up
Fakt, jako Ogarnięty to nie, ale Twoje alter ego wspominało o tym. Jako Nic, Ścigany i choćby Walczący z Trollami.
Przytocz mi taką wypowiedź moich "alter ego" (Ściganym nigdy nie byłem), proszę. Inaczej będę Was oficjalnie uznawać za wierutnych łgarzy. Czekam. Od zawsze jak uczestniczę w tej dyskusji twierdzę, że kiedyś smugi kondensacyjne jak najbardziej istniały, jednakże wyglądały i zachowywały się zupełnie inaczej niż te chemiczno-biologiczne.
Natomiast niezmiennie twierdzisz, że smugi nie mogą być długotrwałe. Teraz doszło twierdzenie, że muszą być symetryczne. Proszę o udowodnienie tych teorii.
Zapomniałem o czymś?
Aha jeszcze jedno, od 9 lat Quintusie.
Bo nigdy nie były masywne, powstające tuż za silnikami i skrzydłami samolotów, a nie w odpowiedniej odległości, nigdy nie świeciły kolorami tęczy, nie miały kłębków, nie były niesymetryczne w trakcie rozchodzenia i nie tworzyły zachmurzenia, które w warunkach nie pozwalających na powstawanie jakichkolwiek chmur, zakrywają cały nieboskłon. Jak długo jeszcze, jak jakimś półmózgom, mam to powtarzać. Coś co dla każdego normalnego, myślącego człowieka jest OCZYWISTE! Marni z Was trolle. Ale jacy możecie być? Pytanie może być takie, jak "dlaczego żyrafy nie mogą mieć dwóch lub trzech głów? No udowodnij Quintusie Kłamliwusie? Dlaczego kura nie może latać, no dlaczego? Udowodnij" I tak możemy się drapać z trollami bez końca. Żyrafa miała zawsze jedną głowę, a kury latającej nigdy nie widziałem. Dalej nie kumacie?
I tak gwoli ścisłości, czy na avatarze jaki wybrałeś, jesteś baranem rozmawiającym przez telefon?
Ogarnij się. Bo zaczynasz znowu sobie za dużo pozwalać. Półmózgów to szukaj sobie wśród swoich kolegów.
Wszystko
Użytkownik Wszystko edytował ten post 10.10.2018 - 20:15