Napisano 10.04.2010 - 13:28
Napisano 10.04.2010 - 13:34
Napisano 10.04.2010 - 13:36
Zły jestem, że znów Polska krwawi. [*].
Napisano 10.04.2010 - 13:37
Chcę jeszcze dodać to, że to lotnisko zastępcze (wojskowe) nie jest przystosowane do lądowań dla takich samolotów, jakim leciał Prezydent z załogą a tam przecież byli odesłani. Skonfiskowano także wszystkie zdjęcia jakie robiono w miejscu katastrofy. Dziwi mnie też ta "dobroć" Putina kiedy stał u boku Tuska kilka dni temu...Jakby wiedział... Ok, już nie spekuluję. Po prostu ciśnie mi się na myśl wszystko, co możliwe...Zły jestem, że znów Polska krwawi. [*].
Napisano 10.04.2010 - 13:41
Polska straciła Prezydenta oraz całe dowództwo wojskowe. Parlamentarzyści oraz szefowie najważniejszych instytucji państwowych. Krwawi to mało powiedziane...
Napisano 10.04.2010 - 13:41
EDIT: Miał lecieć podobnież Jaruzelski, ale nie poleciał. Nie wysuwam póki co wniosków. Pomyślimy nad tym za jakiś czas.
Napisano 10.04.2010 - 13:44
kazdy chce sie pokazac na jakis wiekszych uroczystosciachPatrzymy na tworzącą się historię.
Tylko po co do Katynia leciał : prezes Polskiego Komitetu Olimpijskiego Piotr Nurowski ?
Co ma komitet olimpijski do Katynia ?
A po co tam leciał: Prezes NBP Sławomir Skrzypek ?
NBP ma się do Katynia, jak placek do wiatraka.
Napisano 10.04.2010 - 13:45
Napisano 10.04.2010 - 13:56
Tak apropo Jackowskiego i jasnowidzenia, pozwolę sobie tutaj to zostawić - http://www.samosia.p...cholery_uwierzy (najlepsza odpowiedź), robi wrażenie.
Napisano 10.04.2010 - 13:58
Tak apropo Jackowskiego i jasnowidzenia, pozwolę sobie tutaj to zostawić - http://www.samosia.p...cholery_uwierzy (najlepsza odpowiedź), robi wrażenie.
Użytkownik Matixus edytował ten post 10.04.2010 - 14:00
Napisano 10.04.2010 - 14:00
Ludzie są dziwni. Ile razy widziałem jak ktoś wyśmiewa, obgaduje naszego prezydenta, a tu co? Wszyscy wielka żałoba, co to się nie stało.. Ogólnie na mnie to nie robi jakiegoś dużego wrażenia.. Nie lubiłem go i nie polubie go po śmierci.. Mówcie co chcecie. Może przynajmniej teraz coś się ruszy w Polsce.
Napisano 10.04.2010 - 14:02
Tego to też nie rozumiem, chyba sama chęć polatania tu i tam nie jest wystarczającym argumentem żeby wozić się gdzie popadnie.Tylko po co do Katynia leciał : prezes Polskiego Komitetu Olimpijskiego Piotr Nurowski ?
Co ma komitet olimpijski do Katynia ?
A po co tam leciał: Prezes NBP Sławomir Skrzypek ?
NBP ma się do Katynia, jak placek do wiatraka.
Użytkownik osiris edytował ten post 10.04.2010 - 14:03
Napisano 10.04.2010 - 14:02
Ludzie są dziwni. Ile razy widziałem jak ktoś wyśmiewa, obgaduje naszego prezydenta, a tu co? Wszyscy wielka żałoba, co to się nie stało.. Ogólnie na mnie to nie robi jakiegoś dużego wrażenia.. Nie lubiłem go i nie polubie go po śmierci.. Mówcie co chcecie. Może przynajmniej teraz coś się ruszy w Polsce.
Tu nie chodzi o lubienie. Ja się założę, że 80% tych co nie lubili go wcześniej nadal go nie lubi. Tu chodzi o szacunek. Nie tylko dla niego.
Napisano 10.04.2010 - 14:09
Tu nie chodzi o lubienie. Ja się założę, że 80% tych co nie lubili go wcześniej nadal go nie lubi. Tu chodzi o szacunek. Nie tylko dla niego.
Napisałem, że ja go nie lubiłem... A poza tym mówisz o szacunku, a ja o jego braku.. Wcześniej ludzie go nie szanowali, śmiejąc się z niego. Teraz po jego śmierci nagle ludzie zaczęli okazywać mu szacunek? No sorry...
Napisano 10.04.2010 - 14:15
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych