Skocz do zawartości

Zdjęcie

Tajemnica Samolotu 101

2351 odpowiedzi w tym temacie

#871 Gość_osiris

Gość_osiris.
  • Tematów: 0

Napisano

zablokowany z płatnym dostępem

Ja mogę zapłacić, bo to zapewne mikropłatności, ale nie mogę przekopiować tutaj, bo to łamie prawa autorskie.
  • 1

BadBoy.
  • Tematów: 20
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

po trupach Kaczyńskiego

W przenośni i dosłownie.
Jest nawet taka tendencja ataku na Jarka, że nawet jak nic nie mówi to przypisuje mu się różne niecne intencje.
Fajny artykuł napisała na ten temat Kataryna:
Milczący Kaczyński dzieli, jątrzy i prowokuje

Polecam inny ciekawy artykuł : SYTUACJA POLSKI JEST NIEZWYKLE GROŹNA
  • 1

Tropiciel.
  • Tematów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Osiris: nie chodzi o złotówkę... :) ... ja po prostu nie mam technicznych możliwości wnoszenia mikropłatności.
  • 0

#874 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

Osiris: nie chodzi o złotówkę... :) ... ja po prostu nie mam technicznych możliwości wnoszenia mikropłatności.

Ale tam chyba nie przyjmują jednak opłat sms-em.

Co do artykułu z linka wklejonego przez BADBOY80 to jest to doskonała analiza obecnej sytuacji.
  • 1

Tropiciel.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Nie zgadzam się do końca z tym artykułem. Ver 2.0 wyjaśni, dlaczego.
Ale już teraz mogę napisać, że IMO dla rządu Federacji Rosyjskiej ten zamach na ich terytorium to tylko kłopoty.
Inna sprawa, że musiał się on odbyć własnie tam.... ale raczej to nie rząd rosyjski go zaplanował i wykonał.
  • 0

Cor7ez.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

To, że za zamachem stała Rosja to niemal pewne wg mnie. Drugoplanowe na dzień dzisiejszy jest to czy zrobił to Rząd Federacji czy jakieś wewnętrzne Tajne struktury, których jest tam bardzo dużo przecież. Rosjanie kierują się rachubą zysków i strat, a w tym przypadku zyski przewyższają straty. Pobudzenie patriotycznych odczuć wolnościowych w Pl i oczy całego Świata zwrócone na Rosję to tylko chwilowa "niedogodność", którą Rosjanie mogą za jakiś czas odwrócić na swoją korzyść w czym są mistrzami. Nie zapominajmy, też że ocalenie J.Kaczyńskiego jest w tej rachubie niespodziewaną "stratą" dla Federacji Rosyjskiej. Ten "wypadek" jak go jeszcze na chwilę nazwijmy jest czytelnym sygnałem ze strony Rosjan w kierunku zachodu, a także ze strony Polski, która wiele straciła w oczach zachodu i NATO, choćby przez dopuszczenie tego samolotu do startu z takim składem (np gen F.Gągor, który miał być najpoważniejszym kandydatem na objęcie stanowiska głównodowodzącego sił zbrojnych w NATO !) czy też złamanie procedur wojskowych NATO. Nie przypadkowa jest tu również wg mnie sprawa szyfranta Zielonki, który mógł posiadać tajne informacje i szyfry. To dowód na niekompetencję wewnątrz struktur wojskowych w PL a to jak już pisałem osłabia zaufanie zachodu do nas. Zadziwiająca jest zupełnie postawa rządu, premiera Tuska i choćby nie zawieszenie ministra Bogdana Klicha. Ten trwa nadal na swoim stanowisku i w sprawie, która go niewątpliwie dotyczy nadal działa, zresztą jak Rosjanie "działają" w swojej sprawie tej katastrofy. I tu po raz kolejny dziwna ale już jasna postawa bierności rządu oraz zachodu...Rosja dała sygnał, że jest w poważnym działaniu i nie cofnie się przed niczym, by doprowadzić do odbudowy Imperializmu Rosyjskiego. Pewien próg został minięty i teraz nie ma odwrotu. Co niektórzy w Polsce się otrząsną ale obawiam, się, że może być ich za mało. Zachód jest uzależniony od dostaw gazu i nie przyłoży ręki do ewentualnego konfliktu w tej części Europy, tym bardziej, że przecież Rosjanie i Niemcy dogadali się co do budowy Gazociągu Bałtyckiego a ponadto Rosja pokazała wielokrotnie, że jest w stanie zakręcić kurek z gazem ot tak, co dla gospodarki Państw Europy Zachodniej jest nie do przyjęcia. Nie bez znaczenia są też podobno potężne złoża tego surowca u nas w PL. Czy nie wydaje się wam, że kraj, który żyje ze sprzedaży surowców nie chciałby położyć łapy na tak łakomym kąsku i to tuż przy ich granicach w Państwie, które jest NADAL uznawane za swoją strefę wpływów. Jak nie stanie się to po dobroci w zamian za pokój to Rosjanie wezmą siłą w momencie, kiedy na Świecie wybuchnie konflikt na Bliskim Wschodzie i Ameryka nie będzie w stanie w jakikolwiek stanowczy sposób odpowiedzieć. Niedawne wydarzenia na Ukrainie są tu kolejnym dowodem, że coś jest ewidentnie budowane przez stronę Rosyjską. Myślę, że pewne postanowienia i uzgodnienia już zapadły. Rezygnacja z budowy Tarczy Antyrakietowej jest dowodem, że Ameryka odpuszcza ten rejon z uważnej obserwacji.

To tylko niektóre z moich przemyśleń, które są na pewno zbieżne z wieloma opiniami i odczuciami Polaków. Najbliższe tygodnie do wyborów i same wybory będą kluczowe co do przyszłości naszego kraju. Zginęła elita i to nie był przypadek. Pozdrawiam

Użytkownik Cor7ez edytował ten post 29.04.2010 - 07:54

• 1

:::P:::i:::S:::..
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Cimoszewicz: premier powinien pojechać do Rosji

- Powinniśmy zaplanować wizytę premiera w Rosji. Dobrze ją przemyśleć, ponieważ Rosjanie ciągle pokazują nam swoje dobre gesty. Powinniśmy je obserwować i zrozumieć kryjące się za tym intencje - powiedział Włodzimierz Cimoszewicz w TOK FM.
- Jest szansa na poprawę stosunków między Polską i Rosją. Dlatego premier Donald Tusk powinien pojechać do Moskwy - mówi senator.

Jak zaznacza Cimoszewicz, "tutaj chodzi o pewien rytm, aby nie zostawić pola harcownikom, którym nie podoba się ten zwrot." - A będzie ich wielu po obu stronach - dodaje senator.

Zdaniem Cimoszewicza Tusk powinien rozmawiać w Moskwie o tym, czego Rosja oczekuje od Unii Europejskiej i w czym Polska mogłaby pomóc.

Powiem krótko:
TRWA OGŁUPIANIE NARODU

• -1

Tropiciel.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Powinniśmy zapytać czego nasz odwieczny wróg oczekuje od UE i jak możemy w tym pomóc, tak? :) Dobrze słyszę?
A nie powinniśmy przypadkiem zapytać - DLACZEGO NIBY Cimoszcze przyłącza się do chóru ruskich liżytyłków? I dlaczego ma być to teraz obowiązująca polityka Polski? Przecież czarno na białym widać tu tryumf rosyjskich agentów wpływu, ulokowanych niezmiernie wysoko w strukturach polskiej władzy!
Jeśli Tusk pojedzie do Moskwy z wielką tubą wazeliny to o naszej wiarygodności w NATO możemy już zapomnieć.
UE akurat nie stanowi problemu - lewacy z Brukseli od dawna marzą o sojuszu z Rosją. Silna Polska, z własnym źródłem energii i z własną polityką integracji krajów Europy Środkowej przeciw powrotowi dominacji Rosji była dla nich tylko przeszkodą.
I ktoś mi mówi że tragedia w Smoleńsku to był przypadek???
A w Polsce coraz ciekawiej: IPN ZDOBYTY
LAPTOP SZCZYGŁY WYPAROWAŁ
RUSCY JUŻ SKOŃCZYLI KOPIOWANIE ZAWARTOŚCI KOMÓREK I LAPTOPÓW Z SAMOLOTU

Użytkownik Tropiciel edytował ten post 29.04.2010 - 11:11

• 2

Engined.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Obejrzyjcie ten filmik:

To jak na razie najlepsze przybliżenie - tam ewidentnie widać leżącą sylwetkę człowieka który rusza ręką!!

Brak mi słów...
  • 0

#880 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

Powinniśmy zapytać czego nasz odwieczny wróg oczekuje od UE i jak możemy w tym pomóc, tak? :) Dobrze słyszę?
A nie powinniśmy przypadkiem zapytać - DLACZEGO NIBY Cimoszcze przyłącza się do chóru ruskich liżytyłków? I dlaczego ma być to teraz obowiązująca polityka Polski? Przecież czarno na białym widać tu tryumf rosyjskich agentów wpływu, ulokowanych niezmiernie wysoko w strukturach polskiej władzy!
Jeśli Tusk pojedzie do Moskwy z wielką tubą wazeliny to o naszej wiarygodności w NATO możemy już zapomnieć.
UE akurat nie stanowi problemu - lewacy z Brukseli od dawna marzą o sojuszu z Rosją. Silna Polska, z własnym źródłem energii i z własną polityką integracji krajów Europy Środkowej przeciw powrotowi dominacji Rosji była dla nich tylko przeszkodą.
I ktoś mi mówi że tragedia w Smoleńsku to był przypadek???
A w Polsce coraz ciekawiej: IPN ZDOBYTY
LAPTOP SZCZYGŁY WYPAROWAŁ
RUSCY JUŻ SKOŃCZYLI KOPIOWANIE ZAWARTOŚCI KOMÓREK I LAPTOPÓW Z SAMOLOTU

Działania rządu to Mont Everest niekompetencji a wręcz działania z podejrzaną premedytacją. Wybierając Komorowskiego na Prezydenta przybijemy ostatni gwóźdź do trumny naszej ojczyzny.
  • 0

asp.
  • Tematów: 3
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

A mnie bardzo ciekawi ta książke Pola Laska...ciekawe czy to prawda...nigdzie dostać książki nie można, ani nawet w pdf nie ma nic do pobrania...
Swego czasu myślałem, że to chwyt marketingowy - książka napisana teraz a podpisane jako wydana w 2009 roku ale jednak była wydana w tamtym czasie. Niestety nie ma potwierdzenia nigdzie tego co krąży o treści tej książki. BTW wyczytałem, że to podobno Palikot jest autorem tej książki tylko pod pseudonimem.

poszukaj jej na stronie 170 tego tematu na tym forum http://forumzn.katal...12914-s170.html

A mnie bardzo ciekawi ta książke Pola Laska...ciekawe czy to prawda...nigdzie dostać książki nie można, ani nawet w pdf nie ma nic do pobrania...
Swego czasu myślałem, że to chwyt marketingowy - książka napisana teraz a podpisane jako wydana w 2009 roku ale jednak była wydana w tamtym czasie. Niestety nie ma potwierdzenia nigdzie tego co krąży o treści tej książki. BTW wyczytałem, że to podobno Palikot jest autorem tej książki tylko pod pseudonimem.

poszukaj jej na stronie 170 tego tematu na tym forum http://forumzn.katal...12914-s170.html

• 0

flesz66.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dokument "SOLIDARNI 2010" do pobrania tutaj:
SOLIDARNI 2010

Użytkownik flesz66 edytował ten post 29.04.2010 - 12:09

• 0

BadBoy.
  • Tematów: 20
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nie zgadzam się do końca z tym artykułem. Ver 2.0 wyjaśni, dlaczego.
Ale już teraz mogę napisać, że IMO dla rządu Federacji Rosyjskiej ten zamach na ich terytorium to tylko kłopoty.
Inna sprawa, że musiał się on odbyć własnie tam.... ale raczej to nie rząd rosyjski go zaplanował i wykonał.

Jeśli jest to zamach, i to nie rosyjskie służby za tym stoją to jest możliwość, że to zachód podrzucił ruskim świnię..
W wątku 'Zamach czy wypadek' wrzuciłem artykuł 'FSB czy CIA' .. możliwe, że jest to część jakiejś grubszej akcji zmierzającej do wojny.. możliwe, że nagłośnienie faktu zniknięcia szyfranta właśnie teraz, również składa się na część tego planu.. dużo ostatnio ciekawych rzeczy się dzieje..

poszukaj jej na stronie 170 tego tematu na tym forum http://forumzn.katalogi.pl/Prezydent_Kaczyński_NIE_ŻYJE._Katastrofa_pod_Smoleńskiem-t12914-s170.html

Niestety plik jest z błędem..

MANIPULACJA LISA

http://www.youtube.com/watch?v=HjmuGFhlpYE&feature=player_embedded#!

GAZETA.PL OPUBLIKOWAŁA SYMULACJĘ KATASTROFY PRZED CZASEM ?

Niedawno informowaliśmy, że strona TVP Info opublikowała przedwcześnie orędzie Komorowskiego do narodu, a tymczasem na stronie Gazety.pl można znaleźć przedwcześnie opublikowaną wiadomość o katastrofie samolotu prezydenckiego.

Oto zrzut ekrany wykonany przez nas 29 kwietnia 2010 o godzinie 12.30.

Dołączona grafika

Tym razem jest to playlista filmów. O ile łatwo wykluczyć filmy z miejsca katastrofy, o tyle playlistę zaczyna symulacja lotu, którą można było stworzyć wcześniej. Jak czas pokazał, symulacja nie pokrywała się z faktycznymi zdarzeniami, gdyż samolot zboczył z trasy i nie zahaczył o maszt.

To już druga taka “pomyłka” dotycząca tego samego zdarzenia? A może gazeta.pl otrzymała symulację lotu wcześniej i tak to miało się odbyć?

W każdym razie – zgodnie z datownikiem Gazety.pl – playlista filmu została utworzona 10 kwietnia 2010 r. o godzinie 4.00 – czyli na kilka godzin przed katastrofą.

Zobacz to na własne oczy TUTAJ, zanim poprawią datę!

wolnemedia

Użytkownik BadBoy80 edytował ten post 29.04.2010 - 14:40

• 2

Cor7ez.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Chyba teoria ver 2.0 Pana Tropiciela będzie mówiła o zaangażowaniu zachodnich służb
w ten zamach, by wyglądało to na Rosyjską robotę lub też wypadek, by wepchnąć nas w Rosyjskie
ramiona. Czy tak? Jestem ciekaw najnowszych informacji zdobytych z Francji i UK oczywiście w
zakonspirowany sposób ;)
  • 1

Ironmacko.
  • Tematów: 24
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

[...]
Tym razem jest to playlista filmów. O ile łatwo wykluczyć filmy z miejsca katastrofy, o tyle playlistę zaczyna symulacja lotu, którą można było stworzyć wcześniej. Jak czas pokazał, symulacja nie pokrywała się z faktycznymi zdarzeniami, gdyż samolot zboczył z trasy i nie zahaczył o maszt.
To już druga taka “pomyłka” dotycząca tego samego zdarzenia? A może gazeta.pl otrzymała symulację lotu wcześniej i tak to miało się odbyć?
W każdym razie – zgodnie z datownikiem Gazety.pl – playlista filmu została utworzona 10 kwietnia 2010 r. o godzinie 4.00 – czyli na kilka godzin przed katastrofą.
Zobacz to na własne oczy TUTAJ, zanim poprawią datę!
wolnemedia

Badboy80 Ty naprawde w to wierzysz, ze ktos:
- dal GW przebieg zdarzenia wczesniej 
- wogole wymyslil/zaplanowal jak bedzie wyglada katastrofa

Użytkownik Ironmacko edytował ten post 29.04.2010 - 14:52

• 0

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych