Nie wykluczam, że być może jacyś Rosjanie brali udział w całej historii i być może bardzo wysoko ustawieni ale decyzja nie została podjęta na szczeblu rządowym.
Czyzby masoni ?
Wszystko wyjaśni ver. 2.0 teorii - a jak nie lubisz Conspiracy Theories to co w ogóle tutaj robisz?
No wlasnie o to chodzi ze lubie , chyba mnie zle zrozumiales.....
Wybacz, nie wiem czemu ci masoni mnie zdenerwowali.
Nie, masonów nie będzie, sorry.
Tzn. może i będa ale jako konkretne osoby, nie członkowie masonerii.
Na razie powiem tylko tyle, że komuś zależy abyśmy obwiniali rząd Federacji Rosyjskiej za zamach.
Takie zamknięte grupy z prawdą objawioną mają swoją nazwę
Już wcześniej napisałem że to jest tak samo mądre zachowanie, jak wejście do pokoju z osobami grającymi w jakąś karcianą przygodówkę i oświadczenie, że są debilami bo smoków przecież nie ma!
Wejście do pokoju oznacza możliwość weryfikacji faktów. Wy próbujecie otworzyć drzwi za którymi jest zamach. Niestety żaden klucz nie pasuje.
Co Ty opowiadasz? Po kiego włazić do pokoju i obrażać innych, skoro na drzwiach wisi kartka z wyjaśnieniem co tam się dzieje wewnątrz?
Skoro zatem masz nagłówek: TEORIE SPISKOWE, to czego się spodziewasz tutaj? Prawdy objawionej???
Poza tym pragnę nieśmiało zauważyć, że jak do tej pory nikt nie udowodnił, iż to jest wypadek... To że ktoś tak POWIEDZIAŁ jest dla mnie nic nie warte. Nie przedstawiono twardych dowodów.
A te, które przedstawią - obalimy!
I jeszcze jedna dziwna rzecz...
Czy kojarzycie tempo i sposób przejęcia władzy prezydenckiej przez Komorowskiego?
Oficjalnie (i nie jest to teoria spiskowa) pytam:
CZY KOMOROWSKI ZŁAMAŁ KONSTYTUCJĘ???
W świetle polskiego prawa, człowiek żyje, póki nie wypisze mu się aktu zgonu! Mam rację?
Wyobraźcie sobie zatem, że idę do sądu i proszę o formalne uznanie spadku po dziadku, bo w TV pokazywali wypadek autokaru GODZINĘ TEMU w Niemczech. Podobno nikt nie przeżył a tak sie składa, że dziadek nim jechał...
Czy sąd uzna mi spadek już teraz i zaraz? Guzik mi uzna!!!
Poczeka na oficjalne dokumenty, przede wszystkim akt zgonu dziadka!
Ale władzę prezydencką w 40-milionowym kraju w środku Europy mogę sobie przejąć na takiej podstawie bez problemu!
Fajne, co?
Użytkownik Tropiciel edytował ten post 20.04.2010 - 10:47