BolboPodałbyś chociażby argumenty na potwierdzenie tych faktów.
Ty dobrze znasz te argumenty. Przecież z nimi walczycie stosując przeróżne sztuczki i techniki manipulacji. Jednak ty i inni ogłupiacze, będziecie do upadłego udawać, że argumentów tych nie znacie. Przecież przyznając, że zamach WTC to była inside job, na co dzień jesteśmy gęsto opryskiwani chemią, że wszystko wskazuje katastrofa w Smoleńsku to zamach, nie musielibyście dalej się tu udzielać, nie musielibyście dalej zaklinać rzeczywistości i po prostu kłamać. Dlatego nigdy tego nie przyznacie. Pisałem już wielokrotnie wcześniej, że ani my nie jesteśmy żadnymi spiskowcami, ani wy żadnymi sceptykami. My dążymy do poznania prawdy, piszemy o wielkich przekrętach i zbrodni, która mamy na co dzień nad naszymi głowami, a wy kłamiecie, manipulujecie i ogłupiacie ludzi.
Wasz czas dobiegł już końca. Za dużo syfu się porobiło, byśmy dalej tolerowali kłamczuszków na tym i na innych forach. Jesteśmy świadomi, że prawda będzie zagłuszana przez młodych 'ekspertów', którzy będą nas okłamywać. Nie wnikam, czy jesteście wynajętymi pieskami, czy robicie to dla własnej satysfakcji. Mniejsza z tym. Ważne, że aby wyzwolić Polskę z plugastwa, trzeba będzie takich ludzi wytykać palcami i podejmować zdecydowane kroki.
XellosTutaj jest temat Smoleńska i przestań łączyć wszystkie sprawy w jedno. Bo to różne sprawy.
Aha i nie obrażaj inteligencji zamordowanej w Katyniu, bo nie masz nic z nią wspólnego.
Ależ dlaczego mam nie łączyć tych spraw w jedno? Od jakiegoś czasu widzimy zorganizowaną akcję przejęcia władzy nad światem, w tym i nad Polską. Te wydarzenia moim zdaniem łączą się w jednym haśle - NWO, w wprowadzaniu którego uczestniczy z pewnością zdradziecka Platforma Obywatelska.
Obrażam inteligencję w Katyniu? Nie mam z nią nic wspólnego? Ojej, ależ mi przywalił, zaraz się popłaczę. Ile masz lat? 16?
Użytkownik Quintus Maximus edytował ten post 09.06.2010 - 12:01