Ja się tylko dziwię dlaczego żaden moderator nie jest łaskawy podarować ostrzeżenia za personalne gadki
Większość z Was ssała smoczki w tamtych latach.
Popatrz na to co wyczynia Pazi i reszta mu podobnych. Z takimi się nie rozmawia, bo za bardzo się trzepią. A Lynx? Słynie z braku logiki w swoich wyrażeniach.
Nie rób sobie ze mnie jaj, bo jestem na to za stary i sam pracuję w "pismakach" , więc nie ucz ojca dzieci robić. Doskonale znam branżę dziennikarską i mam trochę więcej informacji , bo i źródła mam solidniejsze, niż Twoja papka, którą się całe życie posługiwałeś.
Nie podważaj mojej wiedzy ani moich kompetencji, ale czegóż można się od Ciebie spodziewać?
Kozakiewicz wysłał na Ciebie 8 czy 9 raportów z tego tematu
Czytając Twój naiwny post wnioskuję, że jesteś jakimś nastoletnim chłopczykiem, który nie doświadczył zbytnio życia i ma małe o nim pojęcie.
Ty jak Chrystusowy uczeń, jesteś słabej wiary, lecz on nie dowierzał z miłości, a Ty robisz to z czystej złośliwości.
Nie ucz ojca dzieci robić.
Podstawy wiedzy, którą aktualnie zdobywasz w szkole, poznałem już jakiś czas temu, więc uczyć mnie ponownie panie Psorze nie musisz.
Szkoły to ja pokończyłem już dawno młokosie.
Nie będę z Tobą więcej rozmawiał smarkaczu.Ty się o moją logikę nie martw, lepiej się zajmij swoją i najpierw pokończ własne szkółki, a potem się wymądrzaj.
Zajmij się sobą kolego i swoją "polszczyzną", a kiedy Ty będziesz w Narodowym Rejestrze ws. poezji, to daj znać, to może znajdziemy wspólny temat do rozmów o polszczyźnie na trochę wyższym poziomie.
Dosyć kabaratewo zabrzmiałeś panie kolego. Chyba pomyliłeś mnie ze swoim kolegą z gimnazjum. Przypominam, że ja szkoły już pokończyłem.
Wyjdźcie dzieciaki z domu, baby Wam trzeba, baby.
edit Yawgmoth