Przepraszam, że się "wtrancam" ale czy Wy wszyscy musicie podsycać tą "teorię"?
Po co i w jakim celu ja się pytam?
Chyba tylko dla podtrzymania ruchu na forum...
Byłem cierpliwy, czytałem przez lata z nadzieją, że może tym razem ktoś rozsądny zaniecha...
No ale nie, niestety się nie doczekałem..
Dalej "z uporem maniaka" brniecie jak niewidomy w grzęzawisko..
Ja trochę rozumiem, że zabawnie, że taka forumowa tradycja, że śmiesznie czasem, czasem strasznie, rzadko poważnie no ależ żesz ileż można?
Wybaczcie mi wszyscy ale niestety muszę Wam oznajmić, iż dyskusja w powyższym wątku do niczego nie prowadzi ani nie doprowadzi..
Zatem proszę Was całkiem szczerze, skończcie i wstydu dalszego oszczędźcie.
Skupcie się proszę może na czymś ciekawym, ważnym, interesującym czy potrzebnym gdyż ten temat prowadzi kolokwialnie mówiąc do nikąd.
Niniejszym wybaczcie mi powyższy wpis proszę ale po latach lektury nie raz i nie dwa w towarzystwie niewielkich dawek napojów ogólnie uznawanych za alkoholowe "czara cierpliwości" została przelana.
Niniejszy wpis jak krew w piach zapewne ale nic to, warto było przynajmniej spróbować..
P.S. Z pełną odpowiedzialnością przyjmuję do wiadomiści iż mój wpis może zostać potraktowany jako Off Top i dobrowolnie godzę się na wszelkie konsekwencje z tym związane.
Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych niniejszym wpisem oraz życzę rozsądku w połączeniu z otwartym umysłem.
Zaznaczam również, iż dobierałem słowa całkowicie losowo
Nie widzę takiej potrzeby
TT.
Użytkownik TheToxic edytował ten post 26.01.2020 - 08:02