Canaris
Łzesz waść jak sobaka ze tak po Sienkiewiczowsku powiem.Po pierwsze pisze sie Chazarowie. Po drugie oni nie istnieją od XIII wieku naszej ery. Po trzecie Chazarowie nie musieli nikogo udawać bo byli zydami jako ze byli wyznawcami judaizmu. Po czwarte to nie ma nic wspolnego z tematem i dalej jest kłamstwem z twojej strony bo nigdy w tym temacie nie stosowałeś zadnego rozróznienia tylko od początku bełkotałeś o tym jak to "panie wszystko to przez zydów !!!
No Chazarowie, a jak ja napisałem? Oni nie istnieją od XIII wieku! Hahahaha Rozpuścili ich w kwasie i zasypali wapnem Oni istnieją i są doskonale zakamuflowani. Jak przejdę na judaizm to zostanę Żydem, czy wyznawcą judaizmu? I jak już to pisałem o syjonistach, a nie o rodowitych Żydach. Ludzi udających Żydów, chcących na tym zbijać kapitał, rządzić ludźmi i całymi krajami jest naprawdę mnóstwo, a lata doświadczeń pozwala im robić w konia ludzkość od lat. Tak samo było w sprawie 911 i obecnie chemtrails, szczepionki, GMO, 5G. To jedna i ta sama ekipa za to wszystko odpowiada. Trzeba być naprawdę wielce naiwny, lub niedoinformowany, by o tym nie wiedzieć.
Nie trzeba sie odnośić jak ktoś pieprzy trzy po trzy o jakimś kompletnym sf od czapy bez krztyny dowodu.
Jak ja uznam, że "sceptycy" pieprzą jak potłuczeni, to czy będzie w porządku, jak poprzestanę na tym stwierdzeniu i będą olewał Was i wasze wypociny ciepłym moczem? No chyba nie. Nie masz po prostu nic sensownego do napisania, oprócz obrażania, rzucania mięsem i spinaniem czterech liter ze złości.
Juzek
Jaki ty jesteś do bólu przewidywalny. "miałem wtedy jakiś badziewny telefon " A jaki to był telefon? Pamiętasz? bo wiesz czasy telefonów z kamerami VGA już dawno się skończyły. I ruszającą się niteczkę nawet na dziesięcioletnim telefonie będzie widać. Czyli co kolejne kłamstwo. Wiesz, kłamać też trzeba umieć.Piszesz że sceptycy walą sobie różną bronią po kolanach, ale jak widać do tego celu, pan adwokat ogarnięty używa dział okrętowych
Taaaa nagraj telefonem sprzed 10-15 lat cieniutką poruszającą się niteczkę i pokaż tym nagraniem jej właściwości Na nagraniu nic nie było widać i tyle. Nagram te niteczki nagram, nie bójcie się.
Zaciekawiony
Niebo zawsze jest poszarzałe bliżej horyzontu oraz rozjaśnione od strony słońca. Wiele zdjęć stockowych albo filmowych jest robionym z użyciem filtra polaryzacyjnego, aby ten efekt osłabić (albo są poprzerabiane elektronicznie). Takie rzeczy potem budują ludziom w głowach naiwne wyobrażenia nieba zawsze granatowego, wody zawsze niebieskiej, półksiężyca zawsze ustawionego pionowo itd.
Nie takie rzeczy, tylko słowa prominentnego polityka Al Gore, który już lata temu zapowiedział, że w wyniku rozpylania chemii w atmosferze niebo nie będzie już niebieskie! Do Was nadal nic nie dociera. Dzisiaj na pomorzu zero chmur ale niebo jest NIEBIESKO-SZARE!
Jak ktoś jakimś cudem nadal nie wierzy, że jesteśmy opryskiwani niech obejrzy tę oto kompilację z samolotami robiącymi on/off