Mnie zastanawia jedno: samolot spada a oni nie reagują??
Czy aby na pewno te stenogramy są prawdziwe?
W ogóle to nie powinniśmy dać prowadzić śledztwa Rosjanom, argument że samolot rozbił się na terenie Rosji mnie nie przekonuje, chociażby z przyczyn historycznych, mamy prawo podejrzewać oszustwa z ich strony.. Dlatego FUCK RUSSIA !!
Stenogramy są okrojone czyli sfałszowane na bank. Chodzi o to, by Putin mógł w odpowiednim momencie wyskoczyć z kolejną fałszywką, że nagle "odczytano ciekawe fragmenty". Oczywiście tuż przed wyborami, aby pomóc prorosyjskiej PO, bo (jak mawiał Klasyk) "ciemny lud wszystko kupi". Oczywiście chodzi o ciemny lud odmóżdżony przez reżimową propagandę.
Ale ludzie mądrzy nie dadzą się ogłupić oficjalnym massmediom i będą szukać dostępu do PRAWDZIWYCH informacji.
I będa zadawać niewygodne dla Rosji i jej polskich sługusów pytania...
Ale nawet z tej wersji da się wyciągnąć proste wnioski: wszystko szło normalnie, zniżali się by sprawdzić widoczność.
Musieli mieć sfałszowaną informację na wysokościomierzu, do tego meaconing zakłócał sygnał GPS. Sądzili że są o wiele wyżej niż byli w rzeczywistości.
Pytam:
1. Kiedy Rosja odda Polsce ORYGINAŁY zapisu z czarnych skrzynek?
2. Kiedy Polska przekaże je do analizy niezależnym międzynarodowym ekspertom?
3. Dlaczego Prokuratura Wojskowa nie ujawnia zapisu głosów z filmiku ze strzałami nagranego tuż po zamachu???
Dzieciaki na prostych kartach dźwiękowych wychwytują tam polskie słowa a prokuratura nic nie słyszy??? Przyznali tylko, że na filmie padają słowa PO POLSKU. Skoro tak, to CO POWIEDZIANO???
Na co idą nasze podatki??? Nie ma w Polsce laboratorium dźwiękowego zdolnego to odczytać???
Ktoś u kłamie i kręci jak diabli...
Słyszałem, że rodziny ofiar nie zamierzają odpuścić i chcą prowadzić śledztwo w sprawie zamachu na własną rękę.
Również Jarosław Kaczyński przestrzega by w tej sprawie NIE UFAĆ ROSJANOM!!!
Czyli wie więcej niż może głośno powiedzieć...