Ależ ja nie piszę tego wszystkiego dla wynajętych trolli z hasbary
https://myslnarodowa...acja-wikipedia/
których na tym forum i w mediach i w polityce, i w urzędach, i w telewizji, radiu, wszędzie jest całeeeeee mnóóóóstwooo. Włączcie sobie jakikolwiek kanał jakichkolwiek mediów, a zobaczycie tam ludzi o azjatyckiej urodzie Dziwne twarze, często długie nosy, duże, sterczące, szpiczaste, uszy, ciemne oczka, mało słowiański wygląd. Polecam temat Chazarów. Każdy, ale to KAŻDY lansowany kabaret, komentator (Cejrowski, Ziemkiewicz, Wildstein, Gozdyra, Olejnik, Karnowcy, Kurscy, itd. itp. etc. wymieniać mogę całą noc ), aktorzy, to w 100% ONI. 90% polityków, wpływowych niby dziennikarzy. Rządzili nami od II wś i rządzą po dziś dzień. Obsadzili praktycznie wszystko, podzielili sie na kilka niby zwalczających się frakcji i ogłupiają nas w pełni profesjonalnie, nie dopuszczając praktycznie w ogóle Polaków do głosu. Oni chcą byśmy byli ślepi, byśmy wierzyli, że oni chcą dla nas dobrze. A oni realizują przebiegły plan, by nas wykosić i zrobić miejsce dla nich. Przecież to widać strasznie czy włączysz TVP czy TVN czy jakąkolwiek telewizję. Oni są WSZĘDZIE. Jakikolwiek kabaret, piosenkarz, piosenkarka, komentator z jednej, czy drugiej strony. Ten który chce i ten który nie może, ten który się burzy i ten który uspokaja. Oni robią nam teatr, którym my się jaramy, a to tylko zasłona dymna dla tych, którzy reżyserują ten cały spektakl. I zaznaczam, że nie jestem żadnym antysemitą. Prawdziwych zydow jest garstka... Dlatego zbrodnia chemtrails może trwać w najlpesze! Oni sa niesamowicie zgodni i wytrwali w dążeniu do celów, jakie ktos tam im przedstawił i polecił wykonywać. Tam nikt się nie wychyli. I to jest nasz ogromy, przeogromny problem. My możemy jedynie sobie do jutubie pogadać, napisać coś w internecie, jak ja czynie, ale kto to czyta? Kto się tym przejmie, jak w tv cisza? Jak żaden polityk nic o tym nie mówi. Dlatego tak bardzo jestem wdzięczny panu Szyszko, że się odważył.
Ja to pisze dla nas Polaków z krwi i kości, ale wiem i że wśród was jest duża liczba osób, które chciałyby aby to sie w końcu skończyło, które też nie chcą być zatruwane i manipulowane.
Jak Wam się wynajęci trolle to nie podoba to trudno! Kto Was zmusza do uczestniczenia w tym temacie, do komentowania? Nikt nigdy sie tak bardzo nie skompromitował jak Wy, którzy wierzycie w oficjalkę 911, w loty na księżyc, w katastrofę w Smoleńsku (choć tutaj to sam już powątpiewam czy to nie była jedna wielka ustawka), w śmierć Kulczyka i Adamowicza, w samobójstwo Leppera, że za parę srebrników warto jest nas ogłupiać i robic z nas idiotów!
Ja dla Was tego nie robię, a dla polskich patriotów, dla ludzi, którzy są zatroskani tą zbrodnią i niemocą naszych niby służb, naszych niby rządzących...
Staniqu, poziom twojego rozumowania, argumentacji, wypowiedzi, jest tak żałosny, tak niski, że to naprawdę wielki bonus z mojej strony, że w ogóle wspominam o Tobie w swoich komentarzach. Cokolwiek tutaj jeszcze wrzucę to nie dla wynajętych marnych trolli. Tylko dla Was Polacy. Pozdrawiam serdecznie. Także trolle proszę nie komentujcie tego bo siejecie tylko zamęt i udowodniacie, że jeżeli kogoś stać na tak wielce zakrojone zbrodnie, to będzie i jest go stać na wynajęcie kilku tysięcy ogłupionych chłopaków, którym od dziecka wmawiano nienawiść do nas Słowian..
Użytkownik Ogarnięty edytował ten post 07.02.2020 - 07:09