Napisano 17.02.2020 - 08:07
Napisano 17.02.2020 - 08:37
Napisano 17.02.2020 - 17:05
Skupcie się na temacie, na szeregu baaaaardzo mocnych dowodach i argumentach przedstawionych przez wielu wielu cudownych uczciwych użytkowników forum, w tym przeze mnie. Nie atakujcie osoby, skupcie się na rzeczy, ad rem. Pozdrawiam.
Ja cały czas skupiam na Twoich "dowodach" i "argumentach". Celowo piszę to w cudzysłowie, bo najczęściej są to tylko kolejne podobne do siebie filmiki z jutuba, których merytoryczna zawartość jest zwykle bardzo miałka i niewiele z nich wynika. Zresztą jako prawnik powinieneś umieć takie rzeczy ocenić. Ale jak widać, nie za bardzo ci to wychodzi. Cała Twoja argumentacja jest po prostu słaba. W potencjalnej sprawie sądowej, w której stałbyś po stronie teorii chemtraili, przepadłbyś z kretesem. Pierwszy lepszy biegły specjalizujący się w fizyce atmosfery rozbiłby Twoje "dowody" w pył.
Tak przy okazji, jakiś czas temu pochwaliłeś się, że odniosłeś się do teorii chemtrails w jakiejś ze swoich spraw sądowych. Mógłbyś trochę przybliżyć, na czym to polegało? Bardzo mnie to zaciekawiło i już wcześniej miałem o to zapytać, ale wypadło mi to z głowy.
Napisano 18.02.2020 - 06:29
Quamliwus, to gdzie chcesz się spotkać ? Dalej czekam na twoją ofertę, tym bardziej rozśmieszasz mnie swoją mitomanią.
Chłopie, ja miałem starcie z naćpanym typem i omal nie straciłem przy tym życia, gdyby nie szybka interwencja policji to nic bym już tutaj nie napisał.
Nawet mu złamałem rękę a ten jakby tego nie poczuł, wtedy pierwszy i jedyny raz kompletnie byłem przerażony.
Także nie wciskaj nikomu swoich głupot a do tego zamiast ustosunkować się do czegokolwiek, to robisz tutaj znów kompletny śmietnik.
Napisano 19.02.2020 - 10:52
... miałem starcie z naćpanym typem i omal nie straciłem przy tym życia...
Nawet mu złamałem rękę a ten jakby tego nie poczuł...
No, to teraz adwokacina przed spotkaniem z Tobą połknie wszystkie tabletki, które mu zapisał lekarz. Włączy mu się "God Mode" i będzie niepokonany.
Zastanawiam się tylko, co on chce udowodnić takim spotkaniem. Raczej nic, bo fizyki tym nie zmieni, a fizyka może mu tylko krzywdę zrobić.
Fizycznie.
Napisano 05.04.2020 - 23:20
!! Ten Pan wyjaśnia wszystko
Teraz chyba nikt nie ma wątpliwości że chemtrails połączone jest z akcja coronaświrusa celem wprowadzenia NWO ... Na naszych oczach plan wdrażany jest w życie...
Napisano 06.04.2020 - 06:59
Tak się zastanawiam. Jak "Oni" wszystkich nas zabiją, to kim będą rządzić? Kto będzie na nich pracować?
Napisano 06.04.2020 - 13:09
Nikt!
Przecież prąd elektryczny jest z gniazdka, woda leci z kranu, a pasztetowa jest z lodówki.
Napisano 18.10.2020 - 00:10
Chemtrails na poważnie, jako sposób na zmiany klimatu.
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych