Staniq
To pokaż wszystkim ten kontekst, w którym Al Gore mówił o tym, iż w skutek rozpylania chemii niebo nie będzie już niebieskie. I przestań pisać o bredzeniu, bo jesteś największym bzdeciarzem tu na forum jakich widziałem (do tego totalnie skompromitowanym bredzeniem, że 911 to mogło być tak jak w oficjalce ).
Drogi trollu, on nie mówi o rozpylaniu żadnej chemii nawet słowem. To kłamstwo numer jeden w Twoim wydaniu, zresztą nie pierwsze.
Jak zauważył Panjuzek, mowa jest o czymś zupełnie innym i w kontekście zanieczyszczeń (ang.pollutions) on mówi, że niebo już nigdy nie będzie takie jak kiedyś. Nie znasz języka angielskiego i nie jesteś w stanie sam sobie przetłumaczyć dość prostego tekstu, to się za to nie zabieraj. Jeżeli nie potrafisz zweryfikować tego, co ktoś inny przetłumaczył i raczył wypluć z siebie na forum DI, nie przytaczaj tego tutaj, bo już niejednokrotnie przekonałeś się o tym, że bierzesz się za rzeczy, o których nie masz pojęcia. Nawet bladego.
Drogi, mijający się z prawdą, jeżeli nie kłamliwy trollu, zacytuj ten fragment filmu wraz z podanym czasem, w którym pada słowo chemtrails lub on mówi o rozpylaniu chemii.
Co do 911 znowu nie na temat piszesz, a poza tym nie potrafisz wskazać miejsca z moją wypowiedzią, gdzie to co piszę jest nieprawdą. Mnie jakoś istniejąca budowla nie wydaje się hologramem, a Tobie most takim się wydawał.
Doświadczenie z elektrostatyki może by Quintus ogarnął (nomen omen), ale on się uczył na adwokata i fizyki nie potrzebował.