Hehe, żałosny jesteś... nastolatków to sobie szukaj na NK
Nawet piszesz jak gołowąs
Chyba nie widziałeś moich zdjęć, zwyczajnie nie chce Ci sie poszukać w necie... pamiętaj, google nie boli...
W googlach są różne fotki, ale to nie oznacza, że one są Twoje.
A dla przykładu, skoro twierdzisz że moje fotki nic nie wnoszą do tematu, to proszę bardzo... znajdź mi tu na skrzydłach czy kadłubie jakieś dziwne wyposażenie, rzekomo do oprysku...
Dla uzupełnienia... fotka z 23 Października z godziny 14:09. Jest to Airbus A380-800, 9V-SKC w locie SIA333 z Paryża (CDG) do Singapuru (SIN). Maszyna leciała na wysokości FL350 (35 000 stóp, czyli 10 668 metrach)
Jeszcze masz jakieś wątpliwości co do moich umiejętności fotografii ?
Jeszcze w dodam że po przelocie tej maszyny na niebie smuga rozciągała się jeszcze przez dobre 2 godziny, więc według Was spiskowców, to chemikalia były z pewnością rozpylane...
I co to ma być?? Jakiś żart?
Po pierwsze samolot komercyjny tj. pasażerski nie posiada takiego wyposażenia i mieć takiego nie będzie. Mówię o realnych samolotach pasażerskich.
Po drugie ja tłumaczyłem, że smugi CHEMICZNE rozpryskują samoloty PRYWATNE, bardzo często mniejsze niż liniowce pasażerskie. Jednak z tego co widzę, ja albo piszę po Chińsku lub niektórzy z Was mają problemy z czytaniem.
Po trzecie piszesz ,że przez dobre dwie godziny po tym samolocie zostały smugi. Wybacz Kiluś, ale gdzie one są? Ja ich nie widzę.
Rozumiesz teraz dlaczego te Twoje (niby) fotki nic nie wnoszą do tematu? Są kompletnie BEZWARTOŚCIOWE.
Muhad,wskaż fragment w artykule linkowanym przez radosława,gdzie jest mowa o tym,ze UK przyznało sie do chemitrails'ow.
Radosław o UK napisał osobno. Link podał tylko na poparcie tego, że opryski są realne i w jaki sposób je stosowali i stosują. Nie odniósł się do UK bezpośrednio tym linkiem.
To po pierwsze.Nie musisz tego robić,ale zrób,skoro napisałeś(na podstawie linku radosława),ze się przyznali.Po drugie,pokazałem Ci artykuł linkowany pierwotnie przez convers'a,w którym jest mowa o tym,jaki rodzaj oprysków prowadziło UK.Wiec nie robię uników,tylko Ci wytykam błędy.Nie pluj się,a zacznij dyskutować na poziomie,którego wymagasz od swoich rozmówców.Napinając się tak bardzo,obnażasz tylko swoje "buraczane" oblicze,a to nie sprzyja rozmowom na poziomie....
Z Pawłem w moim temacie, jakoś potrafię rozmawiać na poziomie, bo i Paweł to robi. Z Wami się nie da, bo lubicie prowokować i jesteście zwyczajnie złośliwymi jednostkami, więc mi nie mów, że to moje buraczenie się, bo jesteś w błędzie.
Ja poprosiłem Cię o POKAZANIE mi , WYTŁUSZCZENIE z linku Radosława, co zacytowałeś Nie zrobiłeś tego, a do tego przyznałeś się że tego linku nawet nie przeczytałeś dokładnie albo w ogóle.. Ładnie to tak?
Edit: +.....
Proszę o zaprzestanie wycieczek personalnych...
Użytkownik +..... edytował ten post 26.12.2010 - 18:02