Napisano 14.04.2010 - 21:01
Napisano 14.04.2010 - 21:05
Chyba nie umiesz wyciągnąć wniosków z tego co czytasz.
Teorie konspiracyjne, spiski itp ok.
Ale do pewnych granic, póki nie poznamy OFICJALNYCH DOWODÓW.
Chcesz dowodów od Rosjan? Jesteś śmieszny i żyjesz w zakłamaniu. Nawet jak dowody się pojawią to oni się wyprą wszystkiego jak Katynia 1940. To że jeżdżą Ładami Wołgami i Ziłami nie znaczy że mają możliwości na słabym poziomie. Oni mogą zmieniać pogodę nawet, wieć chłopie obudź się wreszcie!
Napisano 14.04.2010 - 21:08
Chyba nie umiesz wyciągnąć wniosków z tego co czytasz.
Teorie konspiracyjne, spiski itp ok.
Ale do pewnych granic, póki nie poznamy OFICJALNYCH DOWODÓW.
Chcesz dowodów od Rosjan? Jesteś śmieszny i żyjesz w zakłamaniu. Nawet jak dowody się pojawią to oni się wyprą wszystkiego jak Katynia 1940. To że jeżdżą Ładami Wołgami i Ziłami nie znaczy że mają możliwości na słabym poziomie. Oni mogą zmieniać pogodę nawet, wieć chłopie obudź się wreszcie!
Mam na myśli OFICJALNE DOWODY, czyli dowody opublikowane i zatwierdzone, a czy to są autentyczne dowody czy też nie to tego się nie dowiemy, ale dopiero po czasie publikacji tego możemy dalej SPEKULOWAĆ!.
Chłopie, nie wyciągaj słów z kontekstu tylko skup się na wszystkim co czytasz.
Ja nie żyję w zakłamaniu, poczytaj sobie moje komentarze to dowiesz się, jakie mam na ten temat zdanie.
pzdr.
Napisano 14.04.2010 - 21:21
Użytkownik sebacyw edytował ten post 14.04.2010 - 21:23
Napisano 14.04.2010 - 21:30
::: P::: i ::: S :::,
Na jakiej podstawie sądzisz z góry, że dowody na 100% będą "sfabrykowane" ?
A może coś wiesz na ten temat, jesteś jedną z osób, które zajmują się sprawdzaniem czarnych skrzynek?
Jak czytam takie komentarze to słabo mi się robi.
Można napisać:"prawdopodobnie/przypuszczam/jest taka możliwość", ale pisać bzdury w stylu "na 100%/tak na pewno/znam już przyszłość" to nieporozumienie.
Swoją drogą chciałbym osobiście, aby opublikowano rozmowę pilotów, ogólnie to co było słychać na pokładzie.
Twierdzą, że było to przerażające itp, ale chciałbym to sam usłyszeć bo na słowo nie uwierzę.
Miała dzisiaj być pierwsza informacja na temat czarnych skrzynek-dużo się nie dowiedzieliśmy "piloci wiedzieli, że to już koniec" (coś w tym stylu) bo to żadne odkrycie.
Po tym co się dowiadujemy sam zaczynam twierdzić i nie zdziwi mnie fakt, jeżeli przynajmniej jakiś procent zostanie zatuszowany.
A najlepsze jest:"podchodzili 4 razy, nie 2, albo nie 1"-to w końcu ile razy?
Fakt, na początku grały emocje, niepotwierdzone fakty, ale później ostatecznym zdawały się dwa podejścia.
Na razie tyle.
Napisano 14.04.2010 - 21:46
Użytkownik BadBoy80 edytował ten post 14.04.2010 - 21:46
Napisano 14.04.2010 - 21:49
Konflikt?I co ciekawego w temacie? Bo ten filmik jest dosyć ciekawy o_O Myślicie, że może to wywołać jakiś konflikt?
Użytkownik sebacyw edytował ten post 14.04.2010 - 21:55
Napisano 14.04.2010 - 22:17
http://www.tvn24.pl/-1,1652186,0,1,strzaly-tuz-po-katastrofie,wiadomosc.html
Cytat z forum
9 - 11 sec. po lewej przy brzegu, za drzewami przebiega osoba (osoby) za drzewami. Jedna na pewno
36 - 40 sec. pod drzewem, z prawej, nad sporym białym elementem, pod fragmentem kadłuba widać poruszajacą się postać w białym. W pewnym momencie podnosi rękę, potem jakby odchyla głowę
48 sec. "dawaaj gnata"
41 0 44 sec. z lewej zza drzewa wychyla się postać, chwieje się
50 - 51 sec. po prawej od drzewa trochę w głąb widać plecy oddalającej się osoby z miejsca, gdzie przed chwilą jeszcze ruszały się dwie wyżej wymienione "postaci"
56 sec. pierwszy strzał, operator biegnie w stronę strzału
1:02 - 1:06 po lewej od rozdwojonego szczupłego drzewa widać czarną postać, która najpierw stoi, po chwili schyla się nad czymś biały (możliwe, że to ta sama osoba, która przed chwilą oddalała się z 50 sec.)
1:06 słychać drugi strzał
1:09 słychać śmiech kilku osób
1:12 "zmiana planów, kuźwa!"
1:13 trzeci strzał / Widać nawet jakby sylwetkę celującą jakby z pistoletu // Trzeba dobrze zatrzymać filmik
1:16 czwarty strzał
1:20 coś w stylu uchodźcie stąd, uciekajcie albo chodź no tu!
W pierwszej opublikowanej wersji, której już nie ma na końcu było jeszcze słychać coś w stylu "tato chodź, uciekamy stąd" po rosyjsku.
Coś do dodania? Weryfikacji?
Dodaje screen z 1.13 Natychmiast po tym słychać jakby strzał
Napisano 14.04.2010 - 22:21
Napisano 14.04.2010 - 22:27
Użytkownik sebacyw edytował ten post 14.04.2010 - 22:28
Napisano 14.04.2010 - 22:27
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych