Napisano 15.04.2010 - 14:49
Napisano 15.04.2010 - 14:52
Napisano 15.04.2010 - 15:07
Napisano 15.04.2010 - 16:10
Napisano 15.04.2010 - 16:13
Napisano 15.04.2010 - 16:16
14 i pół godziny w kolejce do pałacu. 14:32 wczoraj - początek, 5:00 rano dziś - wejście. I przez cały ten czas jakiś idiota stojący za mną "dowodził", że zrobiły to "żydowskie służby" na polecenie "polskich szubrawców". Już wolałbym, żeby sypał grad. Z ludzi dookoła mnie w kolejce tylko ja uważałem, że to był wypadek spowodowany błędem pilotów.
Napisano 15.04.2010 - 16:23
Użytkownik Bierdol edytował ten post 15.04.2010 - 16:27
Napisano 15.04.2010 - 16:34
Czy Rosja ma wrogów ? Och, jak świat długi i szeroki, począwszy od kaukaskich grup etnicznych po lobby gazowo-naftowe poprzez całe spektrum animozji historycznych. Czy katastrofa prezydenckiego samolotu nie jest doskonałą okazją aby wprowadzać swoje marzenia w czyn ? Och, doskonałą okazją (o udziale w samej katastrofie nawet nie śmiem myśleć, tego nawet nie sugeruję).
Robota o tyle łatwa bo nie trzeba przedstawiać dowodów, tu się gra na emocjach, żywych z całą mocą tego słowa emocjach. Tu sugestia, tam suplika, gdzie indziej retoryka. Działa ? A działa jak cholera. Pytanie tylko komu to służy, bo Polsce i Polakom na pewno nie. Komu zależy aby Polacy (a najlepiej cały świat !) zwrócili się przeciw "odwiecznemu wrogowi" ? Pomyślcie czy to nie jest prowokacja w prowokacji osadzona w kolejnej prowokacji itd.
Czy to celowe działanie, czy jednostka chorobowa potocznie zwana manią prześladowczą, czy godna współczucia podatność na indoktrynacje i manipulacje ? Pocieszam się, że to tylko nieszkodliwa (w porównaniu z poprzednimi pobudkami) ociężałość umysłowa. 19 stron materiału dla psychiatry...
P.S.
No proszę, sypnijcie warn'ami, minusami, kąśliwymi komentarzami.
Co prawda 19 stron tego wątku podobnych insynuacji i porąbanych teorii jakoś przeszło ale one przecież były "poprawne politycznie" bo anty-ruskie, nie ?
Napisano 15.04.2010 - 16:34
Jesteś w mniejszości, czyli większe prawdopodobieństwo, że to ty jesteś wariatem niż Ci co uważają, że to zamach...
Napisano 15.04.2010 - 16:38
Dlaczego pilotów rozerwało na strzępy skoro ich kabina wygląda nawet nieźle. Tylko szyba wybita. Wylecieli przez szybę i rozerwało ich na centymetrowe części? Paliwo jest w okolicach skrzydeł a nie z przodu samolotu. Skoro można było zidentyfikować ciało prezydenta a ten siedział niedaleko kabiny pilotów to gdzie są piloci? Oni powinni być w najlepszym stanie. Może żyją tylko zabrano ich gdzieś odcinając im ręcę tak zeby pani Kopacz coś znalazła i mogła pobrać DNA.
Napisano 15.04.2010 - 16:41
Chodzi o wychwycenie momentu
- spotkania w 4 oczy Miedwiediewa (marionetka Putina) z Obamą
lub też
- ci dwaj wyżej plus premier Tusk lub/i OMC Prezydent Camorrowski.
Śledźcie każdy krok Miedwiediewa i Obamy. Jeśli dojdzie do takiego spotkania w składzie jw. to jest gorzej niż myślałem.
Napisano 15.04.2010 - 16:59
Chodzi o wychwycenie momentu
- spotkania w 4 oczy Miedwiediewa (marionetka Putina) z Obamą
lub też
- ci dwaj wyżej plus premier Tusk lub/i OMC Prezydent Camorrowski.
Śledźcie każdy krok Miedwiediewa i Obamy. Jeśli dojdzie do takiego spotkania w składzie jw. to jest gorzej niż myślałem.
Z tego wynika ze jesli dojdzie do takiego spotkania to znaczy ze sa zamieszani w spisek.Bo droga elektroniczna i telefoniczna komunikowac sie w takiej sprawie z wiadomych wzgledow nie moga .
Napisano 15.04.2010 - 17:07
Napisano 15.04.2010 - 17:28
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych