haha Pol Lechicki to troll... taaaa.
Ten koleś ma naprawdę nieprawdopodobną wiedzę i jest bardzo mądry i inteligentny.
Informacje, które on przekazuje są szokujące!
Posłuchajcie!
i taki ciekawy komentarz
wyjaśniamChemtrail
Nano technologia od 16 do 80 mikronów cząsteczek stworzona aby powstrzymać oddziaływanie przyrody i natury na nas i nasze DNA
promieniowanie Schumanna
Fala grawitacyjna środka morficznego to znaczy twórcy nie mylić z bogiem ponieważ to coś nie jest bogiem, a potężną siłą mającą na celu udostępnianie nam informacji.
Chmura to odpowiednik morficznego centrum
Od chwili gdy Polin i jego słudzy weszli w szambo NATO nad naszym krajem pojawiły się chemiczne opryski
Oddziałowy-wanie na:
organy
umysł
ciało
przyrodę
1 mordowanie
2 tworzenie chorób
3 torturowanie
Od zawsze nie oglądam tak, jak ty Pol dziwne dokumenty lub filmy programy itp
Ja jestem inny, jak wszyscy
Oddziaływanie na org oprysków to
zahamowanie resetu DNA
powstrzymanie emisji UV i promieni słonecznego światła
efekt tego działania to
Brak fuzji krwinek czerwonych i białych efekt zanik produkcji nadtlenku wodoru
Brak produkcji Witaminy D3Skrócona sinusoida promieniowania to też zwiększenie częstotliwości Schumanna z 7,3,08 Hz na wyższy czyli uszkodzenie zapisu pierwotnego NRA i w samym sobie DNA
i na samym końcu brak kontaktu umysłu z polem morficznym, czyli zanik wymiany lub utrudniony układ komunikacji z tym polem
Naprawdę tylko czysty umysł może to pokonać mimo utrudnień
PSI broń stosowana od dawna można śmiało powiedzieć, że pierwsze testy oficjalnie zaczęły się w okresie wojennym aczkolwiek naturalne zapisy takich działań pojawiły się jeszcze wcześniej lecz nie miały one aż tak wielkiego rozmachu i kierunku, jakie to zaczęto tworzyć i umacniać w okresie po re setowym czyli pseudo II Wojnie Światowej, która miała za zadanie usunięcie z powierzchni ziemi naszej słowiańskiej kultury Nordic Słowian
System władzy to układ feudalny polegający na ściąganiu podatków za każdy możliwy układ od edukacji do używania narzędzi lub możliwości życia
W tym procesie uczestniczą wielkie korporacje globalne, jak i również religie, które wywodzą swój rodowód od Atlantów oraz 13 klanów khazarskiej diaspory.
Syjoniści mają swój początek z Wielkiej Brytanii zatem tam mamy główny nurt czerpania zysków aczkolwiek, ja sam nie wiem czy za GB nie stoi seria twardych resetów ery ziemi oraz jej epok ponieważ, jak już wspomniałem przed 19 wiekiem był taki reset, a okres od końca 20 wieku do 21 nic takiego się nie wydarzyło.
Czy zbliża się znów powtórka...??? naradę nie jestem w stanie tego powiedzieć
Pol naprawdę wyłącz WiFi nie daj im tej satysfakcji korzystaj z kabla
Nie lubię się rozpisywać w tej dziedzinie ponieważ ludzie wg mnie nie zasługują na pomoc, z racji tego, że to nikt inny, jak ta większość dała zielone światło tym oszołomom do działania
Jak się mówi
Milczenie daje zgodę, a poparcie opcje działania terroru
Prosty przykład to Polin i podział na tych, którzy popierają, a nie wybierają
Użytkownik Ogarnięty edytował ten post 15.07.2019 - 19:25