TO JEST NIEZGODNE Z PRAWAMI FIZYKI!!! Szach mat chłopaczku , sam sobie wciąż i wciąż nieustannie zaprzeczasz..
No, skuteczny oprysk z 10K metrów npm jest niezgodny z prawami fizyki. Gdzie ty tu widzisz sprzeczność ?
Mozesz łapać za słówka jak tylko sie da ale tylko sie tym pogrązasz ( o ile sie w ogóle jeszcze da, w twoim przypadku ).
Bredzisz jak połamany, albo wynajęty do bredzenia nam zwykłym ludziom. Walisz takie głupoty, że z samej litości i z obawy przed zbanowaniem tu na forum nie będę tego i tych Twoich durnych tekstów szerzej komentował. Po prostu błazenada, żenada, i kompromitacja w jednym. Dobranoc
A jakieś konkretne argumenty masz ? Bo ten bełkot coś tu wpisał to takie "lalalalala nie słysze cie, jesteś gupi i gruby lalala" jakie uskuteczniają dzieci w podstawówce..
Taaaaaa miliony osób na całym świecie, które dudnią o tej zbrodni,
Dowody. Konkretne liczby. Gdzie te miliony skoro nawet w USA na marsz przeciwko przychodzi z tysiac osob ?
o dla wynajętego chłopaczka
Dowody.
Jaki ty jesteś pomylony chłoptasiu.
To w końcu pomylony czy wynajęty ? Ja sie przywzyczaiłem ze ty sobie sam zaprzeczasz ale zeby to zrobić dosłownie ze zdania na zdanie ?
Obudź się i przejrzyj na oczy,
Obudź się chłopcze błagam Cię.
Klasyczny bełkot o przebudzeniu sie jak widze tez musiał sie znaleźć.
domyśl się że bzdury o nienawiści do nas gojów to są bujdy na resorach, że ty sam jesteś tym gojem tylko wykorzystywanym w niecnych celach, za może jakieś korzyści.
Ja wiem ze twoj bełkot o zydach i gojach to standardowy punkt programu ale to dalej zaden dowód...
A wykorzystywany jestem tylko i wyłacznie przez moją dziewczyne, w celach bardzo niecnych i za całkowitą moją zgodą.
Polecam, moze byś troche wtedy nabrał dystansu albo przestał takie bzdury gadać.
Chłoptasiu.
Użytkownik Canaris edytował ten post 05.02.2019 - 21:21