Skocz do zawartości

Zdjęcie

Tajemnica Samolotu 101

2351 odpowiedzi w tym temacie

PaZi.
  • Tematów: 4
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

No naprawdę niesamowite odkrycie. Większość w sejmie pozwala przegłosować komisję... no po prostu ŁAAAAŁ

To idź do parlamentu i sam sobie powołaj komisje jakie tylko chcesz. Oczywiście najpierw muszą cię LUDZIE wybrać. PO sama się nie wybrała, a mówienie ogólnie że rząd jest zły bo rządzi to nieporozumienie.

Prokurator jako człowiek nie jest nigdy w 100% obiektywny, ale żeby nim zostać musi się starać takim być. Jemu w końcu płacą za oskarżanie ludzi.

BTW Ciekawe co by było jakby jakiś amerykaniec był w komisji, bo jak wiadomo oni się lepiej znają na budowie i katastrofa RUSKICH samolotów. . Wtedy to dopiero byłby krzyk o NWO.

@trupiciel
Nie pisz głupot tylko wracaj do bajki z której uciekłeś. Tutaj mamy prawdziwy świat i coś takiego jak zasady fizyki.

Pozdrawiam

Użytkownik PaZi edytował ten post 11.06.2010 - 12:30

• -1

#1877 Gość_osiris

Gość_osiris.
  • Tematów: 0

Napisano

Jemu w końcu płacą za skazywanie ludzi.

W czasach stalinowskich gładko im to szło i też mu za to płacono, ale był dyspozycyjny do bólu więc co to za argument.

Prokurator jako człowiek nie jest nigdy w 100% obiektywny

No to wreszcie mamy jakiś punkt zbieżny.
  • 1

PaZi.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Prokurator nie skazuje tylko oskarża. ;) Argument jest taki że nie mamy PRL. Zreszta jaki ty masz argument? Potrafisz udowodnić naciski na prokuratora? To idź do sądu i oskarżaj.

Mamy kolejną stronę tematu i nic ciekawego się nie pojawiło tylko standardowe przepychanki na temat polityki. Tak bardzo wszystkim zależy na warnie za offtop? Jest osobny temat od tego.

Pozdrawiam

Użytkownik PaZi edytował ten post 11.06.2010 - 12:35

• -1

#1879 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

Prokurator nie skazuje tylko oskarża.

A wcześniej napisałeś:

Jemu w końcu płacą za skazywanie ludzi.

Edytowałeś posta i rżniesz wiesz kogo.

A generalnie jest tak, że jak piszesz o prokuraturze to powołuj się na ustawy gdzie piszą:

Art. 2. Zadaniem prokuratury jest strzeżenie praworządności oraz czuwanie nad ściganiem przestępstw.

To tak w skrócie bo nie będę wklejał reszty ustawy ponieważ nie jest to portal prawniczy.

Zreszta jaki ty masz argument? Potrafisz udowodnić naciski na prokuratora? To idź do sądu i oskarżaj.

Jakbym miał za sobą jakieś media to bym poszedł, ale sam to mogę im naskoczyć więc zostało tylko pisanie o tym jakie są moje odczucia na co mam pełne konstytucyjne prawo.

Użytkownik osiris edytował ten post 11.06.2010 - 12:53

• 2

FaceToFace.
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

PaZiu unikasz konsekwentnie odpowiedzi na temat swojego światopoglądu
a jeżeli światopogląd jest nielogiczny to i wszystko inne w czym trwasz jest równie nielogiczne
więc twój udział w tym temacie jest również nielogiczny , bo jedyną teorią którą przedstawiasz na temat konspiracyjny jest oficjalna teoria jaką podaje MAK , TVN i Premier Tuski i Putin
nieustannie piszesz że kogoś ośmieszasz , ale tak naprawdę niczego mądrego i logicznego w rozumowaniu nie napisałeś , głupota jest krzykliwa na co jesteś permanentnym dowodem .

Sugerujesz bym pisał do ciebie pw , ale nie jesteś wystarczająco uzdolnioną jednostką w konwersacji by móc z tobą pisać o czymkolwiek , a sorry jakoś nie interesują mnie twoje tematy czy moderator do mnie pisał w tej czy w innej sprawie
, wierząc że każda " potwora " nawet ta umysłowa znajdzie swojego amatora polecam kupić kwiaty zaprosić na obiad kolacje dziewczynę czy jak wolisz swojego chłopca a nie tu "drukować" oficjalne stanowisko MAK-u tu tj. w teoriach konspiracyjnych
przy tobie to nawet zarodnik by się uwstecznił nie mówiąc już o noworodku i sorry za wywód tych których podobna refleksja by w jakikolwiek sposób zgorszyła , ciebie natomiast PaZiu nie przepraszam bo i tak wiem że nie poczujesz się obrażony swoją głupotą skoro nie wiesz co jest jej antonimem , przy czym ów głupota to najniższy stopień synonimu jaki w stosunku do ciebie jestem wstanie sobie wyobrazić

Użytkownik FaceToFace edytował ten post 11.06.2010 - 13:07

• 0

PaZi.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Sam siebie rźniesz. Po coś chyba dałem ten uśmieszek nie?

"A generalnie jest tak, że jak piszesz o prokuraturze to powołuj się na ustawy gdzie piszą"
Po co mam się powoływać na ustawę? Czyżbym skłamał pisząc że oskarża?

"Jakbym miał za sobą jakieś media to bym poszedł, ale sam to mogę im naskoczyć więc zostało tylko pisanie o tym jakie są moje odczucia na co mam pełne konstytucyjne prawo."

Nie będę na to odpowiadał bo wprowadzenie takiego wątku było błędem. Każdemu można powiedzieć żeby nie marudził tylko walczył o swoje, ale do niczego to nie prowadzi.

@Face
Chcesz offtopować prosze bardzo. Ja poczekam na warna dla ciebie i aż znormalniejesz. Do tego czasu... Jest takie powiedzenie: "Nie dyskutuj z idiotą bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pobije doświadczeniem". Nie pierwszy raz cię ignoruje, więc nie wiem czemu jeszcze się dziwisz.

Pozdrawiam

Użytkownik PaZi edytował ten post 11.06.2010 - 13:11

• 0

#1882 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

Sam siebie rźniesz. Po coś chyba dałem ten uśmieszek nie?

Czasami wystarczy przemilczeć a nie wstawiać uśmieszki.
I nie narzekaj że się upolitycznia temat bo jak piszemy iż nie mamy za grosz zaufania do prokuratury to nie jest to upolitycznianie tematu.
Nie mamy i już a dlaczego to napisałem wcześniej.
  • 1

FaceToFace.
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

no sam widzisz PaZiu jaki jesteś nielogiczny skoro grozisz komuś kto do ciebie nie pisze ba! nie ma nawet ochoty tego robić ignora

Piszesz że przedstawiasz swoje poglądy ? przecież ty nie masz żadnych poglądów , weź przykład z Bolbo i innych są mi vice-versa ale Oni przynajmniej mają logikę w rozumowaniu Ty tylko skrzeczysz jak nadęta żaba

edit AlienGrey
Dołączona grafika
Dołączona grafika
  • 0

#1884 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

Mnie to w ogóle dziwi jedna rzecz.
Na temat katastrofy funkcjonuje kilka niekonspiracyjnych tematów, gdzie nawet jeden lub więcej znajdują się w dziale "Wydarzenia"
Ów temat z powodów oczywistych znajduje się w dziale konspiracyjnym a podłożem tego tematu jest właśnie polityka a nie tylko sama tragedia.
Dlaczego wielu użytkowników dziwi się i protestuje że temat się upolitycznia skoro z założenia jest on polityczny a nie analityczny?
Rypnął samolot w dziwnych okolicznościach gdzie na pokładzie znajdowała się prawie sama opozycja, która była solą w oku rządu oraz Rosjan.
Te wszystkie okoliczności nawet bez żadnego komentarza upolityczniają temat do bólu i skłaniają do snucia różnych teorii.
Pazi, jeżeli Tobie i Tobie podobnym nie podoba się sposób prowadzenia - TUTAJ - dysputy to idźcie do innego "poważniejszego" tematu, działu i nie marudźcie.

Użytkownik osiris edytował ten post 11.06.2010 - 13:53

• 1

PaZi.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Pewnie dlatego, że obok jest tematy dotyczący politycznych wątków tej katastrofy.

http://www.paranorma...16

Pozdrawiam
  • 0

#1886 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

Pazi pomyliłeś przyczynę ze skutkiem.
Tutaj mówimy o podłożu politycznym katastrofy a w tamtym temacie o jej politycznych konsekwencjach.
To jakby dwie różne sprawy a łączy je tylko jedno. Słowo "polityka"
  • 1

Tropiciel.
  • Tematów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Podłoże polityczne tragedii w Smoleńsku jest takie, że albo Polska będzie albo jej nie będzie.
SraZi - nie strasz tak warnami bo zawołam Schetyne. :)

edit AlienGrey
Dołączona grafika
  • 1

Bolbo.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tropiciel - troszkę kultury.

Ja mam kolejną teorię bardziej wiarygodną od wyciszonego śmigłowca ...
Duch Piłsudskiego przybył z okolic określonych 8 , 9 i 10 wymiarem i pokarał. Ewentualnie sam Bóg z 11 wymiaru kiwając na lecących paluszkiem niechcący trzepnął nim w skrzydło.
  • 1

PaZi.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

@Tropiciel
Nie odnoś się do mnie "Sraziu" bo uważam to za obraźliwe. Jak tak bardzo chcesz przedżeźniać to używaj sformułowania wymyślonego przez FaceToFace inaczej wiesz co będzie.

@Bolbo
Z 10 wymiaru to mógł przybyć nawet morderczy spinacz, który postanowił przypiąć skrzydło do drzewa (ale się urwało :( ). Jedenastego wymiaru nie ma. ;) Polecam filmik z youtube imagining the tenth dimension. Bardzo dobrze obrazuje to zagadnienie i odpowiada na pytanie czemu tylko 10.

@Osiris
Masz rację. Nie zmienia to jednak faktu, że dyskusje polityczne nigdy się nie kończą i przez to zalewają ten temat dużą ilością postów. Póki co nie jest to szkodliwe, bo nie ma już o czym innym mówić. Każdy powiedział co wiedział, a teraz jest brak wody na młyn :)

Pozdrawiam

Użytkownik PaZi edytował ten post 11.06.2010 - 15:40

• 0

Bolbo.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

@Bolbo
Z 10 wymiaru to mógł przybyć nawet morderczy spinacz, który postanowił przypiąć skrzydło do drzewa (ale się urwało :( ). Jedenastego wymiaru nie ma. ;) Polecam filmik z youtube imagining the tenth dimension. Bardzo dobrze obrazuje to zagadnienie i odpowiada na pytanie czemu tylko 10.

Pozdrawiam

Według teorii superstrun jest 11 wymiarów.
A raczej ja bym to określił mianem 9 wymiarów plus 2 wymiary boskie.

1 wymiar to punkt , czyli nic , nie ma długości , szerokości , wysokości , nie ma wymiarów a ca za tym idzie masy , istnieje też tylko chwilę i to tak krótką , że niepoliczalna. Więc pierwszy wymiar jest niczym.
11 wymiar natomiast jest wszystkim. Jedenasty wymiar to też punkt , jakbyś wszystkie wszechświaty składające się z wielowymiarowych wszystkich czasoprzestrzeni oraz wszystkich przestrzeni zwinał w jeden punkt otrzymałbyś 11 wymiar. Wymiar boski. Poznasz wzór definiujący 11 wymiar poznasz definicję wszystkiego.

Ewentualnie można powiedzieć , że 11 wymiar i 1 wymiar to to samo , tylko 11 wymiar jest wypełniony treścią 1 niczym. Ale jakby je jednak przyrównać można dojść do kuriozalnego wniosku , że wszystko jest niczym lub nic jest wszystkim.

Użytkownik Bolbo edytował ten post 11.06.2010 - 16:18

• 0

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości oraz 0 użytkowników anonimowych