Jest oczywiste, że praktycznie na całym świecie do władzy rwie się skutecznie jedna opcja ideologiczno-narodowościowa. Jest również oczywiste, że każdy komu zamarzyła się władza w danym kraju musi uznawać władzę, która rządzi tym padołem od tysiącleci, jest wszechpotężna i pozbawiona jakichkolwiek skrupułów. Urwiesz się ze smyczy, to kula w łeb - vide Kennedy, lub huśtanko na lince - vide Lepper z naszego podwórka. Tu nie ma sentymentów, albo przyjmiesz rolę aktora odgrywającego rolę niby opcji do wyboru w danym kraju, albo giniesz.
No nie jest to takie oczywiste, bo spisek musiałby być tak potężny, że bez problemu znalazłoby się sporo ludzi, którzy by gadali. Nie tak duże spiski wychodziły na jaw, bo ktoś się wygadał.
Od 10 lat widzimy jak nas opryskują, jak jakieś bydło
Oooo, to już nie od 2003, a od 2008? Ciekawe, kiedy dojdziemy do etapu, w którym chemludki stwierdzą, że zaczęto pryskać już po tym, jak założono ten temat
Nawiasem mówiąc - trwałe smugi kondensacyjne były opisywane w Polsce już przed 1990 r. To, że zatkasz sobie uszy i oczy nie znaczy, że coś zniknie, lub nie istniało. Nie widziałeś ich? Sorry Winnetou, Ty nawet masz problem z znalezieniem poprawnej prognozy pogody, mam poważne wątpliwości co do jakości Twojego zmysłu obserwacyjnego.
Mój zmysł obserwacyjny ma się za to całkiem nieźle, dlatego doskonale pamiętam zasyfione niebo z początku lat 90. XX w., kiedy miałem olbrzymiego focha, bo przeszkadzało mi w obserwacjach gwiazd.
Do tutejszych trolli - naprawdę nadal marzycie o zamknięciu tego tematu? Nadal zgłaszacie takie postulaty?
Ja na przykład nic nie zgłaszam. Dla mnie ten temat jest idealny, bo każdy myślący człowiek jest w stanie na jego podstawie wyrobić sobie zdanie na temat tego kim są ludzie wierzący w chemtrails. Jaką mają wiedzę, jaki jest ich sposób myślenia. To doskonałe studium wszelkiego rodzaju błędów poznawczych z efektem zaprzeczenia na czele.
To najlepiej świadczy, że już zupełnie nie dajecie rady temu zaprzeczać. Jeden anonimowy koleś jest w stanie was wszystkich ustawić do kąta i dać klapsa w tyłeczek.
Niemalże molestowanie. Nie czuję się ustawiony do kąta, wręcz przeciwnie z większości Twoich wypowiedzi raczej do poziomu podłogi. Po której się turlałem. Ze śmiechu. A z tych prognoz pogody w szczególności
Za to co napisał super moderator TheToxic powyżej ma po pierwsze ogromnego u mnie plusa, po drugie odzyskałem wiarę w to, że forum niniejsze nie do końca zostało przejęte przez "ciemne siły". Dziękuje bardzo za obiektywizm.
Uprzedzałam. Skończ z epitetami w stronę innych użytkowników.
TheToxic
Jak widać obiektywizmu odmówić istotnie nie można.
jednym z lepszych argumentów jakie przytoczyłeś było Twoje jedzenie śniegu który miał dziwny smak i zapach Oczywiscie nie wziąłeś pod uwagę tego że na śniegu mógł się załatwić jakiś pies lub inna sarna
Gdy nadejdzie czas białego zimna, nie jedz żółtego śniegu
będą prażyć nasze mózgi technologią 5G itd. itp. etc.
Wyrzuć telefon
Nawiasem mówiąc istotnie, sposób myślenia chemludków jest zbieżny ze sposobem myślenia pani z 4:15
https://youtu.be/y4QLF20HMMM?t=255Cytat:
Stosunek do telefonii 5G mam bardzo negatywny. Przede wszystkim trzeba sobie uzmysłowić czym jest technologia 5G. To są kopie systemów mózgu. To jest dosłownie nadanie pole, obudowanie w szkielet i materię ludzkich neuronów i wchodzenie w interakcję z falami mózgowymi, które są sprzężone z systemem hormonalnym. To jest dosłownie zaburzanie systemu hormonalnego. To jest dosłownie wywoływanie chorób. To jest sprowadzanie społeczeństwa na funkcjonowanie na hormonie kortyzonie. [...] Ja funkcjonuje w realu na falach theta i delta. Na takich falach funkcjonują jednostki specjalne, służby wywiadu i w ogóle szkoły elitarne.
To samo mambo-dżambo, toczka w toczkę.
P.S.
Moje modele znowu się udały, nie jest bezchmurnie
Użytkownik pdjakow edytował ten post 17.10.2018 - 09:24