Nie przypadkowo poruszam temat 911, by po kolei obnażać Was jako zwykłych manipulantów, kolesi, którzy mimo dowodów są w stanie powiedzieć, że kał jak najbardziej dobrze smakuje, a Ci co nie próbowali niech stracą. Jesteś kolejna ofiarą polityki tych którzy Cię wynajęli redaktorze naczelny Staniqu haha. Wyłożyłeś się jak gówniarz, za którego Cię uważam. Broniąc oficjalki 911 haha. Co za przypał. Aż sam jestem zdziwiony, jak jeden koleś jest w stanie spuszczać wam majty i pokazywać innym, że tam nie ma żadnych jaj, tylko jakieś wydmuszki Broń dalej oficjalki 911, a na pewno wszyscy będziemy Tobie wierzyć w Twoje zaprzeczenia zbrodni chemtrails!!! Czy Ty masz w ogóle świadomość, jak wielkiego kretyna tutaj z siebie robisz? Żal mi Ciebie, bo z pewnością wierzysz w swoją misję, w debilizm nas gojów, w wyższe intencje, w to że w nowym światowym porządku będziesz pił najlepsze drinki, na najpiękniejszych plażach, otoczony najfajniejszymi dupeczkami. Strasznie mi Ciebie innych Tobie podobnych szkoda. Zasypiając zapewne zalewa Was pot niedowierzania, że można udawać tak wielkiego debila, i tak bardzo oszukiwać uczciwych zdrwoych na umyśle ludzi, którzy po prostu chcą żyć i być szczęśliwi....