Napisano 20.04.2010 - 12:44
Napisano 20.04.2010 - 12:50
Meaconing czyli jak oszukać nawigację pokładową
Napisano 20.04.2010 - 14:03
Napisano 20.04.2010 - 14:09
Napisano 20.04.2010 - 14:59
to ja dodam nastepną teorie do tej - większość krytyków teorii spiskowej (od razu mówię - nie wszyscy A WIĘKSZOŚĆ )
ma od 1 do 20 postów ... ew. zarejstrowani w ciągu ostaniego tygodnia ....
czyżby agentura ostro działała ale nie zdążyła nabić odpowiedniej ilości postów ?
nikogo nie oksarżam ale mnie to dziwi ...
Spokojnie, bez nerwów... Wszyscy "sceptycy" po prostu pomylili adres.
O wersji z wypadkiem możecie sobie dyskutować w innym wątku w dziale chyba Aktualności... Ten wątek dotyczy teorii spiskowej i niczego więcej.
Czemu nikt tam nie mówi głośno o tym, czym teraz zajmuje się cała Polska??? Dlaczego ignorują ten film?
A czemu żaden dziennikarz nie udał się do szpitala w Smoleńsku i nie popytał personelu o rzekomych 3 ciężko rannych??? Przecież to jest tak niesamowity trop, że aż się prosi
Manipulację w TV widać jak na dłoni. Ani słowa o gazie łupkowym, gdy internet już się trzęsie... itd.
Mnie dziwi co oni robią w dziale gdzie jak krowie na rowie pisze w nagłówku: TEORIE SPISKOWE.
Już wcześniej napisałem że to jest tak samo mądre zachowanie, jak wejście do pokoju z osobami grającymi w jakąś karcianą przygodówkę i oświadczenie, że są debilami bo smoków przecież nie ma!
Skoro zatem masz nagłówek: TEORIE SPISKOWE, to czego się spodziewasz tutaj? Prawdy objawionej???
Tego filmu chyba jeszcze nikt tu nie pokazywał a wygląda on na cały materiał polskiego operatora który nie był oficjalnie pokazany w całości...
http://www.youtube.c...ayer_embedded#!
1:50 - strzał ?
2:00 - załoga żyje...
"Kto, w jakim zakresie i po co wykonywał prace przy oświetleniu lotniska w Smoleńsku tuż po katastrofie prezydenckiego samolotu. Ustalenia tych faktów chce polska prokuratura, która właśnie zwróciła się do Rosjan o wyjaśnienie całej sprawy."
Reflektory umieszczone na słupach, w większej odległości od pasa startowego nie miały żarówek (zdjęcie z materiałów "Faktów", sobota 10.04.2010)
CZY KOMOROWSKI ZŁAMAŁ KONSTYTUCJĘ???
W świetle polskiego prawa, człowiek żyje, póki nie wypisze mu się aktu zgonu! Mam rację?
Wyobraźcie sobie zatem, że idę do sądu i proszę o formalne uznanie spadku po dziadku, bo w TV pokazywali wypadek autokaru GODZINĘ TEMU w Niemczech. Podobno nikt nie przeżył a tak sie składa, że dziadek nim jechał...
Czy sąd uzna mi spadek już teraz i zaraz? Guzik mi uzna!!!
Poczeka na oficjalne dokumenty, przede wszystkim akt zgonu dziadka!
Ale władzę prezydencką w 40-milionowym kraju w środku Europy mogę sobie przejąć na takiej podstawie bez problemu!
Fajne, co?
Tekst skalskiego...
Użytkownik qqq edytował ten post 20.04.2010 - 15:08
Napisano 20.04.2010 - 15:32
to ja dodam nastepną teorie do tej - większość krytyków teorii spiskowej (od razu mówię - nie wszyscy A WIĘKSZOŚĆ )
ma od 1 do 20 postów ... ew. zarejstrowani w ciągu ostaniego tygodnia ....
czyżby agentura ostro działała ale nie zdążyła nabić odpowiedniej ilości postów ?
nikogo nie oksarżam ale mnie to dziwi ...
"Kto, w jakim zakresie i po co wykonywał prace przy oświetleniu lotniska w Smoleńsku tuż po katastrofie prezydenckiego samolotu. Ustalenia tych faktów chce polska prokuratura, która właśnie zwróciła się do Rosjan o wyjaśnienie całej sprawy."
Reflektory umieszczone na słupach, w większej odległości od pasa startowego nie miały żarówek (zdjęcie z materiałów "Faktów", sobota 10.04.2010)
Pogłosek i wymysłów ludzkich są miliony na świecie. Zwłaszcza zaraz po jakiejś tragedii, bo każdy człowiek sobie coś urozmaica żeby wszystko wydawało się jeszcze bardziej tragiczne i ciekawsze opowiadając drugiej osobie.Jest opcja, że wtedy jeszcze żyli, dlatego podano informację o bodajże 3 żywych osobach, ale niedługo po tym zmarli w skutek odniesionych ran. Pewnie nigdy nie dowiemy się jak było.
Napisano 20.04.2010 - 15:39
Nie wydaje mi się, żeby rosyjscy strażacy mówili po polsku. Gdyby rozmawiali o żyjącej załodze, byłoby słychać экипаж живы!2:00 - załoga żyje...
Napisano 20.04.2010 - 15:55
Tylko że nikt tu nie mówi że powiedzieli to strażacy... Słychać wyraźnie stwierdzenie po polsku "załoga żyje" a kto to powiedział ciężko ustalić
Napisano 20.04.2010 - 15:57
Czytają nas!
http://www.niezalezn...e/show/id/33267
Zwróćcie uwagę na godzinę publikacji.
Byliśmy pierwsi!
Niby głupie teorie spiskowe a ktoś poważny nas czyta...
Ale mógłby choć napisać komu zawdzięcza ten pomysł.
Mi go podsunął niezawodny Fox Mulder na privie...
Napisano 20.04.2010 - 16:05
Jesteś DEMAGOGIEM! Coś dla tych którzy wierzą dziennikarzowi który nie ma wiedzy prawniczej oraz domysłom tropiciela.
wypowiedź prawnika na ten temat.
"Nie dostrzegam, żadnych nieprawidłowości w dotychczasowych działaniach Bronisława Komorowskiego. Zarzuty jakie było słychać tuż po przejęciu obowiązków nieżyjącego Lecha Kaczyńskiego, że decyzje podejmowane przez marszałka są bezprawne, bo nie złożył on przysięgi przed Zgromadzeniem Narodowym uważam za niepoważne.
Konstytucja mówi precyzyjnie, że marszałek przejmuje te obowiązki automatycznie z chwilą śmierci prezydenta czyli w chwili kiedy informacja o śmierci do niego dotrze. Następnie pełni je do czasu wyboru nowego prezydenta Rzeczypospolitej. W konstytucji nie ma mowy o żadnej przysiędze."
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych