Ja mogę zapłacić, bo to zapewne mikropłatności, ale nie mogę przekopiować tutaj, bo to łamie prawa autorskie.zablokowany z płatnym dostępem
Napisano 28.04.2010 - 20:21
W przenośni i dosłownie.po trupach Kaczyńskiego
Jest nawet taka tendencja ataku na Jarka, że nawet jak nic nie mówi to przypisuje mu się różne niecne intencje.
Fajny artykuł napisała na ten temat Kataryna:
Milczący Kaczyński dzieli, jątrzy i prowokuje
Napisano 28.04.2010 - 20:41
Ale tam chyba nie przyjmują jednak opłat sms-em.Osiris: nie chodzi o złotówkę... ... ja po prostu nie mam technicznych możliwości wnoszenia mikropłatności.
Napisano 29.04.2010 - 01:51
Napisano 29.04.2010 - 07:39
Użytkownik Cor7ez edytował ten post 29.04.2010 - 07:54
Napisano 29.04.2010 - 09:42
Cimoszewicz: premier powinien pojechać do Rosji
- Powinniśmy zaplanować wizytę premiera w Rosji. Dobrze ją przemyśleć, ponieważ Rosjanie ciągle pokazują nam swoje dobre gesty. Powinniśmy je obserwować i zrozumieć kryjące się za tym intencje - powiedział Włodzimierz Cimoszewicz w TOK FM.
- Jest szansa na poprawę stosunków między Polską i Rosją. Dlatego premier Donald Tusk powinien pojechać do Moskwy - mówi senator.
Jak zaznacza Cimoszewicz, "tutaj chodzi o pewien rytm, aby nie zostawić pola harcownikom, którym nie podoba się ten zwrot." - A będzie ich wielu po obu stronach - dodaje senator.
Zdaniem Cimoszewicza Tusk powinien rozmawiać w Moskwie o tym, czego Rosja oczekuje od Unii Europejskiej i w czym Polska mogłaby pomóc.
Napisano 29.04.2010 - 10:50
Użytkownik Tropiciel edytował ten post 29.04.2010 - 11:11
Napisano 29.04.2010 - 11:31
Powinniśmy zapytać czego nasz odwieczny wróg oczekuje od UE i jak możemy w tym pomóc, tak? Dobrze słyszę?
A nie powinniśmy przypadkiem zapytać - DLACZEGO NIBY Cimoszcze przyłącza się do chóru ruskich liżytyłków? I dlaczego ma być to teraz obowiązująca polityka Polski? Przecież czarno na białym widać tu tryumf rosyjskich agentów wpływu, ulokowanych niezmiernie wysoko w strukturach polskiej władzy!
Jeśli Tusk pojedzie do Moskwy z wielką tubą wazeliny to o naszej wiarygodności w NATO możemy już zapomnieć.
UE akurat nie stanowi problemu - lewacy z Brukseli od dawna marzą o sojuszu z Rosją. Silna Polska, z własnym źródłem energii i z własną polityką integracji krajów Europy Środkowej przeciw powrotowi dominacji Rosji była dla nich tylko przeszkodą.
I ktoś mi mówi że tragedia w Smoleńsku to był przypadek???
A w Polsce coraz ciekawiej: IPN ZDOBYTY
LAPTOP SZCZYGŁY WYPAROWAŁ
RUSCY JUŻ SKOŃCZYLI KOPIOWANIE ZAWARTOŚCI KOMÓREK I LAPTOPÓW Z SAMOLOTU
Napisano 29.04.2010 - 11:52
A mnie bardzo ciekawi ta książke Pola Laska...ciekawe czy to prawda...nigdzie dostać książki nie można, ani nawet w pdf nie ma nic do pobrania...
Swego czasu myślałem, że to chwyt marketingowy - książka napisana teraz a podpisane jako wydana w 2009 roku ale jednak była wydana w tamtym czasie. Niestety nie ma potwierdzenia nigdzie tego co krąży o treści tej książki. BTW wyczytałem, że to podobno Palikot jest autorem tej książki tylko pod pseudonimem.
A mnie bardzo ciekawi ta książke Pola Laska...ciekawe czy to prawda...nigdzie dostać książki nie można, ani nawet w pdf nie ma nic do pobrania...
Swego czasu myślałem, że to chwyt marketingowy - książka napisana teraz a podpisane jako wydana w 2009 roku ale jednak była wydana w tamtym czasie. Niestety nie ma potwierdzenia nigdzie tego co krąży o treści tej książki. BTW wyczytałem, że to podobno Palikot jest autorem tej książki tylko pod pseudonimem.
Napisano 29.04.2010 - 12:04
Użytkownik flesz66 edytował ten post 29.04.2010 - 12:09
Napisano 29.04.2010 - 12:44
Nie zgadzam się do końca z tym artykułem. Ver 2.0 wyjaśni, dlaczego.
Ale już teraz mogę napisać, że IMO dla rządu Federacji Rosyjskiej ten zamach na ich terytorium to tylko kłopoty.
Inna sprawa, że musiał się on odbyć własnie tam.... ale raczej to nie rząd rosyjski go zaplanował i wykonał.
poszukaj jej na stronie 170 tego tematu na tym forum http://forumzn.katalogi.pl/Prezydent_Kaczyński_NIE_ŻYJE._Katastrofa_pod_Smoleńskiem-t12914-s170.html
MANIPULACJA LISA
http://www.youtube.com/watch?v=HjmuGFhlpYE&feature=player_embedded#!
GAZETA.PL OPUBLIKOWAŁA SYMULACJĘ KATASTROFY PRZED CZASEM ?
Użytkownik BadBoy80 edytował ten post 29.04.2010 - 14:40
Napisano 29.04.2010 - 14:24
Napisano 29.04.2010 - 14:52
[...]
Tym razem jest to playlista filmów. O ile łatwo wykluczyć filmy z miejsca katastrofy, o tyle playlistę zaczyna symulacja lotu, którą można było stworzyć wcześniej. Jak czas pokazał, symulacja nie pokrywała się z faktycznymi zdarzeniami, gdyż samolot zboczył z trasy i nie zahaczył o maszt.
To już druga taka “pomyłka” dotycząca tego samego zdarzenia? A może gazeta.pl otrzymała symulację lotu wcześniej i tak to miało się odbyć?
W każdym razie – zgodnie z datownikiem Gazety.pl – playlista filmu została utworzona 10 kwietnia 2010 r. o godzinie 4.00 – czyli na kilka godzin przed katastrofą.
Zobacz to na własne oczy TUTAJ, zanim poprawią datę!
wolnemedia
Użytkownik Ironmacko edytował ten post 29.04.2010 - 14:52
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych