PaZiu unikasz konsekwentnie odpowiedzi na temat swojego światopoglądu
a jeżeli światopogląd jest nielogiczny to i wszystko inne w czym trwasz jest równie nielogiczne
więc twój udział w tym temacie jest również nielogiczny , bo jedyną teorią którą przedstawiasz na temat konspiracyjny jest oficjalna teoria jaką podaje MAK , TVN i Premier Tuski i Putin
nieustannie piszesz że kogoś ośmieszasz , ale tak naprawdę niczego mądrego i logicznego w rozumowaniu nie napisałeś , głupota jest krzykliwa na co jesteś permanentnym dowodem .
Sugerujesz bym pisał do ciebie pw , ale nie jesteś wystarczająco uzdolnioną jednostką w konwersacji by móc z tobą pisać o czymkolwiek , a sorry jakoś nie interesują mnie twoje tematy czy moderator do mnie pisał w tej czy w innej sprawie
, wierząc że każda " potwora " nawet ta umysłowa znajdzie swojego amatora polecam kupić kwiaty zaprosić na obiad kolacje dziewczynę czy jak wolisz swojego chłopca a nie tu "drukować" oficjalne stanowisko MAK-u tu tj. w teoriach konspiracyjnych
przy tobie to nawet zarodnik by się uwstecznił nie mówiąc już o noworodku i sorry za wywód tych których podobna refleksja by w jakikolwiek sposób zgorszyła , ciebie natomiast PaZiu nie przepraszam bo i tak wiem że nie poczujesz się obrażony swoją głupotą skoro nie wiesz co jest jej antonimem , przy czym ów głupota to najniższy stopień synonimu jaki w stosunku do ciebie jestem wstanie sobie wyobrazić
Użytkownik FaceToFace edytował ten post 11.06.2010 - 13:07