Napisano 13.07.2010 - 13:32
Napisano 13.07.2010 - 21:09
Napisano 13.07.2010 - 21:35
Napisano 15.07.2010 - 14:33
Martwi mnie jedno.Naturalna koleją rzeczy,byłoby samo-wyciszenie się tematu oprysków-sprejowania-chemitrails-zwał jak zwał.Ale,(teraz dramatyzm) obawiam się,ze ktoś z grupy popierającej tą teorie spiskową,może spróbować wcielić ją w życie,podtruwając społeczeństwo czymś tam,aby później moc udowadniać słuszność swojej tezy.Takie sytuacje już znamy(straż pożarna),gdzie w celu udowodnienia zapotrzebowania na ich usługi ,podpalano coś,aby coś gasić.Wiem,ze to skrajność,ale postawa zwolenników czasem daje do myślenia.Oni nie mogą bać się sami,potrzebują do tego celu samonapędzającego się mechanizmu w postaci rzeszy wierzących w to ludzi.
jeszcze dodam iz takimi powszechnie znanymi antidotum moga byc/sa :
1. Chembuster (dla ciekawych David ma taki w swoim ogrodzie )
2. Orginite
3. Umysl/Swiadomosc
4. inne srodki/substancje neutralizujace
Swego czasu pewien czlowiek (niekonwencjonalny badacz/wynalazca), w Polsce, swiadomy zagrozenia wynikajacego z chemtrails produkowal (nie wiem jak jest obecnie), rozne urzadzenia neutralizujace/rozbijajace/deaktywujace zwiazki pierscieniowe znajdujace sie w smugach CHEMICZNYCH. Czesto na swoich prelekcjach omawial to zjawisko poslugujac sie wlasnymi badaniami.
Właściwie wykonany chembuster w bardzo dużym stopniu redukuje działanie smug chemicznych w promieniu 70 kilometrów od miejsca swojego położenia. Jeśli jest on używany z wykorzystaniem kilku dodatkowych kryształów, promień oczyszczonego obszaru można zwiększyć do 100 kilometrów.
Przy pomocy tego urządzenia zaledwie kilkuset zaangażowanych obywateli jest w stanie całkowicie udaremnić wielomiliardowy program rozpylania smug chemicznych. Chembuster nie czyni żadnej krzywdy – może jedynie pomóc i uzdrowić
Napisano 15.07.2010 - 16:54
Przecież na DI jest już wątek, w którym ludzie chwalą się zbudowanymi "chembusterami", więc nie można powiedzieć, że nic nie robią. Co ciekawe, wielu twardo stoi na stanowisku, że mieszanka złomu i żywicy syntetycznej w połączeniu z małym kryształem górskim naprawdę rozprasza chmury; na dowód wklejają nawet robione przy dobrej pogodzie zdjęcia :-D Natomiast ktoś, kto dzięki zwykłej obserwacji zauważył, że skuteczność "chembusterów" nie wykracza ponad statystyczny przypadek, został już okrzyknięty agentem :-DWygląda więc na to, że ci wierzący w chemtrails zamiast marnować czas na jakiś forach wklejając filmiki YouYube...dawno by uratowali CAŁĄ Polskę budując kilkadziesiąt takich urządzeń na terenie kraju, każdy po jednym na swojej posesji.
Napisano 15.07.2010 - 17:56
Przecież na DI jest już wątek, w którym ludzie chwalą się zbudowanymi "chembusterami", więc nie można powiedzieć, że nic nie robią. Co ciekawe, wielu twardo stoi na stanowisku, że mieszanka złomu i żywicy syntetycznej w połączeniu z małym kryształem górskim naprawdę rozprasza chmury; na dowód wklejają nawet robione przy dobrej pogodzie zdjęcia :-D Natomiast ktoś, kto dzięki zwykłej obserwacji zauważył, że skuteczność "chembusterów" nie wykracza ponad statystyczny przypadek, został już okrzyknięty agentem :-DWygląda więc na to, że ci wierzący w chemtrails zamiast marnować czas na jakiś forach wklejając filmiki YouYube...dawno by uratowali CAŁĄ Polskę budując kilkadziesiąt takich urządzeń na terenie kraju, każdy po jednym na swojej posesji.
Użytkownik Defibrylator edytował ten post 15.07.2010 - 17:58
Napisano 15.07.2010 - 19:04
Daruj sobie szufladkowanie, co? Równie dobrze mogę powiedzieć, że posiadacze czerwonych samochodów to chamy i skąpce.Grają pewnie w warcrafta, urządzają sesje rpg
Napisano 15.07.2010 - 19:29
Daruj sobie szufladkowanie, co? Równie dobrze mogę powiedzieć, że posiadacze czerwonych samochodów to chamy i skąpce.Grają pewnie w warcrafta, urządzają sesje rpg
Napisano 15.07.2010 - 19:34
Tzn żeby były tanie to z czego trzeba je zrobić? Normalnie chembuster kosztuje ok 1000 zł
Napisano 16.07.2010 - 13:54
Napisano 16.07.2010 - 17:11
Napisano 16.07.2010 - 18:27
A na DI pewnie wkrótce pojawi się wpis z linkiem do twojego posta i tekstem "patrzcie, nawet agenci potwierdzają działanie naszych chembusterów!!!111" ;-)No to panowie już wiem czemu mam ładne niebo. Z powyższego linka wynika, że gość o nicku Nibiru9 uratował Wielkopolskę.
Użytkownik Lynx edytował ten post 16.07.2010 - 18:28
Napisano 19.07.2010 - 10:11
Użytkownik hubiii p edytował ten post 19.07.2010 - 10:30
Napisano 19.07.2010 - 10:24
0 użytkowników, 4 gości oraz 0 użytkowników anonimowych