Napisano 17.12.2010 - 00:07
Napisano 17.12.2010 - 03:23
Napisano 17.12.2010 - 10:35
A co do powstawania smug to wszystko zależy od warunków atmosferycznych, od różnych czynników takich jak temperatura, ciśnienie, wilgotność. Przestrzeń powietrzna nie jest jednolitą strukturą, tam zachodzą tak gwałtowne zmiany że nie ma mowy o "stabilności". Dlatego smugi raz są a za kilka minut nie ma, raz się utrzymują dłużej a raz za kilka sekund znikają. Zresztą po co się tu powtarzać, gdyż o tym było już pisane.
A co do powstawania smug to wszystko zależy od warunków atmosferycznych, od różnych czynników takich jak temperatura, ciśnienie, wilgotność. Przestrzeń powietrzna nie jest jednolitą strukturą, tam zachodzą tak gwałtowne zmiany że nie ma mowy o "stabilności". Dlatego smugi raz są a za kilka minut nie ma, raz się utrzymują dłużej a raz za kilka sekund znikają. Zresztą po co się tu powtarzać, gdyż o tym było już pisane.
Nie wiem co Ci "chemiczni" biorą, ale lepiej niech to odstawią hehehehehehe
Widać jak ten film jest robiony... totalna amatorka, kiepska gra aktorów.... dla mnie TOTALNA komedia !
Jak dla mnie to mogą wszystkie samoloty skierować nad moją okolicę, dla mnie to będzie raj na ziemi
Mnie zadowoliłoby wyjaśnienie w jaki sposób można na wysokości przelotowej rozpylić coś w sposób na tyle precyzyjny, aby komuś mogło to zaszkodzić?
Użytkownik Ivellios edytował ten post 17.12.2010 - 12:54
Napisano 17.12.2010 - 11:32
Napisano 17.12.2010 - 12:00
Muchad nie chce cie obrażać ale ty nie jesteś normalny
;f Dobra moge uszanować poglądy np @dolg. niech sobie wierzy ale takiej głupoty jak ty próbujesz wmówić ludziom to nie widziałem dawno. Już bardziej prawdopodobne są porwania przez kosmitów niż te twoje chemtrailsy.
Napisano 17.12.2010 - 13:22
Użytkownik convers edytował ten post 17.12.2010 - 13:30
Napisano 17.12.2010 - 14:00
Ty widze też nie zabardzo ogarniasz podejścia znacznej większości ludzi myślących racjonalnie. Daj mi jakieś dowody na to, że słońce blokuje ludzkie DNA i nie pozwala wejść na jakiś inny wymiar ;f
I precyzyjniej. Takie rozpylanie pierwiastków odbijających promienie słoneczne nic nie da na tak niewielką skale. Potrwało by to setki lat aby efekt był kilku procentowego obniżenia promieniowania.
W dodatku nie wiem czy posiadasz jaką kolwiek wiedze poza badaniami niepewnych "naukowców" daj mi potwierdzenie, że promieniowanie słoneczne lub raczej jego brak ma wpływ na ludzkie DNA.
Może jak ktoś będzie siedział od dziecka w piwnicy bez światła to będzie umiał nie wiem znikać i się pojawiać zmieniając swoją gęstość?
Napisano 17.12.2010 - 14:05
Trzeci poziom - trucie ludzi, wspomaganie procesu żywienia ludzi żywnością GMO i innymi truciznami dostępnymi w supermarketach i nazywanych szumnie jedzeniem.
Napisano 17.12.2010 - 15:42
Nadal nie potrafię pojąć w jaki sposób proceder może być ukrywany przed milionami ludzi związanych z lotnictwem, albo jakim cudem te miliony mogą być zamieszane w spisek i jak dotąd nikt nie powiedział jasno (nawet za cenę życia, bo i są tacy) "Tak! Widziałem, wiem, to faktycznie istnieje i ma się dobrze".
Napisano 17.12.2010 - 16:15
Jest ono w Peru i jeśli tam byliście najprawdopodobniej nie widzieliście, że wszystkie okna są zamurowane.
Nie ma żadnych okien w Machu Picchu, za wyjątkiem obserwatorium. Wszystkie okna są zamurowane.
Po co budować okna i je potem zamurowywać?
Użytkownik noxili edytował ten post 17.12.2010 - 16:18
Napisano 17.12.2010 - 17:22
Za każdym razem, gdy mamy cykl plam słonecznych faraonowie umierali, wcześni grecy umierali.
Kiedy mamy maksimum, mamy maksimum piramidowe, Majowie wymierali w 750 r. n.e.
Napisano 17.12.2010 - 21:18
Użytkownik Staniq edytował ten post 17.12.2010 - 21:31
Napisano 18.12.2010 - 08:44
Mi wystarczyło 10 sekund żeby znaleźć przyznanie się rządu UK z 2002 roku do rozpylania na niebie chemicznych, często zabójczych dla ludzi gówien pomiędzy rokiem 1940 a 1979.
Sam sobie odpowiedz na pytanie czy nastapiła od 1979 jakaś radykalna ewolucja etyczna pośród rządów na tej planecie
Piloci nie muszą być w spisku - prawdopodobnie są ogłupieni przez rząd jakąś bajką na temat globalnego ocieplenia i wydaje im się że rozpylając chemię zabijajacą ich dzieci służą ogólnie pojętemu dobru ludzkości i dzielnie bronią Ziemię przed tym niedobrym Słońcem.
Tak przy okazji Polska jest opryskiwana dokładnie od lata 2004.
pozdrawiam
Za każdym razem, gdy mamy cykl plam słonecznych faraonowie umierali, wcześni grecy umierali.
Kiedy mamy maksimum, mamy maksimum piramidowe, Majowie wymierali w 750 r. n.e.
A skąd wiesz, że Egipcjanie widzieli plamy na słońcu? Obecnie też nie wiemy ile plam na Słońcu było w starożytności. Dopiero Galileusz pierwszy zobaczył plamy na Słońcu.
Pewnie tak powiedzieli na youtube?
kalendarz juliański (do 1582 r. po Chr.) - 365,250000 dni
kalendarz gregoriański {od 1582 r. po Chr.) - 365,242500 dni
kalendarz Majów - 365,242129 dni
ścisłe wyliczenie astronomiczne: - 365,242198 dni.
Odpowiadając na Twój post tylko w części,odbiegłem od tematu tak daleko,ze aż przykro.
Nie pojmujesz ich wiedzy,wiec nie rozumiem po co przytaczasz jej fragmenty.Pogrążasz się....
Użytkownik Muhad edytował ten post 18.12.2010 - 08:45
Napisano 18.12.2010 - 09:17
Użytkownik convers edytował ten post 18.12.2010 - 09:20
0 użytkowników, 9 gości oraz 0 użytkowników anonimowych