Haha trolle zwracają jeden drugiemu uwagę, by mi nie odpowiadali, by zbyli milczeniem moje posty Ale trollki nie mogą tego zrobić, bo nie po to zostali wynajęci, by ktokolwiek swobodnie mógł o tej zbrodni pisać oni muszą obrażać, ile to razy zostałem nazwany Quamliwusem (co jest sugestią, że kłamię) o innych ślicznych epitetach nie wspomnę, oni muszą zaprzeczać, MUSZĄ! Starsze tolle rozumieją, nowi wymyślają nowe strategie Uwaga sprawdzamy, wrzucam nic nie znaczący filmik w którym dr Jaśkowski na konferencji radzi wszystkim zatroskanym zgromadzonym, że najlepsze co możemy zrobić w sprawie zbrodni smug chemiczno-bilogicznych to.... zakładać maski i po opryskach nie wychodzić z domu Dobry aparat Powie ludziom 75% prawdy (o lekach, lekarzach, farmaceutyce, chorobach, o chemtrails mówi 1/3 prawdy), by potem wszystkich uspokajać, by zamiast wyjść na ulicę, gremialnie zgłaszać tę zbrodnię, zaskarżać zbrodniarzy, to należy przyłożyć do ryja chusteczkę higieniczną i czekać w chacie aż syf opadnie niżej niż poziom wdychania Tak właśnie działają najlepsi agenci, Ludzie im wierzą, bo już nie mają innego wyjścia... Zobaczymy czy trollki zastosują nową strategię
Użytkownik Ogarnięty edytował ten post 04.02.2020 - 16:20