@Muhad
Nie widze abyś wniósł coś nowego do tematu po za tym, że my n apewno nie mamy racji bo NA PEWNO nas trują ... ;f
Czasem trzeba powtarzać nasłonecznianie, aby kilka zasłon wreszcie przepuściło odrobinę światła, skoro same się uchylić nie chcą.
Nie rozumiem was. Prosze wyjaśnijcie. Co was napędza do wiary w cośtak niemożliwego, że aż głupiego ?
Do jakiej wiary? Przytaczając wypowiedź Radka w odniesieniu do "wymsknięcia" się politykom UK ws. trucia z lat 40-79, to o jaką kwestię wiary Ci chodzi? Tak samo było z tymi waszymi teoriami o "terrorystach" w 9/11, kiedy wiele wskazuje na to, że to wewnętrzna robota. Zbyt wiele było złożoności, z którymi sceptycy nie potrafili się uporać. Kiedy pojawiają się niewygodne fakty, to zżera was niemożność normalnej dyskusji, a wdziera się jałowa krytyka. Mam już ambiwalentny stosunek do takich pogaduch z waszej strony. Żaden mądrala nie pokwapił się odnosić do moich argumentów, tych kluczowych argumentów, a sam kręciłem filmy i robiłem zdjęcia, po czym umiejscawiałem je na forum. Czy ktokolwiek z was robił cokolwiek dla badań własnych poza monotonnym sarkazmem wylewanym litrami na paranormalne? Mariush taki spec, jak i cała reszta a co zrobił poza wytłuszczeniem oklepanych regułek, które często bywały w zasięgu manipulacji interpretacyjnej? Robicie z ludzi kretynów, bo tak najprościej, tak? Jaj nie macie i tyla z mojej strony. Wracając do materiałów, które sam umieszczałem...waszym kluczowym argumentem są zmienne warunki i wysokość. Bujda! Samolot widocznie różniący się od pasażerskiego i w dodatku mniejszy, który jest widoczny nie leci na wysokości 10km, po pierwsze. Po drugie, sam pokazałem sprzeczności na filmach, które nagrałem. Były kręcone podczas warunków stałych, kiedy chemtrailsy rozgęszczały się i tworzyły chmury wisząc na niebie przez wiele godzin, oczywiście w akompaniamencie ,grających, pasażerskich, samolotów, które już takich smug nie wypuszczały, chociaż warunki nad Polską przez kilka dni były absolutnie stałe (w okresie nagrywania filmów mojego autorstwa). Ciągle tylko dogrywacie swoje teoryjki do własnych potrzeb wykluczając też takie kluczowe argumenty, jak fakt nie posiadania smug chemicznych na niebie przez kraje, które nie należą do UE. Kolejną rzeczą jest fakt, że kilka krajów Azjatyckich oficjalnie przedstawiło swoje zdanie w mediach, że oni takich akcji rozpylania nie będą przeprowadzać. Mądrusińscy mogą sobie też przeglądać, w których krajach najwięcej jest smug chemicznych a te różnią się od chmur naturalnych. O zasłonie nieba przeciwko słońcu wiadomo nie od dziś, ale rżnąć głupa to każdy potrafi, że takie inicjacje nie mają miejsca.
Piszesz też o dowodach. Wybacz, jakie dowody? Jakie Ty dowody przedstawiłeś? Wy nic nie pokazujecie. Strzelicie jakieś fotki bez krzty odniesienia względem całego nieba, rąbniecie frazesy z bryka lub szkolnego podręcznika i to nazywacie dowodami? Wyjdźcie lepiej z domu i zacznijcie się rozglądać. Za jakiś czas już będzie za późno a potem taka ignorancja będzie wylewać krokodyle łzy - dlaczego? - dlaczego nie wierzyłem ? Oszukano mnie - itd.
Podpierając się słowami mojego ulubionego zespołu Coma...kto prowadzi jałowe życie, ten będzie miał jałową śmierć. Droga i jej sens zależy tylko od Was, a co z tym zrobicie...cóż...rzecz przewidywalna, jak wasze reakcje na argumenty. Debilne argumenty, z punktu widzenia logicznego myślenia, byłyby zawsze olane ciepłym moczem, bo inteligentny człowiek wie, że nie warto. Skoro od lat te same mordki nieustannie walczą z debilami, jak ja to znaczy, że owym debilem nie jestem.
Cześć.
O Muhad nasz forumowy troll zajął się teraz poezją. Świetna, przypominają mi się czasy jak byłem w podstawówce i na ścianach w toaletach też można było przeczytać tego typu wierszyki. Mógłbyś też coś o mnie ułożyć zanim Cię znowu zbanują ?
Na całe szczęście tylko osoby, które mają bardzo mało do zaoferowania od siebie, jak Ty, uważają w ten o to sposób. Pozdrowienia serdeczne dla Ciebie i dla wszystkich Twoich kolegów z shoutboxu ws. rozmów na "poziomie" (irionia).
Nawet powtarzanie impertynencji o trollu nie sprawią tego, że ja takim się stanę. Myśl co chcesz, ale stażem jestem tu znacznie dłużej od Ciebie i póki nie było takich zuchwalców z młodego pokolenia, jak Ty, to nikt mnie tak nie nazywał. Kluczem pozbycia się niewygodnych ludzi, jest sprawić, by inni mnie takim właśnie postrzegali. Nic z tego gołowąsie.
P.S: a co do poezji. To zaledwie najprostsza forma poezji - limeryki, a zapewne i tak za wysokie progi dla Ciebie. Nie umniejszysz mi niczego, bo poezją zajmuję się od wielu lat z sukcesami i jeszcze solidnie mógłbym Cię zawstydzić. Nie wychylaj się do kogoś o kim nie masz pojęcia.
Muhad: 1366040 to wynik radosława,
1365922.8 to prawidłowy wynik.
Faktycznie masakra.Prawie nic.117 dni.
A w jakiej skali, bo rozległa jest przestrzeń czasowa,a za czym idzie to niewiele zmienia.
Muchad nie chce cie obrażać ale ty nie jesteś normalny ;f
Wszak moderator Ive był skrupulatny w nagrodzeniu mnie ostrzeżeniem, szkoda tylko że notorycznie opuszcza karanie tych, którzy mnie usiłują obrazić. Brawa dla Pana, panie moderatorze.
Użytkownik Muhad edytował ten post 18.12.2010 - 12:20