Napisano 01.06.2010 - 20:22
Napisano 01.06.2010 - 20:24
To srednio Cie tej geografii nauczyli:
Kolego geografie w szkole miałem i legendę mapy też umie czytać i wiem ze te 500m to w rzeczywistości 1,5km od pasa startowego to że w mediach mówią 0,5km nie znaczy że to prawda. Co do taśm to jak widać samolot i rozmowy były prowadzone do 10:41,4 z innych Źródeł katastrofa miała miejsce o 10:38. Jak wiadomo ile tra wejście antyterrorystów do mieszkania i wybicie światków? 3 minuty to wystarczająco długo by zrobić czystkę
Mapa katastrofy
Zdjecie z siatka odleglosci
Tak ze reszta Twoich informacji, jesli jest rowniez oparta na Twojej wiedzy to, az strach je sprawdzac.
"I żeby była jasność nie twierdzę że to był zamach ale w przeciwieństwie do ciebie nie wykluczam tego bo nie ufam tym instytucjom"
Jakoś nie zauważyłem w sposobie w jakim się wypowiadasz, abyś miał choć cień wątpliwości czy to był zamach, bo gdyby tak było to bym do ciebie nie pisał, bo jak dotąd, z tych informacji które sa dostępne publicznie dużo teorii można wysnuć i na pewno nie miałbym ci za złe tego.
@ MatoIto
Czyli jesteś gówniarze, a nie żadnym ekspertem. Nie kozacz już z tego twojego wykształcenia, bo nawet licencjata nie masz skończonego, a żeby profesjonalnie się wypowiadać na te tematy to trzeba mieć prawdziwe doświadczenie. My tu dyskutujemy czysto amatorsko i tylko opieramy się na tym co profesjonaliści opracują.
Dlatego właśnie takich bzdur nie usłyszysz w mediach bo ludzie nie będą wystawiać się na pośmiewisko zanim nie zbiorą wystarczającej liczby twardych dowodów.
I mam kolejny przykład, że ty nie nadajesz się do pracy naukowej związanej z logicznym wnioskowaniem. Nie da się udowodnić że czegoś nie ma. Najpierw to ty mi udowodnij że ja niby jestem agentem FSB, albo że przynajmniej sympatyzuję z Rosjanami. Dotychczas ich nienawidziłem, ale od czasu katastrofy przemyślałem jeszcze raz ich postępowanie i przynajmniej je zrozumiałem w pewnej części.
Pozdrawiam
Napisano 01.06.2010 - 20:35
Użytkownik Don Corleone edytował ten post 01.06.2010 - 20:38
Napisano 01.06.2010 - 20:53
Wiecie co mi się nasunęło podczas słuchania specjalistów z TVN24?
Ja to odczytuje tak - Barbara Maciejczyk została wysłana, żeby poznać decyzję prezydenta. Ten jej odpowiedział, a ona przekazała to załodze (sugeruje to pytanie "Co z nami Basiu?").
Napisano 01.06.2010 - 20:59
Napisano 01.06.2010 - 21:05
Napisano 01.06.2010 - 21:29
Jak się snuje teorie spiskowe należy je też obalać. I co z tego , że coś uwłacza pamięcie pilota? Przecież wszyscy chcemy poznać prawdę. Jak rozumiem twoje podejście jest takie: parwda musi wyjść na jaw , aby tylko nie uwłaczała pamięcie którejś z osób bo wtedy źle dla prawdy.Błąd pilota był - że w ogóle tam poleciał.
Wszystko inne to oszustwo i propaganda.
Bardzo proszę dyskusję o tzw. "błędzie pilota" przenieść do innego wątku.
Już PiSałem 100x, że to NIE JEST MIEJSCE na taką dyskusję, uwłaczającą pamięci tych dzielnych ludzi.
Tutaj snujemy teorie spiskowe, propaganda nas nie interesuje.
Użytkownik Bolbo edytował ten post 01.06.2010 - 21:37
Napisano 01.06.2010 - 21:34
Jak się snuje teorie spiskowe należy je też obalać. I co z tego , że coś uwłacza pamięcie pilota? Przecież wszyscy chcemy poznać prawdę. Jak rozumiem twoje podejście jest takie: parwda musi wyjść na jaw , aby tylko nie uwłaczała pamięcie którejś z osób bo wtedy źle dla prawdy.
Błąd pilota był - że w ogóle tam poleciał.
Wszystko inne to oszustwo i propaganda.
Bardzo proszę dyskusję o tzw. "błędzie pilota" przenieść do innego wątku.
Już PiSałem 100x, że to NIE JEST MIEJSCE na taką dyskusję, uwłaczającą pamięci tych dzielnych ludzi.
Tutaj snujemy teorie spiskowe, propaganda nas nie interesuje.
Napisano 01.06.2010 - 21:42
Chlopie nie dosc ze wykazujesz sie swietna wiedza geograficzna, jak sam piszesz to na dodatek nie umiesz pomniejszyc sobie zdjecia na komputerze ??? Na jednym i drugim odnosniuku masz miejsce katastrofy i paczatek pasa... Co wiecej na drugim masz siatke z odleglosciami... Prosze nie pograzaj sie bardziej. Kazdemu moze zdarzyc sie pomylka, ale jak widac nie kazdy jest w stanie sie do niej przyznac...Z twoich mapek nic nie widać na jednym jest katastrofa a na 2 lotnisko nie ma gdzieś w necie całości ?
To srednio Cie tej geografii nauczyli:
Kolego geografie w szkole miałem i legendę mapy też umie czytać i wiem ze te 500m to w rzeczywistości 1,5km od pasa startowego to że w mediach mówią 0,5km nie znaczy że to prawda. Co do taśm to jak widać samolot i rozmowy były prowadzone do 10:41,4 z innych Źródeł katastrofa miała miejsce o 10:38. Jak wiadomo ile tra wejście antyterrorystów do mieszkania i wybicie światków? 3 minuty to wystarczająco długo by zrobić czystkę
Mapa katastrofy
Zdjecie z siatka odleglosci
Tak ze reszta Twoich informacji, jesli jest rowniez oparta na Twojej wiedzy to, az strach je sprawdzac.
Artykuł na ONECIE który mówił o masowych wymówieniach z 36 pułku został usunięty była nim mowa o 30 osobach z tego pułku i o demisji całego kraju łącznie w tym miesiącu 150 osób zrezygnowało ze służby w lotnictwie.
Za miast tej informacji mamy scenogramy rozmów i kto tu jest stronniczy i prowadzi dyktaturę w mediach? Najlepiej pokazać naciski i błędy pilotów
Użytkownik Ironmacko edytował ten post 01.06.2010 - 21:43
Napisano 01.06.2010 - 22:06
Użytkownik Kamyk. edytował ten post 01.06.2010 - 22:07
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych