
Jakie masz na to dowody ?
Taką ilością ludzi trudno jest zarządzać i kontrolować.
Kłamstwo - tłumem manipuluje sie znacznie łatwiej niz małą grupą. Nie na darmo najwięksi zbrodniarze w dziejach ludzkości byli charyzmatyczni i porywali TŁUMY a nie grupki swoich znajomych.
Chemtrails będzie rozpylane do 2025, a potem zobaczymy przedstawienie, jakie ludzkie oczy nie widziały.
Dlaczego do 2025 ? Jakie masz na to dowody ? Jakie przedstawienie ? Po co czekają skoro tłumem, według ciebie, zarządza sie i kontroluje trudniej ? To przeciez powinni sie spieszyć bo do tego 2025 przybędzie dodatkowy miliard ludzi.
obiecałem
A my te obiecanki cacanki zgodnie ignorujemy bo kłamiesz jak z nut.
Napisano 29.08.2018 - 16:59
Chciałem coś mądrego Ci odpowiedzieć, ale poziom Twoich argumentów, sposób w jaki je prezentujesz, nie pozwala mi na to.
Huh, chciałeś coś mądrego powiedzieć ale nie wyszło ? oj jaka szkoda, być może to byłby pierwszy raz na tej stronie kiedy na prawdę bym przeczytał to z zaciekawieniem, a tak muszę obejść się smakiem
Twój poziom argumentacji jest porównywalny do 4 letniego dziecka które chce zabawkę, bo tak i już, co najważniejsze ty moje argumenty olewałeś i olewasz nadal, nie chcesz odpowiedzieć na żadne pytanie które ci postawiłem, jak mam rozmawiać z takim typem jak ty skoro nie kwapisz się do współpracy ?
Po prostu błaźnisz się z każdym zdaniem, jakie piszesz. Do tego prawie w każdym zdaniu mnie obrażasz. Tak się zastanawiam, kto i jakimi kryteriami kieruje się zatrudniając tych trolli.
Cóż, jeśli ktoś mądry mi powie, że się błaźnie to zastanowię się czy aby jednak nie jest to prawda, niestety nie należysz do takiego typu ludzi którzy mają moją jakąkolwiek uwagę w tej kwestii.
Nie zauważyłeś tego Quamliwusie ? Obrażasz sceptyków i mnie od "trolli" gdzie mistrzem trollingu jesteś właśnie ty, bo ja ani nikt tutaj nie przejawia tego typu zachowań, cały czas uważasz nas za kłamców gdzie to TY wysyłałeś spreparowane zdjęcia i krzyczałeś "o patrzcie tutaj jest dowód na trucie!!", po czym ludzie udowodnili dość szybko twoje łgarstwo, nic nie powiedziałeś nawet żadnego "przepraszam", gardzę takimi ludźmi jak ty.
Przecież żenada jaką oni prezentują połączona z zajadłością dyskusji w temacie, którzy oni sami uważają za niepoważny i obalony, jest najlepszym dowodem na to, że tu nie ma już czemu zaprzeczać, zbrodnia została udowodniona, a wynajęci trolle MUSZĄ temu zaprzeczać nawet kosztem totalnej kompromitacji. Do tego wstawianie w tym temacie trolli, którzy latami zaprzeczali że 911 to byłą inside job... Naprawdę gratuluję organizatorom tej akcji dezinformacyjnej.
Przepraszam bardzo, nikt tutaj nie pokazał takiej zajadłości by od blisko 10 lat w tym samym temacie, w ten sam sposób kłamać i robić burdel, nikt nie podawał się za wymyślone osoby i nie wklejał tego samego do tego ignorując wszystko i wszystkich, byleby pokrzyczeć.
Więc "zbrodnia jest potwierdzona" tylko dlatego, że ludzie tutaj ją obalają ? O.o i się do tego wypowiadają ? W tym życiu już nic mnie nie zdziwi.
Zmień płytę bo się zaciąłeś, nie mówimy tutaj o 911 a o "chemtrails", hahahahaha, ileż to razy chemioludki słyszałem od was "akcja dezinformacyjna" Walczę z wami od dawna, być może to moja "krucjata" i znam wasz tok myślenia aż za dobrze.
Napisano 29.08.2018 - 18:21
Szalom.
Takiego szczytu ignorancji, bumelanctwa i olewactwa można się spodziewać tylko po spiskowcach.
No właśnie. A jak wytłumaczysz potężny ruch lotniczy nad terenami gdzie nie ma żadnych lotnisk, poligonów, a samoloty latają walą masywne smugi, ZAWRACAJĄ ponownie walą smugi i układają z nich kratownice i inne wzory. Pomyśl mistrzu.
Juzek wyraźnie napisał
Być może to będzie dla ciebie szok, ale samoloty mają to do siebie że nie latają tylko w pobliżu lotnisk, ale pomiędzy nimi. Pokonują przy tym nierzadko tysiące kilometrów, z dala od lotnisk. Słyszałeś kiedyś o korytarzach powietrznych? Radzę się dokształcić bo zaiste żałosny poziom prezentujesz młody Padawanie.
I co tam? dalej olewamy to co ludzie do ciebie piszą i zlewamy ciepłym mlekiem niewygodne pytania?
Do tego prawie w każdym zdaniu mnie obrażasz.
A mówi to ten który wszystkich naokoło wyzywa od Żydów, agentów i troli.
Nanocząsteczki jakie na nas rozpylają zostały opisane w dokumencie NASA, który tu już wcześniej wklejałem i nazwane zostały micro smart dust. Są ludzie, w tym ja, co widzą te małe latające, migające cholerstwa, których po opryskach jest mnóstwo w powietrzu. To nie jest technologia, którą znamy oficjalnie.
Czy to nie był ten film w którym nagrywałeś świetliki i migający alarm samochodowy a nam wciskałeś kit że to chemtrails na ciebie opadł? Tak mi coś świta w pamięci
I to nie chmury cirrus się tworzą z tych paskudnych smug, a jak przyznała NASA - coś podobnego, coś udającego chmurę cirrus, a więc coś totalnie sztucznego, nienaturalnego.
Muszę cię zmartwić ale jest to zwykła naturalna chmura do której powstania przyczynił się człowiek. Tak biorąc to na logikę(choć nie wiem czy słusznie w twoim przypadku użyłem tego słowa). Na powierzchni wody możemy zaobserwować analogiczne zjawisko fale naturalne i tzw. kilwater za jednostakami pływającymi.
Nie mówię tu o Izraelu, bo tam akurat nie trują tak ludzi i zachorowalność i śmiertelność w wyniku raka jest znikoma. Jestem bardzo ciekawy, czy tam w Izraelu też kładą te kratownice,
No tak, nie mogło zabraknąć Izraela Znowu problemy z logiką ci sami żydo-masoni którzy kontrolują świat i trują gojów po wojnie założyli sobie państwo w samym środku wrogo nastawionych Arabów aby bezproblemowo i w spokoju kontrolować ludzkość i wcielać NWO. Ja na ich miejscu wybrałbym bardziej odludne miejsce np. Antarktyde ale niestety zajęta już jest przez nazistów i kopułe Ziemi.
Użytkownik iLuminatek edytował ten post 29.08.2018 - 18:22
Napisano 29.08.2018 - 18:35
Informacje skąd się biorą te smugi, i co to są chmury cirrus, zaczerpnąłem z książek wypożyczonych w bibliotece publicznej. Wtedy nie było jeszcze internetu. Ba. Nie wszyscy mieli kolorowy telewizor, nie mówiąc o jakimkolwiek komputerze.
Proszę Cię, kłamiesz jak potłuczony. Pierwsze i ostatnie "opracowania naukowe" o trwałych smugach lotniczych rozchodzących się, z których powstaje zachmurzenie zostało spreparowane w 2001 roku, a więc w czasach kiedy internet śmigał już elegancko. I to nie chmury cirrus się tworzą z tych paskudnych smug, a jak przyznała NASA - coś podobnego, coś udającego chmurę cirrus, a więc coś totalnie sztucznego, nienaturalnego.
Jesteś ignorantem, dlatego w Twojej główce nie mieszczą się pewne rzeczy i dlatego opierasz się na filmikach z żółtymi napisami, które to wtłaczają Ci bzdury do głowy. Zalinkuj proszę do miejsca w sieci, gdzie NASA stwierdza, że to jest coś podobnego, lub udającego chmurę. To, że jest taka chmura wytworzona w sposób sztuczny my wiemy. To tak jak z deszczem, albo pada sam z siebie, albo się zasiewa jodek srebra, który wywołuje "sztuczne skroplenie", ale deszcz już jest prawdziwy, bo to nie jest sztuczna woda.
Zapoznaj się z tym tematem, to nie będziesz powielał pytań. Nanocząsteczki jakie na nas rozpylają zostały opisane w dokumencie NASA, który tu już wcześniej wklejałem i nazwane zostały micro smart dust. Są ludzie, w tym ja, co widzą te małe latające, migające cholerstwa, których po opryskach jest mnóstwo w powietrzu. To nie jest technologia, którą znamy oficjalnie.
Skoro taki dokument istnieje i na niego się powołujesz, wklej link, nic Cię to nie kosztuje. Jakoś nie mogę znaleźć Twojego postu z tym dokumentem.
Tak nawiasem, jeżeli je widzisz, to pewnie możesz je złapać. Wystarczy kawałek taśmy klejącej, jak pomachasz nim w powietrzu, na pewno coś się przyklei.
Muchy się nie liczą.
A ja poraz kolejny tłumaczę Ci ze widziałem takie zachmurzenie powstałe ze smug w połowie lat osiemdziesiątych. Ruch lotniczy nad moim miastem był bardzo duży, bo oprócz lotniska były jeszcze trzy poligony.No właśnie. A jak wytłumaczysz potężny ruch lotniczy nad terenami gdzie nie ma żadnych lotnisk, poligonów, a samoloty latają walą masywne smugi, ZAWRACAJĄ ponownie walą smugi i układają z nich kratownice i inne wzory. Pomyśl mistrzu.
Widzisz, samoloty latają od punktu A do punktu B. Czasem drogi lotu przecinają się (specjalnie dla Ciebie - popatrz jak wyglądają trasy przelotu samolotów nad Polską; loty tylko pasażerskie; http://www.skyradar....lightradar.html ) Paradoksalnie, przy lotniskach tych smug może być dużo mniej, bo do lotnisk samoloty podchodzą na niższym pułapie (pułap - odległość od powierzchni ziemi), gdzie jest inna temperatura i wilgotność powietrza. Zawracanie, to wymyślili sobie chemoludki, nie mogąc zrozumieć, dlaczego samoloty mijają się pod kątem prostym, co więcej, one się mijają na innej wysokości, bo tego wymagają przepisy o ruchu lotniczym. Te same przepisy wymagają, aby odległość w poziomie też była bezpieczna przy mijaniu.
Twoja ignorancja, to szczyt.
0 użytkowników, 4 gości oraz 0 użytkowników anonimowych