po pierwsze... oczywiście teraz, co złego, to Tusk... Tusk wsadził Kaczyńskiego do samolotu, może jeszcze w swej niedorzecznej teorii napiszesz, że Tusk podłożył bombę.
Chyba mimo młodego wieku i członkostwa w PO umiesz czytać ze zrozumieniem?
Napisałem w mojej teorii spiskowej to, co napisałem. Czy było tam coś o wsadzaniu Prezydenta do samolotu? Czy opisywałem jak Tusk zakrada się ciemną nocą z reklamówką pełną semtexu na wojskową część Okęcia, aby umieścić rzeczony semtex pod prezydenckim fotelem?
ja nie popierałem Kaczyńskiego,
Nie sądzę by Jemu ani komukolwiek na Twoim poparciu zależało. Jedna istotna uwaga: nie wiem jak tam Cię POlitruki szkolą ,ale o tragicznie zmarłym Pierwszym Obywatelu RP mówi się "Pan Prezydent" a nie "Kaczyński"
jestem członkiem PO, choć mam dopiero 19 lat, to już trochę się na polityce znam i wiele rzeczy słyszałem,
19-to letni członek PO? Uuuuuuuuuuu... Obawiam się, że temu wątkowi nic gorszego już się nie przytrafi.
I znasz się na polityce? POpatrz, POpatrz... klękajcie narody!
od razu prosiłbym admina, by nie odejmował mi reputacji... bo ostatnio widzę, że jak ktoś nie zgadza się stanowczo z jakąś teorią, to od razu jedzie mu się po reputacji...
Wyluzuj Młody Członku PO! Admin nie jest mściwy, to nie Schetyna!
ta teoria jest nie tylko niedorzeczna, ale i śmieszna... uwłacza premierowi... jak możesz pisać, że Tusk chciał śmierci Kaczyńskiego...
Każda teoria spiskowa jest niedorzeczna i śmieszna. Tak to z nimi jest, mój Młody Członku PO...
Teoria spiskowa musi spełniać tylko jeden warunek: musi mieć pozory prawdopodobieństwa, nic poza tym.
Przecież do znudzenia powtarzam, że wyssałem ją z palca od początku do końca.
Jeszcze raz (może jak powtórzę to się nauczysz): o tragicznie zmarłym Pierwszym Obywatelu RP mówi się "Pan Prezydent" a nie "Kaczyński"
Twój idol - Straszny Dziadunio, ma też piękne określenie: "Prezydent Warszawy", twój partyjny konfrater, zdRadek mówił o "byłym Prezydencie", zapowiadał także "dorżnięcie watahy". Było jeszcze o "małym człowieku" i dużo innych fajnych określeń, jak (copyright by Paligłup) "trup na wrotkach", "półmartwy"...
Widać że nie masz u siebie w partii właściwych wzorców osobowych i żaden POlitruk Cię nie nauczył jak się mówi o Prezydencie. Zatem ja biorę na siebie ten obowiązek.
i co najbardziej mnie boli, to teksty typu "ciekawa teoria...", "trzeba się zastanowić..."... no... ręce opadają...
Ty na pewno nie musisz się zastanawiać. Po prostu włącz Tusk Vision Network i tam Ci powiedzą co masz myśleć. Po kiego masz się wysilać? Masz dopiero 19 lat - nie wolno Ci tak mocno zużywać mózgu, bo on Ci ma wystarczyć na całe życie.
bądź świadom, że to co piszesz, jest przestępstwem. nie wolno oskarżać niesłusznie kogoś o zamach. z takim dowodem w ręku, nawet kiepski adwokat tak by Cie załatwił... zastanów się mój drogi następnym razem co piszesz...
Nie strasz, nie strasz, bo się... wiesz co. Ja nie wiem, może jestem do tyłu, ale z tego co mi wiadomo, to jest w Kodeksie Karnym paragraf o obrazę Prezydenta, ale na Tuska to wolno raczej pisać co się chce...
Oczywiście, jeśli Tusk poczuje się urażony moją wyssaną z palca teorią spiskową, to może mnie zaatakować z oskarżenia prywatnego.
Szczerze mówiąc - byłbym szczęśliwy jak cholera, ponieważ:
1/ sprawie by nadana była niesamowita reklama i medialny rozgłos, w ten sposób z moją teorią spiskową by się zapoznały miliony Polaków
2/ owe miliony Polaków pomyślą, że skoro się gościa wlecze do sądu to musi być coś na rzeczy...
3/ ja będę chodził w glorii męczennika poniewieranego przez reżim. To plus medialna darmowa reklama da mi pewne miejsce w Sejmie przy kolejnych wyborach i nietykalność
4/ napiszę ksiązkę i zarobię kupę kasy
Tak więc, jeśli za Twoim pośrednictwem Imperium Zła usiłuje mi coś zasugerować, to ja się szeroko uśmiecham i mówię "Go ahead!".
A skoro jesteśmy już przy sądach i oskarżeniach, to jak tam się miewają Twoi koledzy Rychu, Zbychu, Miro?
Czy posłanka Sawicka robi Wam kursy kręcenia lodów?
owszem, wolność słowa... ale wszystko ma swoje granice... a takie krzywdzące oskarżenia...
Ależ ja nikogo nie okarżam. Ja to wyssałem z palca od początku do końca. To jest teoria spiskowa, chłopcze. Zobacz w jakim dziale ją umieściłem... Ja wiem, żyjesz w Matrixie i nie potrafisz już odróznić fikcji od rzeczywistości. Słowa: "intelektualna spekulacja" też zapewne nic Ci nie mówią...
To ja spróbuję prostymi słowami: nie wszystko co czytasz w internecie jest prawdą. Nie wierz w to co czytasz, szczególnie jeśli jest to umieszczone w dziale "teorie spiskowe".
apeluję do admina, by zamknął ten temat. i obniżyć reputację temu panu, który sformułował tą "dziką teorię"...
Wiesz? Jesteś boski! Admin pewno płacze ze śmiechu!
Ja mu umieszczam teorię spiskową jak się patrzy i generuję ruch, jakiego ten sajt nie widział od początku swojego istnienia (ponad 20 tys odwiedzin wątku w 3 dni!) a Ty mu każesz zamykać wątek! Nie bądź naiwny, kury znoszącej złote jaja się nie zarzyna! Jutro będziemy tutaj popularniejsi od Dody!
Tym bardziej, że zaraz opublikuję prawdziwą BOMBĘ!
Użytkownik Tropiciel edytował ten post 16.04.2010 - 03:14