Napisano 08.08.2010 - 17:26
Napisano 08.08.2010 - 17:34
Ale zdjęcia są prawdziwe? Jeżeli tak to jednak w zdecydowany sposób obalają teorię o spisku. Zacytowane artykuły i dowody w postaci skanów artykułów są prawdziwe? Jeżeli są sfałszowane - przeczytałbym o tym z przyjemnością.O znowu mamy stare zdjecia, (...)
Napisano 08.08.2010 - 17:46
To nie są setki tysięcy, ale miliony ludzi na całym świecie. Zakonspirowanie tych milionów tylko po to, aby wprowadzić w życie sabotaż zupełnie nieefektywny, a do tego zwracający na siebie uwagę jest kompletnie jest niemożliwe...
Użytkownik Skan edytował ten post 08.08.2010 - 17:47
Napisano 08.08.2010 - 18:41
Napisano 08.08.2010 - 19:05
wielce durny argument, ze w samolocie "Nie ma miejsca na instalacje tego rodzaju urządzeń"
Napisano 08.08.2010 - 19:07
nie padal przypadkiem przy wydarzeniach z 11.09.01? Jasne, ze padal i byl tak samo absurdalny, jak w przypadku chemtrails. Bo co niby np. rodzina pilota rozylajacego chemtrails ma zrobic? Wyjsc na ulice i krzyczec 'Ludzie! Nasz syn rozpyla na was chemie! Broncie sie!'? Wasze argumenty nie dosc ze smieszne, to jeszcze naiwne.że każda z tych osób ma rodziny, znajomych, przyjaciół. Nie jest możliwe, aby komuś z tak wielkiej rzeszy nic się nie wyrwało przy kimś spoza spisku.
Użytkownik Zagaroth edytował ten post 08.08.2010 - 19:11
Napisano 08.08.2010 - 19:15
Ciężar udowodnienia faktu spoczywa na stronie twierdzącej, że fakt ten stanowi element jej argumentów. Zatem poprosze jakieś zdjęcie, z którego wynikało by, że to samolot wojskowy?Ale ja bym nie mieszal do tego lotnictwa cywilnego. Cywilne samoloty, ktore u mnie nad osiedlem lataja jak lataly, nigdy nie zostawiaja dlugich, trwalych smug, ktore sie rozchodza i zamieniaja w mleczno-wloknista zawiesine.
Nie wiem, czy pamiętasz, ale w czasach gdy granice były zamknięte większość wykrytych przemytów była wykryta dlatego, że ktoś bliski (rodzina, przyjaciele) podkablował do służb celnych. Nie widziałbym nic dziwnego w podobnym zachowaniu w sprawie o wiele poważniejszej, jaką miało by być zatruwanie nas. Nie idealizuj ludzi.Bo co niby np. rodzina pilota rozylajacego chemtrails ma zrobic? Wyjsc na ulice i krzyczec 'Ludzie! Nasz syn rozpyla na was chemie! Broncie sie!'?
ale żadne nie pokazuje niczego, czego nie można by rozpoznać. Jeśli uważasz inaczej - bądź tak dobry proszę i znajdź choćby jedno, które pozostawiliśmy bez wyjaśnienia co to jest i co na nim widaćMishka prosze cie. Nie robcie sobie zartow. Zdjec z samolotami odpowiednio wyposazonymi w tym temacie jest mnostwo.
Użytkownik Mishka edytował ten post 08.08.2010 - 19:20
Napisano 08.08.2010 - 19:25
To nie sa samoloty przewozace pasazerow. To wiemy na 100%. Zaden samolot z pasazerami nie latalby w sposob, w jaki lataja 'chemiczne samoloty'. Pisalismy o tym juz wielokrotnie. Ciezar dowodu spoczywal na nas - ludzi, ktorzy widzieli na niebie chemie. I w tym temacie - przedstawiajac obszerny material dowodowy w postaci zdjec, nagran, zeznan swiadkow, artykulow prasowych, programow telewizyjnych - udowodnilismy ze na niebie rozpylana jest chemia. To wy chcecie zaprzeczyc naszym dowodom i jak na razie, poza paroma marnymi probami i naiwnymi argumentami, kompletnie wam to nie wychodzi, bo nie moze wam to wyjsc.Ciężar udowodnienia faktu spoczywa na stronie twierdzącej, że fakt ten stanowi element jej argumentów. Zatem poprosze jakieś zdjęcie, z którego wynikało by, że to samolot wojskowy?
Ale ja bym nie mieszal do tego lotnictwa cywilnego. Cywilne samoloty, ktore u mnie nad osiedlem lataja jak lataly, nigdy nie zostawiaja dlugich, trwalych smug, ktore sie rozchodza i zamieniaja w mleczno-wloknista zawiesine.
Mieszkam przy lotnisku i wiem, ktore samoloty laduje i startuja, a ktore lataja, zostawiaja chemie, zawracaja i znowu wala chemiczne smugi.Czyżbyś uważał, podobnie jak Muhad, że nad Twoja okolica latają tylko samoloty lądujące i startujące tam, a skoro coś leci wysoko, to na pewno samolot wojskowy?
Zrobie to zdjecie i napiszecie, ze to zraszacz wody, rurki odprowadzajace siuski, albo efekt tuningu, bo pilot chcial aby jego samolot wygladal awesome.ale żadne nie pokazuje niczego, czego nie można by rozpoznać. Jeśli uważasz inaczej - bądź tak dobry proszę i znajdź choćby jedno, które pozostawiliśmy bez wyjaśnienia co to jest i co na nim widać
Użytkownik Zagaroth edytował ten post 08.08.2010 - 19:29
Napisano 08.08.2010 - 19:59
Ja nagram film, kiedy Mishka spotka się z Zagarothem w Gdańsku.
Mnostwo??? hmmm moze mamy rozne rozumienie slowa "mnostwo" ale ok. Piszesz, ze mieszkasz blisko lotniska prosze zrob mi JEDNO zdjecie instalacji do rozpylania PROSZE...Mishka prosze cie. Nie robcie sobie zartow. Zdjec z samolotami odpowiednio wyposazonymi w tym temacie jest mnostwo.
Napisano 08.08.2010 - 19:59
Pewnym wyjściem byłoby porównanie średniego ruchu na stronach z określonymi wyrazami (google trends).Proponowalbym zrobic ankiete - czy uwazasz chemtrails za fakt etc. Wtedy zobaczylibysmy, ile osob odwiedzajacych forum wie i widzialo to rozpylane gie na niebie.
Niektórzy liczą w taki sposób: "raz, dwa, trzy,.... mnóstwo"Mnostwo??? hmmm moze mamy rozne rozumienie slowa "mnostwo" ale ok. Piszesz, ze mieszkasz blisko lotniska prosze zrob mi JEDNO zdjecie instalacji do rozpylania PROSZE...
Użytkownik Mishka edytował ten post 08.08.2010 - 20:02
Napisano 08.08.2010 - 20:12
Użytkownik Zagaroth edytował ten post 08.08.2010 - 20:13
Napisano 08.08.2010 - 20:40
Użytkownik Mishka edytował ten post 08.08.2010 - 20:44
Napisano 08.08.2010 - 20:44
Popularny
Proszac o kolejne filmy przy tak PORAZAJACYM materiale filmowym, ktory przedstawilismy, pokazujecie, ze chcecie sie z nami jedynie pobawic, przedluzyc ta giereczke, poczuc ze jeszcze jest sie w grze, ze jeszcze moze ktos nabierze sie na nasze bzdetne argumenty.
0 użytkowników, 4 gości oraz 0 użytkowników anonimowych